Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća

VH Green

Kuća Kuća je zeleno proširena kako u planarnim tako i u stereoskopskim, što stvara dobro okruženje i za stanovnike i za grad. U sunčanoj azijskoj regiji, Breeze Soleil koristeći ovo zeleno, vrlo je djelotvoran način razmišljanja. Ne može se dobiti samo funkcija suncobrana ljeti već i zaštita privatnosti, izbjegavanje ulične buke i efekta hlađenja automatskim navodnjavanjem.

Crkva

Mary Help of Christian Church

Crkva S obzirom na širenje katoličke zajednice i sve veći broj turističkih na ostrvu Samui, Suratthani. Marijina pomoć kršćanske crkvene eksterijere dizajnirana je u kombiniranom obliku molitvenih ruku, kutnih krila i Zrakova Duha Svetoga. Unutrašnji prostor, sigurnost kao u majčinoj materici. Korištenjem duge i uske svjetlosne praznine i velike lagane izolacijske konstrukcije, betonsko krilo koje prolazi kroz svjetlosnu prazninu izgrađeno je kako bi stvorilo sjenu koja se stalno mijenja s vremenom, ali zadržava unutarnji komfor. Umanjite simboličnu dekoraciju i upotrebu prirodnog materijala kao ponizni mir dok molite.

Stambena Kuća

Abstract House

Stambena Kuća Rezidencija koristi modernu estetiku zadržavajući središnje dvorište, što evocira tradicionalnu kuvajtsku praksu u izgradnji kuća. Ovdje rezidencija može priznati i prošlost i sadašnjost, bez sukoba. Vodena karakteristika na koracima glavnih vrata se izvlači prema van, staklo od poda do plafona pomaže u održavanju otvorenijih prostora, omogućavajući korisnicima da bez napora prolaze između vani i iznutra, prošlosti i sadašnjosti.

Kauč

Shell

Kauč Kauč Shell pojavio se kao kombinacija obrisa morskih školjki i modnih trendova oponašanja tehnologije egzoskeleta i 3D ispisa. Cilj je bio stvoriti kauč s učinkom optičke iluzije. To bi trebao biti lagan i prozračan namještaj koji se može koristiti i kod kuće i na otvorenom. Da bi se postigao učinak lakoće, korištena je mreža najlonskih konopa. Tako se tvrdoća trupa uravnotežuje tkanjem i mekoćom linija siluete. Čvrsta baza ispod ugaonih dijelova sjedala može se koristiti kao bočni stolovi, a meka nadstrešnica i jastuci dovršavaju kompoziciju.

Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuan's Kitchen II, koja kao medij uzima i crnu keramiku od Sichuan Yingjing-a i minirani zemljani materijal iz gradnje metroa, eksperimentalni je restoran izgrađen na savremenom eksperimentu tradicionalne narodne umjetnosti. Probijajući granicu materijala i istražujući moderni oblik tradicionalne narodne umjetnosti, Infinity Mind izvadio je brtve odbačene nakon ispaljivanja Yingjingove crne keramike i upotrijebio ih kao glavni ukrasni element u Chuanovoj kuhinji II.

Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelja izrađen je upravo na naslonu. To je referenca simbola beskonačnosti - obrnuta brojka od osam. Kao da mijenja svoj oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon je povučen zajedno s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizme za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje baš kao što to čine stezaljke.