Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Centar

Ad Jinli

Prodajni Centar Ovim projektom obnovljene su stare zgrade u urbanističkoj parceli i daje se nova funkcionalna misija zgradama da udovolje novim funkcionalnim zahtjevima. Dizajneri pokušavaju navesti ljude da prihvate moderan stil u četveroslojnom gradu, od transformacije fasade do dizajna uređenja interijera, kako bi se osigurala cjelovitost implementacije projekta.

Prenosivi Zvučnik

Seda

Prenosivi Zvučnik Seda je funkcionalni uređaj baze obavještajnih tehnologija. Držač olovke u sredini je organizator prostora. Takođe, digitalne funkcije kao USB priključak i Bluetooth konekcija čine je kao prenosivi uređaj za reprodukciju i zvučnike sa prilagođavanjem kućnom području. Svjetlosna šipka ugrađena u vanjsko tijelo funkcionira kao radna svjetlost. Također, luksuzan izgled luksuznog izgleda tako da se privlačna kućna roba može upotrijebiti u dizajnu interijera. Isto tako, korištenje prostora na bolji način jedna je od glavnih karakteristika Seda.

Ured

Phuket VIP Mercury

Ured Na temelju teme otvorenosti i dubinskog istraživanja marke, istražio je dizajn i stvorio vizualnu integraciju vizualne proširivosti i priče o robnoj marki s planetom kao glavnim kreativnim elementom. Planom su riješena sljedeća tri problema s novim vizualnim razmišljanjima: Ravnoteža otvorenosti prostora i funkcija; Podjela i kombinacija funkcionalnih područja prostora; Pravilnost i promjena osnovnog prostornog stila.

Web Stranica

Travel

Web Stranica Dizajn je koristio minimalistički stil, kako ne bi opteretio korisničko iskustvo nepotrebnim informacijama. Takođe je vrlo teško upotrijebiti minimalistički stil u industriji putovanja jer paralelno s jednostavnim i jasnim dizajnom korisnik mora dobiti potpune informacije o svojim putovanjima i to nije lako kombinirati.

Šalica Za Kafu I Tanjurić

WithDelight

Šalica Za Kafu I Tanjurić Posluživanje slatkih poslastica veličine zalogaja na strani kave dio je mnogih različitih kultura jer je običaj servirati šalicu kave s turskim oduševljenjem u Turskoj, biscotti u Italiji, churros u Španjolskoj i datume u Arabiji. Međutim, na konvencionalnim tanjurima ove poslastice klizi prema šalici vruće kafe i zalijevaju se ili se natapaju iz izlijevanja kafe. Da bi se to spriječilo, ova šalica za kafu ima tanjur s namjenskim urezima koji drže kafe na mjestu. Budući da je kafa jedno od najvažnijih toplih napitaka, poboljšanje kvalitete iskustva s ispijanjem kafe ima važno značenje u svakodnevnom životu.

Brendiranje I Pakiranje

Leman Jewelry

Brendiranje I Pakiranje Vizualno rješenje novog identiteta Leman Jewelryja bio je potpuno novi sustav koji će razotkriti luksuz, izvrstan, ali sofisticiran i minimalan osjećaj. Novi logo inspirisan radnim postupkom kompanije Leman, njihovom uslugom dizajna haute couture, kreirajući sve dijamantske oblike koji okružuju simbol zvijezde ili sjaj, stvarajući sofisticirani simbol i odjekuje sjajni efekt dijamanta. Slijedom toga, svi kolateralni materijali proizvedeni su s visokokvalitetnim detaljima kako bi istakli i obogatili luksuznost svih novih vizualnih elemenata marke.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.