Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kancelarijski Mali Obim

Conceptual Minimalism

Kancelarijski Mali Obim Dizajn enterijera pruga se estetskom, a opet ne i funkcionalnom minimalizmu. Prostor otvorenog plana naglašen je čistim linijama, velikim ostakljenim otvorima koji omogućuju obilje prirodnog dnevnog svjetla, omogućujući liniji i ravnini da postanu osnovni strukturni i estetski elementi. Nedostatak pravih uglova odredio je potrebu za prihvaćanjem dinamičnijeg pogleda na prostor, dok izbor svijetle palete boja u kombinaciji s materijalnom i teksturiranom raznolikošću omogućava jedinstvo prostora i funkcije. Nedovršeni betonski slojevi uzdižu se na zidove kako bi dodali kontrast između bijelo-mekog i grubo-sivog.

Bašta

Tiger Glen Garden

Bašta Vrt Tiger Glen je vrt kontemplacije sagrađen u novom krilu Johnson muzeja umjetnosti. Inspirirana je kineskom prispodobom, pod nazivom Tri smijeha tigrastog glena, u kojoj troje ljudi prevladava svoje sektaške razlike da bi pronašlo jedinstvo prijateljstva. Vrt je dizajniran u strogom stilu koji se na japanskom naziva karesansui u kojem se stvara slika prirode s rasporedom kamenja.

Kreativna Pregradnja

Redefinition

Kreativna Pregradnja Projektni kratak bio je zadržati planinski kontekst, ne odavajući rustikalne uspomene na prevladavajuće tipologije planinskih stanova. Uključila je veliku obnovu tipične planinske kuće. Sve bi se izrađivalo na licu mjesta, koristeći metalne, borove šume i mineralne agregate, ljudski rad i stručnost. Glavna ideja koja je bila iza toga je omogućiti predmetima sticanje upotrebne i sentimentalne vrijednosti nakon što će ih vlasnici smatrati korisnim i poznatim, kao i osmisliti s transformatorskom snagom materijala na umu.

Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Uzeti zalogaj kao temu dizajna, grafički portreti, modeli zuba, vizualne ličnosti glave glave sve su ključne karakteristike koje pomažu da se potakne okusni pupoljci svakog kupca. Od maštovito smeđeg i bijelog grafičkog plafona, do bijelog super grafičkog zida, do uredno postavljenog zida proizvoda, zajedno sa 100 igara za ugriz koji predstavljaju različite desetljeće, bogat dizajnirani okus crnog humora zbunjuje.

Korporativni Dizajn

Vivifying Minimalism

Korporativni Dizajn Rezultat je bio stvoriti suvremeni prostor koji prilagođava terapije zasnovane na naprednoj tehnologiji, a istovremeno nudi klasične spa tretmane. Rezultirajući prijedlog bio je stvaranje dinamičnog prostora koji emitira strogost naučnih laboratorija uz dodavanje poznatih konotacija toplih klasičnih interijera. Inspiracija za zemaljski lobi potekla je iz zen filozofije i dijadičke prirode kosmosa. Bijeli lavaplaster nagovještava klinički bijeli i znanstveni razlog, čokoladno smeđa boja iz klasične palete koja nagovješćuje ukusne konotacije ljudskih želja.

Medicinski Centar

Neo Derm The Center

Medicinski Centar Dizajniran je tako da odjekuje temu linija, a istaknute boje vapna dovoljne su da demonstriraju jeziv i energičan kratak dizajn za ovaj određeni centar za njegu kože. Grede bijelih oskudnih linija provlače se po cijelom bijelom stropu i dinamikom se protežu do okolnog prostora. Zona opuštanja uz recepciju postavljena je na nijansi boje vapna boje od namještaja do tepiha koji naglašava mladu i pomlađenu esenciju marke pregledom luke Victoria.