Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Krov Restorana Bar

The Atticum

Krov Restorana Bar Šarm restorana u industrijskom okruženju trebao bi se ogledati u arhitekturi i namještaju. Crno-sivi krečni malter koji je posebno razvijen za ovaj projekat je jedan od dokaza za to. Njegova jedinstvena, gruba struktura prolazi kroz sve prostorije. U detaljnoj izvedbi namjerno su korišteni materijali poput sirovog čelika, čiji su zavareni šavovi i tragovi brušenja ostali vidljivi. Ovaj utisak potkrepljuje i izbor muntin prozora. Ovi hladni elementi su u kontrastu sa toplim hrastovim drvetom, ručno blanjanim parketom od riblje kosti i potpuno zasađenim zidom.

Svetiljka

vanory Estelle

Svetiljka Estelle kombinuje klasični dizajn u obliku cilindričnog, ručno rađenog staklenog tela sa inovativnom tehnologijom osvetljenja koja proizvodi trodimenzionalne svetlosne efekte na tekstilnom abažuru. Namjerno dizajnirana da svjetlosna raspoloženja pretvori u emocionalno iskustvo, Estelle nudi beskonačnu raznolikost statičnih i dinamičkih raspoloženja koja proizvode sve vrste boja i prijelaza, kontroliranih putem dodirnog panela na svjetiljci ili aplikacije za pametne telefone.

Pokretni Paviljon

Three cubes in the forest

Pokretni Paviljon Tri kocke su uređaj različitih svojstava i funkcija (oprema za dječja igrališta, javni namještaj, umjetnički objekti, sobe za meditaciju, sjenice, mala odmorišta, čekaonice, stolice sa krovovima), a ljudima mogu donijeti svježa prostorna iskustva. Tri kocke se lako mogu transportovati kamionom, zbog veličine i oblika. Što se tiče veličine, instalacije (nagiba), površina sjedala, prozora itd., svaka kocka je karakteristično dizajnirana. Tri kocke se odnose na japanske tradicionalne minimalne prostore kao što su sobe za čajne ceremonije, s varijabilnošću i pokretljivošću.

Multifunkcionalni Kompleks

Crab Houses

Multifunkcionalni Kompleks Na prostranoj ravnici Šleske nizije, jedna magična planina stoji sama, prekrivena maglom misterije, nadvijajući se nad slikovitim gradom Sobotka. Tamo, usred prirodnih pejzaža i legendarne lokacije, planira se da bude kompleks Crab Houses: istraživački centar. Kao dio projekta revitalizacije grada, trebalo bi da oslobodi kreativnost i inovativnost. Mjesto okuplja naučnike, umjetnike i lokalnu zajednicu. Oblik paviljona inspirisan je rakovima koji ulaze u valovito more trave. Noću će biti osvijetljene, nalik krijesnicama koje lebde nad gradom.

Sto

la SINFONIA de los ARBOLES

Sto Tabela la SINFONIA de los ARBOLES je potraga za poezijom u dizajnu... Šuma gledana sa zemlje je poput stubova koji nestaju u nebu. Ne možemo ih videti odozgo; šuma iz ptičje perspektive liči na glatki tepih. Vertikalnost postaje horizontalnost i još uvijek ostaje ujedinjena u svojoj dvojnosti. Isto tako, sto la SINFONIA de los ARBOLES, podsjeća na grane drveća koje čine stabilnu osnovu za suptilnu ploču koja izaziva silu gravitacije. Samo tu i tamo sunčevi zraci zatrepere kroz grane drveća.

Apoteka

Izhiman Premier

Apoteka Novi dizajn Izhiman Premier trgovine evoluirao je oko stvaranja trendovskog i modernog iskustva. Dizajner je koristio različitu mješavinu materijala i detalja kako bi poslužio svaki kut prikazanih predmeta. Svako izložbeno područje je posebno obrađeno proučavanjem svojstava materijala i izložene robe. Stvaranje braka miješanja materijala između kalkutskog mramora, orahovog drveta, hrastovog drveta i stakla ili akrila. Kao rezultat toga, iskustvo se temeljilo na svakoj funkciji i preferencijama klijenta s modernim i elegantnim dizajnom kompatibilnim s prikazanim artiklima.