Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Elegantni collier inspirisan ruffovima, drevnim ukrasima za vrat koji možete vidjeti na mnogim prelijepim slikama XVI i XVII vijeka. Karakterizira ga moderan i moderan dizajn, pojednostavljuje tipičan stil ruffova koji ga pokušavaju učiniti modernim i suvremenim. Sofisticirani učinak koji daje eleganciju korisniku, koristeći crne ili bijele boje omogućuje mnoštvo kombinacija modernog i čistog dizajna. Jednodijelna ogrlica, fleksibilna i lagana. Ne plemeniti materijal, ali visokog modnog dojmljivog dizajna koji ovaj collier čini ne samo draguljem već i novim ukrasom karoserije.

Program Dizajnerskih Događaja

Russian Design Pavilion

Program Dizajnerskih Događaja izložbe, dizajnerski konkursi, radionice, edukativno savjetovanje i izdavački projekti s ciljem promocije ruskih dizajnera i brendova u inozemstvu. Naše aktivnosti potiču dizajnere iz ruskog govornog područja da usavrše svoja znanja i vještine kroz međunarodne projekte i pomognu im da shvate svoju ulogu u dizajnerskoj zajednici, kako promovirati i učiniti njihove proizvode konkurentnima i stvoriti istinske inovacije.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Ovo je proizvod koji istovremeno služi kao funkcija i ljepota, začinjen tragom kulture i korijena. „Pozitivan i negativan“ paravan djeluje kao podesiva i pokretna barijera za privatnost koja ne ometa ili ne ometa prostor. Islamski motiv daje efekt čipke koji se oduzima i obrnuto od materijala Koriana / Smole. Slično kao i yin yang, uvijek postoji malo dobrog u lošem i uvijek malo lošeg u dobrom. Kad sunce zalazi na „Pozitivno i negativno“, zaista je sjajni trenutak, a geometrijske sjene oslikavaju sobu.

Koktel Bar

Gamsei

Koktel Bar Kada se Gamsei otvorio 2013. godine, hiper-lokalizam je uveden u područje prakse koje je do tada bilo uglavnom ograničeno na scenu s hranom. U Gamsei sastojci za koktele divljački se hrane ili ih uzgajaju lokalni arteški farmeri. Interijer bara jasan je nastavak te filozofije. Baš poput koktela, Buero Wagner nabavljao je sve materijale lokalno i radio u uskoj suradnji s lokalnim proizvođačima na proizvodnji prilagođenih rješenja. Gamsei je potpuno integrirani koncept koji događaj ispijanja koktela pretvara u novo iskustvo.

Ambalaža Od Morskih Plodova

PURE

Ambalaža Od Morskih Plodova Koncept ove nove linije proizvoda je "Free from". Jednostavnije rečeno, stvorili smo neobično opušten dizajn. Tipično za konzervirane morske plodove koriste se tamna i zgusnuta ambalaža, a naš dizajn ne sadrži nijedan optički balast. S druge strane, asortiman je takođe za alergičare i osjetljive na hranu. Tako da se čini gotovo namerno nekakav medicinski. Prodaja je započela u januaru 2013. godine i izuzetno je uspješna. Povratne informacije o maloprodajnom poslu su: Dugo smo čekali na dobro i dobro osmišljen koncept. Kupcu će se svidjeti.