Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tapecirani Akustični Paneli

University of Melbourne - Arts West

Tapecirani Akustični Paneli Naš sažetak bio je nabavka i instaliranje mnoštva Akustičnih panela omotanih tkaninom različitih veličina, uglova i oblika. Početni prototipi primijetili su promjene u dizajnu i fizičkim sredstvima za ugradnju i ovješanje ovih ploča sa zidova, stropova i donje strane stubišta. Upravo u tom trenutku shvatili smo da trenutni vlastiti viseći sustavi za stropne ploče nisu adekvatni za naše potrebe i osmislili smo svoje.

Restoran

Yuyuyu

Restoran Na današnjem tržištu u Kini danas postoji dosta ovih mješovitih suvremenih dizajna koji se obično zasnivaju na tradicionalnom dizajnu, ali bilo sa modernim materijalima ili novim izrazima. Yuyuyu je kineski restoran, dizajneri su stvorili novi način izražavanja orijentalnog dizajna, novu instalaciju sastavljenu od linija i tačaka, koje se produžuju od vrata do unutrašnjosti restorana. Sa promjenom vremena, mijenja se i estetska ocjena ljudi. Za savremeni orijentalni dizajn inovacija je veoma potrebna.

Restoran

Yucoo

Restoran S postepenom zrelošću estetike i estetskim promjenama čovjeka, moderni stil koji ističe sebstvo i individualnost postao je važan element dizajna. Ovaj je slučaj restoran, dizajner želi stvoriti mladenački svemirski doživljaj za potrošače. Svijetloplave, sive i zelene biljke stvaraju prirodnu udobnost i ležernost prostora. Luster napravljen od ručno tkanog ratana i metala objašnjava sudar čovjeka i prirode, pokazujući vitalnost čitavog restorana.

Trgovina

Formal Wear

Trgovina Muške prodavaonice odjeće često nude neutralni interijer koji negativno utječe na raspoloženje posjetitelja i samim tim smanjuje postotak prodaje. Kako bi se ljudi privukli ne samo da posjete trgovinu, već i kupe proizvode koji su tamo predstavljeni, prostor bi trebao nadahnuti i širiti dobru zabavu. Zbog toga se u dizajnu ove trgovine koriste posebne karakteristike inspirisane krojevima izrade i različiti detalji koji će privući pažnju i proširiti dobro raspoloženje. Izgled otvorenog prostora koji je podijeljen na dvije zone dizajniran je i za slobodu kupaca tokom kupovine.

Stambena

Shkrub

Stambena Škrubova kuća pojavila se iz ljubavi i ljubavi - ljubavni par sa troje djece. DNK kuće uključuje strukturirajuće estetske principe koji inspiraciju pronalaze u ukrajinskoj historiji i kulturi nadahnutoj japanskom mudrošću. Element zemlje kao materijala očituje se u strukturalnim aspektima kuće, kao što je izvorni krovo od slame i u predivnim i gustim zidovima od teksture. Ideja odavanja počasti, kao utemeljitelja, može se osjetiti u cijelom domu, poput osjetljive nitne.

Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Porodični wellness Termalija poslednji je u nizu projekata koje je Enota izgradila u Termama Olimia u poslednjih petnaestak godina i završava potpunu transformaciju banjskog kompleksa. Gledano iz daljine, oblik, boja i razmjera nove nakupljene strukture tetraedarskog volumena nastavak je grozda okolnih seoskih zgrada, vizualno se prostirući u srcu kompleksa. Novi krov djeluje kao velika ljetna nijansa i ne uzurpira bilo koji dragocjeni vanjski prostor.