Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vinske Etikete

KannuNaUm

Vinske Etikete Dizajn vinskih etiketa KannuNaUm odlikuje se profinjenim i minimalnim stilom dobivenim pretraživanjem simbola koji mogu predstavljati njihovu povijest. Teritorij, kultura i strast vinogradara Zemlje dugovječnosti objedinjeni su u ove dvije koordinirane oznake. Sve je pojačano dizajnom stogodišnje vinove loze koja je rađena tehnikom zlata izlivenog u 3D. Ikonografski dizajn koji predstavlja historiju ovih vina, a sa njima i povijest zemlje iz koje se rodi, Ogliastra, Zemlja stogodišnjaka na Sardiniji.

Dizajn Naljepnica Za Vino

I Classici Cherchi

Dizajn Naljepnica Za Vino Za povijesnu vinariju na Sardiniji od 1970. godine dizajniran je remestiliranje etiketa za liniju vina Classics. Proučavanjem novih etiketa željeli smo sačuvati vezu s tradicijom koju kompanija slijedi. Za razliku od prijašnjih etiketa, djelovao je dajući eleganciju što je dobro u skladu s visokom kvalitetom vina. Za etikete radi s Brailleovom tehnikom koja unosi eleganciju i stil bez vaganja. Cvjetni uzorak temelji se na grafičkoj obradi obrasca obližnje crkve Santa Croce u Usiniju, a to je i logo kompanije.

Etiketa Za Vino

Guapos

Etiketa Za Vino Dizajn ima za cilj spojiti moderni dizajn i nordijske tendencije u umjetnosti, prikazujući zemlju porijekla vina. Svaki rez ruba predstavlja visinu na kojoj raste svaki vinograd i odgovarajuću boju za sortu grožđa. Kad se sve boce poravnaju, formira oblike pejzaža sjevera Portugala, regije koja rađa ovo vino.

Obnova Starog Dvorca

Timeless

Obnova Starog Dvorca Vlasnik je kupio Crawfordton House u Škotskoj u aprilu 2013. godine, nastojeći vratiti izvorni ukus drevnog škotskog plemstva, a kompatibilan s modernim životom. Karakteristike i povijesna ležišta antičkog dvorca sačuvana su s izvornim okusom. Estetika dizajna i regionalna kultura različitih stoljeća sukobljavaju se s umjetničkim iskrama u istom prostoru.

Fotografije Za Naslovnicu Časopisa

TimeFlies

Fotografije Za Naslovnicu Časopisa Glavna ideja bila je istaknuti se iz mase tradicionalnih časopisa za klijente. Pre svega pomoću neobičnog pokrivača. Prednja naslovnica časopisa TimeFlies za aviokompaniju Nordica sadrži suvremeni estonski dizajn, a naslov časopisa na naslovnici svakog broja napisao je autor istaknutog djela. Moderan i minimalistički dizajn časopisa prenosi bez ikakvih dodatnih riječi kreativnost nove aviokompanije, atraktivnost estonske prirode i uspjeh mladih estonskih dizajnera.

Digitalni Recepti Na Društvenim Mrežama

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitalni Recepti Na Društvenim Mrežama Unilever Food Solutions zadužio je rezidencijalnu kuharicu Heidi Heckmann (regionalni kuhar, Cape Town) da stvori 11 jedinstvenih recepata za mješavine začina koristeći Robertsonsov spektar začina. Kao dio kampanje „Naše putovanje, tvoje otkriće“ ideja je bila stvoriti jedinstvene slike i dizajne koristeći ove sastojke za zabavnu Facebook kampanju. Svake sedmice Chef Heidi jedinstveni začini mješavine objavljivali su se kao medijski bogati Facebook Canvas postovi. Svaki od ovih recepata dostupan je i za preuzimanje iPada na web stranici UFS.com.