Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Posuda Za Prašinu I Metlu

Ropo

Posuda Za Prašinu I Metlu Ropo je koncept prašine i metle sa vlastitom ravnotežom, koji nikada ne pada na pod. Zahvaljujući maloj težini rezervoara za vodu smješten u donjem odjeljku prašine, Ropo se prirodno uravnotežuje. Nakon što lako obriše prašinu uz pomoć uske šupljine, korisnici mogu spajati metlu i posudu zajedno i odložiti je kao jednu jedinicu, a da briga više ne padne. Moderni organski oblik ima cilj unijeti jednostavnost u unutarnje prostore, a značajka ljuljajućeg veselog kolebanja želi zabaviti korisnike tijekom čišćenja poda.

Fotelja

Baralho

Fotelja Fotelja Baralho ima upečatljiv suvremeni dizajn sastavljen od čistih oblika i ravnih linija. Ova fotelja izrađena od nabora i zavara na brušenoj aluminijskoj ploči izdvaja se svojim odvažnim postavljanjem koji izaziva snagu materijala. U jednom je elementu spojena ljepota, lakoća i preciznost linija i uglova.

Flagship Trgovina

Lenovo

Flagship Trgovina Lenovo Flagship Store ima za cilj poboljšati imidž branda pružajući publici platformu za povezivanje i interakciju putem životnog stila, usluge i iskustva stvorenih u trgovini. Koncept dizajna zamišljen je na osnovu misije da se izvrši prelazak sa proizvođača računarskih uređaja na vodeći brend među dobavljačima elektroničke potrošnje.

Etiketa Za Vino

5 Elemente

Etiketa Za Vino Dizajn „5 Elemente“ rezultat je projekta, gde je klijent poverio dizajnersku agenciju sa potpunom slobodom izražavanja. Vrhunac ovog dizajna je rimski znak „V“, koji oslikava glavnu ideju proizvoda - pet vrsta vina isprepletene u jedinstvenu mješavinu. Posebni papir koji se koristi za etiketu, kao i strateško postavljanje svih grafičkih elemenata izazivaju potencijalnog potrošača da uzme bocu i spusti je u ruke, dodirne je, što svakako ostavlja dublji dojam i čini dizajn pamtljivijim.

Ambalaža Bezalkoholnih Pića

Coca-Cola Tet 2014

Ambalaža Bezalkoholnih Pića Stvoriti seriju limenki Coca-Cole koja širi milione Tếta želi širom zemlje. Koristili smo Coca-colin simbol Tết (ptica lastavica) kao uređaj da oblikujemo ove želje. Za svaku limenku stotine ručno izvučenih lastavica izrađene su i pažljivo raspoređene oko prilagođenog scenarija, koji zajedno čine niz smislenih vijetnamskih želja. "An", znači mir. "Tài" znači uspjeh, "Lộc" znači prosperitet. Ove se riječi široko razmjenjuju tijekom cijelog praznika, a tradicionalno se ukrašavaju Tết ukrasa.

Sustav Otvorenog Posuđa

Osoro

Sustav Otvorenog Posuđa Inovativni karakter OSORO-a je kombiniranje kvalitete visokokvalitetnog vitrificiranog porculana i njegove tipične sjajne kože bjelokosti s funkcijom pogodnom za čuvanje hrane u hladnjaku ili zamrzivaču i za kuhanje u parnoj pećnici ili mikrovalnoj. Jednostavan, modularni oblik i različiti elementi mogu se složiti u uštedu prostora, fleksibilno kombinirati i zatvoriti višebojnim silikonskim O-Sealerom ili O-priključkom tako da hrana ostane dobro zatvorena u njemu. OSORO se može univerzalno koristiti eliminirajući potrebu za našim svakodnevnim životom.