Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Muzički Instrument

DrumString

Muzički Instrument Kombinovanje dva instrumenta zajedno znači rađanje novog zvuka, nove funkcije u korištenju instrumenata, novog načina sviranja instrumenta, novog izgleda. Takođe vaga za bubnjeve je poput D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, a vage za note su dizajnirane u EADGBE sistemu. DrumString je lagan i ima kaiš koji je pričvršćen preko ramena i struka, pa će korištenje i držanje instrumenta biti lako i pruža vam mogućnost korištenja dviju ruku.

Biciklistička Kaciga

Voronoi

Biciklistička Kaciga Kaciga je inspirisana 3D Voronoi strukturom široko rasprostranjenom u prirodi. Uz kombinaciju parametrijske tehnike i bionike, biciklistička kaciga ima poboljšani vanjski mehanički sustav. Ono se razlikuje od tradicionalne strukture zaštite od ljuskica u svom neobuzdanom bionskom 3D mehaničkom sistemu. Kada ga pogodi spoljna sila, ova struktura pokazuje bolju stabilnost. Uz ravnotežu lakoće i sigurnosti, kaciga ima za cilj da ljudima pruži udobniju, moderniju i sigurniju kacigu za bicikle s ličnom zaštitom.

Stolić Za Kavu

Planck

Stolić Za Kavu Stol je napravljen od različitih komada šperploče koji su pod pritiskom zalijepljeni. Podloge su natopljene peskom i obrađene matiranim i vrlo jakim lakom. Postoje 2 nivoa - budući da je unutrašnjost stola šuplja - što je vrlo praktično za postavljanje časopisa ili pleh. Ispod stola nalaze se točkići od metaka. Dakle, razmak između poda i stola je vrlo mali, ali se u isto vrijeme lako pomiče. Način na koji se koristi šperploča (vertikalno) čini je vrlo jakom.

Koncept Ležaljki

Dhyan

Koncept Ležaljki Dyhan salon koncept kombinira moderan dizajn s tradicionalnim istočnjačkim idejama i principima unutrašnjeg mira povezujući se s prirodom. Koristeći Lingam kao inspiraciju i Bodhi-drvo i japanske vrtove kao osnovu na modulima koncepta, Dhyan (sanskrit: meditira) pretvara istočne filozofije u raznolike konfiguracije, omogućujući korisniku da odabere svoj put do zen / opuštanja. Način rada na jezeru okružuje korisnika vodopadom i ribnjakom, dok vrtni režim okružuje korisnika zelenilom. Standardni način rada sadrži područja za pohranu ispod platforme koja djeluje kao polica.

3D Kontrola Pristupa Prepoznavanju Lica

Ezalor

3D Kontrola Pristupa Prepoznavanju Lica Upoznajte višestruki sustav kontrole pristupa senzorima i kamerama, Ezalor. Algoritmi i lokalno računanje osmišljeni su za privatnost. Tehnologija protiv spoofiriranja na financijskoj razini sprječava maske protiv lažnih lica. Meka reflektivna rasvjeta donosi udobnost. Korisnici na tren mogu lako pristupiti mjestu koje vole. Autentifikacija bez dodira osigurava higijenu.

Kolekcija Namještaja

Phan

Kolekcija Namještaja Kolekcija Phan inspirisana je spremnikom Phan koji je tajlandska kultura kontejnera. Dizajner koristi strukturu Phan posuda kako bi napravio strukturu namještaja koja ga čini jakim. Dizajnirajte formu i detalje koji je čine modernom i jednostavnom. Dizajner je za izradu složenih i jedinstvenih detalja koji se razlikuju od ostalih koristio tehnologijom laserskog rezanja i kombinacijom sklopive metalne ploče s CNC drvetom. Podloga je dovršena sistemom s praškastim slojem kako bi struktura ostala duga, jaka, ali lagana.