Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kutija Za Ručak

The Portable

Kutija Za Ručak Ugostiteljstvo je u procvatu, a odvođenje je postalo neophodno za moderne ljude. Istovremeno je nastalo i mnogo smeća. Mnoge kutije za obrok koje se drže za hranu mogu se reciklirati, ali plastične vrećice koje se koriste za pakiranje kutija za obrok doista se ne mogu reciklirati. Kako bi se smanjila upotreba plastičnih vrećica, funkcije kutije za obrok i plastike kombinirane su za dizajniranje novih kutija za ručak. Kutija za bale pretvara dio sebe u dršku koja se lako nosi i može integrirati više kutija za obrok, što u velikoj mjeri smanjuje upotrebu plastičnih vrećica za pakiranje kutija za obrok.

Ime projekta : The Portable, Ime dizajnera : Minghui Lyu, Ime klijenta : South China University of Technology.

The Portable Kutija Za Ručak

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.