Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

Lollipop

Fotelja Fotelja Lollipop kombinacija je neobičnih oblika i modernih boja. Njegove siluete i elementi u boji morali su izgledati na daljinu poput bombona, ali istovremeno bi se fotelja trebala uklopiti u interijere različitih stilova. Oblik chupa-chups-a činio je osnovu naslona za ruke, a leđa i sjedište izrađeni su u obliku klasičnih bombona. Fotelja Lollipop kreirana je za ljude koji vole smjele odluke i modu, ali ne žele se odreći funkcionalnosti i udobnosti.

Ime projekta : Lollipop, Ime dizajnera : Natalia Komarova, Ime klijenta : Alter Ego Studio.

Lollipop Fotelja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.