Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brijač

Alpha Series

Brijač Alpha serija je kompaktan, poluprofesionalni brijač koji može podnijeti osnovne zadatke za njegu lica. Takođe proizvod koji nudi higijenska rješenja s inovativnim pristupom u kombinaciji s prekrasnom estetikom. Jednostavnost, minimalizam i funkcionalnost u kombinaciji s laganom interakcijom korisnika izgrađuju osnove projekta. Ključno je veselo korisničko iskustvo. Savjeti se lako mogu skinuti sa brijača i staviti u odjeljak za odlaganje. Priključak je dizajniran za punjenje brijača i čišćenje vrhova podržanih od UV svjetlosti unutar odjeljka za odlaganje.

Ime projekta : Alpha Series, Ime dizajnera : Mert Ali Bukulmez, Ime klijenta : Arçelik A.Ş.

Alpha Series Brijač

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.