Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Drvo Viskija Malbeka

La Orden del Libertador

Drvo Viskija Malbeka Pokušavajući kombinirati različite elemente koji se odnose na naziv proizvoda, dizajn pojačava poruku koju predlaže. Prenosi uzbudljivu i intrigantnu sliku. Ilustracija prkosnog kondora koja prikazuje krila, označava osjećaj slobode, spojen sa simetričnom i sugestivnom medaljom, dodan pozadinskoj ilustraciji s zamišljenim krajolikom koji unosi poeziju u dizajn, stvara idealnu kombinaciju za prenošenje željene poruke. Trezvena paleta boja daje ekskluzivne karakteristike, a tipografska upotreba podsjeća na tradicionalni i povijesni proizvod.

Dizajn Arhitekture Kuće

Bienville

Dizajn Arhitekture Kuće Logistika ove radničke porodice nalagala ih je da dugo borave u zatvorenom prostoru, što je osim posla i škole postalo narušavajuće zdravlje. Počeli su razmišljati, poput mnogih porodica, da li je nužno preseljenje u predgrađa, razmjena blizine gradskih pogodnosti za veće dvorište kako bi se povećao pristup na otvorenom. Umjesto da se odmaknu daleko, odlučili su sagraditi novu kuću koja će preispitati ograničenja života u zatvorenom prostoru na malom gradskom zemljištu. Princip organizacije projekta bio je stvaranje što većeg pristupa na otvorenom iz komunalnih područja.

Pilula Infuzirana Kanabisom

Secret Tarts

Pilula Infuzirana Kanabisom Ambalaža Secret Tarps izrađena je u takozvanom moderniziranom retro / vintage stilu s osjećajem staroškolskih nota, tako da iščekivanje dodira majstora-farmaceuta zadrži kupca iz prvog pogleda, a kasnije dok je detaljno promatranje glavnih dizajnerskih elemenata kodirano u holistička struktura koja prenosi glavnu marketinšku točku: ovaj proizvod je razvila farmaceutska zanatsko-profesionalna kompanija i sadrži ručno rađen tajni recept ljekarnika iznutra.

Mobilna Aplikacija

Akbank Mobile

Mobilna Aplikacija Novi dizajn aplikacije Akbank Mobile pruža novu perspektivu u smislu društvenog, pametnog, budućnosti i korisnog bankarskog iskustva. Uz personalizirani dizajn područja na glavnoj stranici, korisnici mogu vidjeti pametne uvide kako bi im olakšali financijski život. Također, uz ovaj novi dizajnerski pristup, tradicionalne bankarske transakcije govore jezikom korisnika s vizualnim kontaktima, pojednostavljenim tokovima i konceptima akcija.

Vježba Silikonska Boca Za Vodu

Happy Aquarius

Vježba Silikonska Boca Za Vodu Happy Aquarius je sigurna i dobra boca vode za sve uzraste. Ima gladak osmijeh oblika zakrivljenosti dizajniran i privlačan izgled obostranih boja, predstavljajući osjećaj mladosti, energije i moderannosti. Napravljen od 100% silikona koji se može reciklirati, održavajući raspon temperature od 220 °. C do -40 °. C, nije istisnuo nijedan plastifikator i ne sadrži BPA. Mekani dodirni premaz pruža svilenkast osjećaj, lijepo se drži i drži. Proljećnost, elastičnost i šuplja struktura omogućuju bocu da djeluje kao ručni hvataljka kao i lagani gumb.

Hotelski Sadržaji

Marn

Hotelski Sadržaji Imajući inspiraciju za svečane zalogaje tradicionalne Tainan kulture (stari grad na Tajvanu prepun kulturnog nasljeđa), pretvarajući ih u niz hotelskih sadržaja, ova serija svečanih zalogaja lokalno uvijek poznata kao "Marn", znači ispunjenje u kineskoj kulturi; torta od riže u obliku kornjače u obliku sapuna za ruke i sapuna, torta od graha mung u obliku toaletnih potrepština, slatki knedla od tang yuana kao krema za ruke i kuhana paprika i amp; Tainan torta od braon šećera kao set čaja. Tainanska kulturna baština mogla bi biti široko rasprostranjena u svijetu, jer je hotel lijepa platforma za promicanje lokalne kulture.