Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran Sa Japanskim Reznicama

Saboten Beijing the 1st

Restoran Sa Japanskim Reznicama Ovo je japanski lanac restorana sa rezancima nazvan "Saboten", prvi vodeći restoran u Kini. Deformacija naše tradicije i dobra lokalizacija od suštinskog su značaja kako bi se strane zemlje lakše prihvatile japansku kulturu. Ovdje, gledajući buduće vizije lanca restorana, napravili smo nacrte koji će postati korisni priručnici prilikom širenja u Kinu, ali i u inostranstvo. Tada je jedan od naših izazova bio da shvatimo ispravno razumevanje „japanskih slika“ koje stranci preferiraju. Mi smo se fokusirali uglavnom na „tradicionalni Japan“. Trudimo se kako to uključiti.

Dizajn Enterijera Univerziteta

TED University

Dizajn Enterijera Univerziteta Sveučilišni prostori TED-a dizajnirani modernim konceptom dizajna odražavaju progresivni i suvremeni smjer TED institucije. Moderni i sirovine u kombinaciji su tehnološka infrastruktura i rasvjeta. U ovom trenutku su postavljene svemirske konvencije koje ranije nisu bile iskusne. Stvara se nova vrsta vizije za univerzitetske prostore.

Dizajn Enterijera Uredskog Prostora

Infibond

Dizajn Enterijera Uredskog Prostora Shirli Zamir Design Studio osmislio je novu kancelariju Infibonda u Tel Avivu. Nakon istraživanja o proizvodu tvrtke, ideja je stvorila radni prostor koji postavlja pitanja o tankoj granici koja razlikuje stvarnost od mašte, ljudskog mozga i tehnologije i pronalaženju kako se sve to povezuje. Studio je pretraživao ispravne doze upotrebe glasnoće, crte i praznine koje će definirati prostor. Kancelarijski plan sastoji se od upraviteljskih soba, sala za sastanke, a-formalnih salona, kafeterija i otvorenog prostora, zatvorenih telefonskih govornica i radnog otvorenog prostora.

Dizajn Arhitekture Pansiona

Barn by a River

Dizajn Arhitekture Pansiona Projekt „Barn pored rijeke“ susreće se s izazovom stvaranja naseljenog prostora, temeljenog na ekološkoj uključenosti i predlaže specifično lokalno rješenje problema interpenetracije arhitekture i krajolika. Tradicionalni arhetip kuće dovodi se do asketizma svojih oblika. Kedrov krsni krov i zidovi zelenih sjenica kriju zgradu u travi i grmlju umjetnog krajolika. Iza staklenog zida vidi se stjenovita rijeka.

Parfimerijski Supermarket

Sense of Forest

Parfimerijski Supermarket Slika prozirne zimske šume postala je inspiracija ovog projekta. Bogatstvo tekstura prirodnog drveta i granita uroni gledatelja u mlaz plastike i vizualnih utisaka znakova prirode. Industrijsku vrstu opreme omekšavaju boje crvenog i zelenog oksidiranog bakra. Prodavnica je mjesto privlačnosti i komunikacije za više od 2000 ljudi dnevno.

Parfumerija

Nostalgia

Parfumerija Industrijski pejzaži 1960-1970-ih inspirisali su ovaj projekt. Metalne konstrukcije izrađene od vruće valjanog čelika stvaraju realističnu intonaciju antitopije. Za zahrđali profilirani lim stare ograde stvara se atmosfera potpune slobode izražavanja. Otvorene tehničke komunikacije, obrijana žbuka i pločice od granita dodaju interijeru industrijski šik šezdesetih.