Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kofer

Rhita

Kofer Montaža i demontaža dizajnirani zbog održivosti. S dizajniranim inovativnim sustavom šarki, 70 posto dijelova je smanjeno, nema ljepila ili zakovice za pričvršćivanje, nema šivanja unutarnje obloge, što olakšava popravak, a smanjenih 33 posto količine tereta, na kraju produžite kofer životni ciklus. Svi dijelovi se mogu kupiti pojedinačno, za prilagođavanje vlastitog kofera ili zamjenu dijelova, nije potreban povratni kofer za popravni centar, štedi vrijeme i smanjuje otisak ugljika.

Vanjska Metalna Stolica

Tomeo

Vanjska Metalna Stolica Tokom 60-ih, vizionarski dizajneri razvili su prvi plastični namještaj. Talenat dizajnera u kombinaciji sa svestranošću tvari doveo je do njegove neophodnosti. I dizajneri i potrošači postali su ovisni o njemu. Danas znamo njegove opasnosti po okoliš. Ipak, terase restorana ostaju ispunjene plastičnim stolicama. To je zato što tržište nudi malo alternative. Svijet dizajna i dalje je rijetko naseljen proizvođačima čeličnog namještaja, čak ponekad objavljuju modele s kraja 19. stoljeća… Ovdje dolazi rođenje Tomea: moderna, lagana i čelična stolica.

Ugradnja Fenjera

Linear Flora

Ugradnja Fenjera Linearna flora nadahnuta je brojem "tri" iz bugenvila, cvijeta okruga Pingtung. Osim tri latice bougainvillea koje se vide ispod umjetničkog djela, varijacije i višestruke latice mogle su se primijetiti u različitim aspektima. Kako bi proslavio 30. godišnjicu Tajvanskog festivala u Lanternu, umjetnik dizajna rasvjete Ray Teng Pai pozvao je odjel za kulturna pitanja okruga Pingtung da stvori nekonvencionalni fenjer, jedinstvenu kombinaciju forme i tehnologije, čime je poslao poruku o transformaciji baštine festivala i povezujući ga s budućnošću.

Ambijentalna Svjetlost

25 Nano

Ambijentalna Svjetlost 25 Nano je umjetnički svjetlosni instrument koji predstavlja efemerno i postojano, rođenje i smrt. Radeći sa Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, čija vizija gradi sistematsku petlju za recikliranje stakla za održivu budućnost, 25 Nano je za utjelovljenje ideje odabrao relativno krhki mjehurić kao medij za razliku od čvrstog stakla. Na instrumentu svjetlost svjetluca kroz životne cikluse mjehurića, projicirajući dugu boju i sjene u okolinu, stvarajući sanjivu atmosferu oko korisnika.

Zadatak Svjetla

Linear

Zadatak Svjetla Tehnika savijanja cevi Linear Light se uveliko koristi za proizvodnju delova vozila. Kutna linija fluida ostvaruje se preciznom kontrolom tajvanskog proizvođača, pa imaju minimalni materijal za konstrukciju Linear Light Light-a, lagan i prenosiv; idealno za osvjetljavanje bilo kojeg modernog interijera. Primjenjuje LED čipove bez dodira koji trepere, sa funkcijom memorije koja se uključuje na prethodno zadanoj jačini. Linearni zadatak dizajniran je tako da ga lako sastavi korisnik, sastavljen je od netoksičnog materijala i isporučuje se s ravnom ambalažom; dajući sve od sebe da smanji utjecaj okoline.

Radni Prostor

Dava

Radni Prostor Dava je razvijena za urede otvorenog prostora, škole i univerzitete u kojima su važne mirne i koncentrirane faze rada. Moduli smanjuju zvučne i vizuelne poremećaje. Namještaj je zbog trokutastog oblika prostorno efikasan i omogućava različite mogućnosti uređenja. Dava materijali su WPC i vuna od filca, oba su biorazgradiva. Sistem priključaka pričvršćuje dva zida na stolić i podvlači jednostavnost u proizvodnji i rukovanju.