Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Gradska Klupa

Eternity

Gradska Klupa Dvije sjedeće klupe napravljene od tekućeg kamena. Dvije robusne jedinice pružaju udoban i privlačan doživljaj sjedenja, a istovremeno vode brigu o stabilnosti sistema. Završeci klupe smješteni su na takav način da neutralizira i najmanji pokret. To je klupa koja poštuje postojeću infrastrukturu urbanog okruženja. Uvedena je jednostavna instalacija na licu mjesta. Sidrišta više nema, samo ispustite i zaboravite. Pazite, Vječnost je blizu. oh da.

Izložbeni Dizajn

Multimedia exhibition Lsx20

Izložbeni Dizajn Multimedijalna izložba bila je posvećena 20. godišnjici ponovnog uvođenja nacionalnog novca. Namjena izložbe bila je upoznati okvir trojstva na kojem je počivao umjetnički projekt, a to su novčanice i novčići, autori - 40 izvanrednih latvijskih umjetnika različitih kreativnih žanrova - i njihova umjetnička djela. Koncept izložbe nastao je iz grafita ili olova koji je središnja osovina olovke, uobičajeno oruđe za umjetnike. Grafitna konstrukcija poslužila je kao središnji dizajnerski element izložbe.

Kalendar

calendar 2013 “Module”

Kalendar Modul je koristan tromjesečni kalendar s pojedinačnim komadima koji se mogu kombinirati kao tri modula za slaganje u obliku kocke, tako da ih možete slobodno sastaviti po vašoj želji. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Aplikacije Za Satare

genuse

Aplikacije Za Satare Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine serije su taktova aplikacija posebno osmišljena za uređaj Watch. Aplikacije su originalnog, jednostavnog i estetskog dizajna, od budućeg etničkog, preko sci-fi stila do digitalnog poslovanja. Sva je grafika satova dostupna u 9 boja - odgovara kolekciji boja Watch. Sada je sjajan trenutak za novi način prikazivanja, čitanja i razumijevanja našeg vremena. www.genuse.eu

Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove

Ludovico Office

Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove Kao i kod glavnog namještaja Ludovico, i ova uredska verzija obvioulsija ima isti princip koji treba sakriti punu stolicu u ladici, a stolica se ne primjećuje, i koja se vidi kao glavni glavni namještaj. Većina će pomisliti da su stolice još par ladica. Tek kad se povučemo natrag, vidimo stolicu koja doslovno izlazi iz tako skučenog prostora ispunjenog ladicama. Inspiracija je u velikoj meri potekla od posete Pittamigliovoj kasti i svim njenim simboličkim, skrivenim porukama kao i skrivenim i neočekivanim vratima ili punim sobama.