Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni I Pregovarački Prostor

All Love in Town Sales Center

Izložbeni I Pregovarački Prostor Komercijalni prostor također bi mogao biti poslovno orijentirana djelatnost puna umjetnosti i estetike koliko i kazalište i muzej. Malo dizajnera nikada nije pomislilo kako intenzivna kombinacija ljudi i okoline postaje toliko bitna nego što smo ikada očekivali. Stvorili smo unutrašnji prostor koji je ljudima pogodio akord pri ulasku u njega koristeći najbolje jeftine sijalice, Ping Pong i božićne ukrasne kuglice. Izneli smo legendu o prodaji imovine u tri završne prodajne zadatke. meseci u čitavoj industriji zbog prepoznatljivog dizajna.

Prsten

Moon Curve

Prsten Prirodni svijet je u stalnom kretanju jer balansira između reda i haosa. Dobar dizajn nastaje iz iste napetosti. Njegove kvalitete snage, ljepote i dinamičnosti proizlaze iz umjetnikove sposobnosti da ostane otvoren za ove suprotnosti tijekom samog čina stvaranja. Gotovo djelo je zbroj bezbrojnih izbora koje umjetnik donosi. Sva misao i nikakav osjećaj rezultirat će ukočenim i hladnim radom, dok sav osjećaj i nikakva kontrola daju poslu koji se ne uspijeva izraziti. Prepletanje njih dvoje biće izraz samog plesa života.

Lampica

Capsule Lamp

Lampica Prvobitno je svjetiljka dizajnirana za dječju odjeću. Inspiraciju dolaze iz igračaka s kapsulama koje djeca dobijaju od automata koji se obično nalaze na prodajnim mjestima. Gledajući gore prema lampi, može se videti gomila raznobojnih igračaka sa kapsulama, svaka noseći želju i užitak koji budi nečiju mladenačku dušu. Broj kapsula može se podesiti i sadržaj zamijeniti kako vam se sviđa. Od svakodnevnih sitnica do posebnih ukrasa, svaki predmet koji stavite u kapsule postaje jedinstvena vaša osobna pripovijest, čime kristalizira vaš život i stanje uma u određeno vrijeme.

Bioskop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioskop "Pixel" je osnovni element slike, dizajner istražuje odnos pokreta i piksela kako bi postao tema ovog dizajna. "Pixel" se primenjuje u različitim područjima kina. U velikoj dvorani blagajne nalazi se nevjerojatan zakrivljen omotač formiran od preko 6000 komada ploča od nehrđajućeg čelika. Zidni zid ukrašen je ogromnom količinom četvrtastih traka koje strše iz zida glamurozno ime kina. Unutar ovog bioskopa svi bi uživali u sjajnoj atmosferi digitalnog svijeta stvorenog kohezijom svih „Pixel“ elemenata.

Ured

White Paper

Ured Interijer poput platna materijalizira prostor za kreativni doprinos dizajnera i stvara mogućnosti za bezbroj izložbi procesa dizajniranja. Kako svaki projekt napreduje, zidovi i ploče prekrivaju se istraživanjima, dizajnerskim skicama i prezentacijama, bilježeći razvoj svakog dizajna i postajući dnevnik dizajnera. Bijeli podovi i mesingana vrata, koji se jedinstveno i odvažno koriste za robusnu svakodnevnu upotrebu, prikupljaju otiske stopala i otiske prstiju osoblja i klijenata, svjedočeći rastu kompanije.

Kafić

Aix Arome Cafe

Kafić Kafić je mjesto gdje posjetitelji osjećaju suživot s oceanima. Ogromna struktura u obliku jaja smještena u sredini prostora istovremeno djeluje kao blagajna i opskrba kafom. Ikoničan izgled govornice inspirisan je tamnim i tupim zrnima kafić. Dva velika otvora na prednjoj strani s obje strane „velikog zrna“ služe kao dobar izvor ventilacije i prirodne svjetlosti. Kafić je pružio dugački stol poput gomile hobotnica i mjehurića. Naizgled nasumično viseći lusteri podsećaju na pogled riba na vodenu površinu, sjajne valove apsorbiraju ugodnu sunčevu svjetlost sa širokog bijelog neba.