Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendar Gradimo gradove s tobom. Poruka koju prenosi NTT East Japan Corporate Sales Promotion nalazi se u ovom kalendaru stola. Gornji dio listova kalendar izrezan je raznobojnim zgradama, a preklapajući se listovi čine jedan sretan grad. To je kalendar koji možete uživati u promjeni krajolika linija zgrada svakog mjeseca i ispunjava vas osjećajem da budite sretni cijelu godinu.

Kalendar

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendar Ovo je stolni kalendar s izrezanim dizajnom koji sadrži sezonske motive na izvrsnom utiskivanju. Vrhunac dizajna je kada se prikazuje, sezonski motivi postavljeni pod kutom od 30 stepeni za najbolje gledanje. Ovaj novi oblik izražava novi roman NTT COMWARE za stvaranje novih ideja. Misao se daje kalendarskoj funkcionalnosti s dovoljno prostora za pisanje i linijama koje vladaju. Dobar je za brzo pregledavanje i jednostavan za upotrebu, što je uokviruje originalnošću koja ga izdvaja od ostalih kalendar.

Nakit

odyssey

Nakit Osnovna zamisao odiseje monomerom uključuje prekrivanje voluminoznih, geometrijskih oblika s uzorkom na koži. Iz toga se razvija interakcija jasnoće i izobličenja, transparentnosti i prikrivanja. Svi geometrijski oblici i uzorci mogu se kombinirati po volji, mijenjati i nadopunjavati dodacima. Ova fascinantna, jednostavna ideja omogućava stvaranje gotovo neiscrpnog asortimana dizajna, savršeno skladnih s mogućnostima koje nudi brzo prototipiranje (3D ispis), jer svaki kupac može stvoriti potpuno individualni i jedinstveni predmet (posjetite: www.monomer. eu-shop).

Posuda Za Prašinu I Metlu

Ropo

Posuda Za Prašinu I Metlu Ropo je koncept prašine i metle sa vlastitom ravnotežom, koji nikada ne pada na pod. Zahvaljujući maloj težini rezervoara za vodu smješten u donjem odjeljku prašine, Ropo se prirodno uravnotežuje. Nakon što lako obriše prašinu uz pomoć uske šupljine, korisnici mogu spajati metlu i posudu zajedno i odložiti je kao jednu jedinicu, a da briga više ne padne. Moderni organski oblik ima cilj unijeti jednostavnost u unutarnje prostore, a značajka ljuljajućeg veselog kolebanja želi zabaviti korisnike tijekom čišćenja poda.

Fotelja

Baralho

Fotelja Fotelja Baralho ima upečatljiv suvremeni dizajn sastavljen od čistih oblika i ravnih linija. Ova fotelja izrađena od nabora i zavara na brušenoj aluminijskoj ploči izdvaja se svojim odvažnim postavljanjem koji izaziva snagu materijala. U jednom je elementu spojena ljepota, lakoća i preciznost linija i uglova.

Flagship Trgovina

Lenovo

Flagship Trgovina Lenovo Flagship Store ima za cilj poboljšati imidž branda pružajući publici platformu za povezivanje i interakciju putem životnog stila, usluge i iskustva stvorenih u trgovini. Koncept dizajna zamišljen je na osnovu misije da se izvrši prelazak sa proizvođača računarskih uređaja na vodeći brend među dobavljačima elektroničke potrošnje.