Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Šalica Za Kafu I Tanjurić

WithDelight

Šalica Za Kafu I Tanjurić Posluživanje slatkih poslastica veličine zalogaja na strani kave dio je mnogih različitih kultura jer je običaj servirati šalicu kave s turskim oduševljenjem u Turskoj, biscotti u Italiji, churros u Španjolskoj i datume u Arabiji. Međutim, na konvencionalnim tanjurima ove poslastice klizi prema šalici vruće kafe i zalijevaju se ili se natapaju iz izlijevanja kafe. Da bi se to spriječilo, ova šalica za kafu ima tanjur s namjenskim urezima koji drže kafe na mjestu. Budući da je kafa jedno od najvažnijih toplih napitaka, poboljšanje kvalitete iskustva s ispijanjem kafe ima važno značenje u svakodnevnom životu.

Brendiranje I Pakiranje

Leman Jewelry

Brendiranje I Pakiranje Vizualno rješenje novog identiteta Leman Jewelryja bio je potpuno novi sustav koji će razotkriti luksuz, izvrstan, ali sofisticiran i minimalan osjećaj. Novi logo inspirisan radnim postupkom kompanije Leman, njihovom uslugom dizajna haute couture, kreirajući sve dijamantske oblike koji okružuju simbol zvijezde ili sjaj, stvarajući sofisticirani simbol i odjekuje sjajni efekt dijamanta. Slijedom toga, svi kolateralni materijali proizvedeni su s visokokvalitetnim detaljima kako bi istakli i obogatili luksuznost svih novih vizualnih elemenata marke.

Izložba

LuYu

Izložba Umjetnost utječe na život i život donosi duboku refleksiju i interpretaciju umjetnosti. Udaljenost između umjetnosti i života može biti svakodnevno na putu. Ako pažljivo jedete svaki obrok, svoj život možete pretvoriti u umjetnost. Dizajnerska kreacija je također umjetnost koja se proizvodi vlastitim mislima. Tehnike su alati, a izrazi rezultati. Samo s mislima bit će zaista dobrih djela.

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade

Light Music

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade Za Light Music, dizajn rezidencijalnog predvorja i loungea, Armand Graham i Aaron Yassin iz New Yorka sa sjedištem A + A Studio željeli su spojiti prostor u dinamično susjedstvo Adams Morgan u Washingtonu, gdje su noćni život i glazbena scena, od jazza do Go-go na punk rock i elektronika su uvijek bili središnji. Ovo je njihova kreativna inspiracija; rezultat je jedinstven prostor koji kombinira vrhunske digitalne metode izrade s tradicionalnim zanatskim tehnikama kako bi stvorio potopni svijet s vlastitim pulsom i ritmom koji odaje počast živoj originalnoj glazbi DC-a.

Sto

Codependent

Sto Suvislo se bori protiv psihologije i dizajna, posebno usredsređujući se na fizičku manifestaciju psihološkog stanja, zavisnost od zavisnosti. Ove dvije isprepletene tablice moraju se oslanjati jedna na drugu kako bi funkcionirale. Dva oblika nisu u stanju da stoje sama, ali zajedno stvaraju jednu funkcionalnu formu. Konačna tablica je moćan primjer čija je cjelina veća od zbroja njenih dijelova.

Komercijalni Interijer

Nest

Komercijalni Interijer Riječ dijele dva jedinstvena stručnjaka - zagovornici i arhitekti koji pozivaju na različite hijerarhijske redoslijede. Izbor i detaljno opisivanje elemenata nastojalo je održati cjelokupni izgled uzemljenim, zemljanim i oživjeti lokalnu umjetnost i građevinski materijal. Smjesa i primjena ekološki prihvatljivih materijala, veličina otvora, pokrenuta je podsjećanjem na lokalnu klimu kako bi se stvorilo ugodno okruženje koje će ponovno pobuditi izgubljene prakse i zajedno oblikovati održivu praksu.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.