Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Web Stranica

Travel

Web Stranica Dizajn je koristio minimalistički stil, kako ne bi opteretio korisničko iskustvo nepotrebnim informacijama. Takođe je vrlo teško upotrijebiti minimalistički stil u industriji putovanja jer paralelno s jednostavnim i jasnim dizajnom korisnik mora dobiti potpune informacije o svojim putovanjima i to nije lako kombinirati.

Šalica Za Kafu I Tanjurić

WithDelight

Šalica Za Kafu I Tanjurić Posluživanje slatkih poslastica veličine zalogaja na strani kave dio je mnogih različitih kultura jer je običaj servirati šalicu kave s turskim oduševljenjem u Turskoj, biscotti u Italiji, churros u Španjolskoj i datume u Arabiji. Međutim, na konvencionalnim tanjurima ove poslastice klizi prema šalici vruće kafe i zalijevaju se ili se natapaju iz izlijevanja kafe. Da bi se to spriječilo, ova šalica za kafu ima tanjur s namjenskim urezima koji drže kafe na mjestu. Budući da je kafa jedno od najvažnijih toplih napitaka, poboljšanje kvalitete iskustva s ispijanjem kafe ima važno značenje u svakodnevnom životu.

Brendiranje I Pakiranje

Leman Jewelry

Brendiranje I Pakiranje Vizualno rješenje novog identiteta Leman Jewelryja bio je potpuno novi sustav koji će razotkriti luksuz, izvrstan, ali sofisticiran i minimalan osjećaj. Novi logo inspirisan radnim postupkom kompanije Leman, njihovom uslugom dizajna haute couture, kreirajući sve dijamantske oblike koji okružuju simbol zvijezde ili sjaj, stvarajući sofisticirani simbol i odjekuje sjajni efekt dijamanta. Slijedom toga, svi kolateralni materijali proizvedeni su s visokokvalitetnim detaljima kako bi istakli i obogatili luksuznost svih novih vizualnih elemenata marke.

Izložba

LuYu

Izložba Umjetnost utječe na život i život donosi duboku refleksiju i interpretaciju umjetnosti. Udaljenost između umjetnosti i života može biti svakodnevno na putu. Ako pažljivo jedete svaki obrok, svoj život možete pretvoriti u umjetnost. Dizajnerska kreacija je također umjetnost koja se proizvodi vlastitim mislima. Tehnike su alati, a izrazi rezultati. Samo s mislima bit će zaista dobrih djela.

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade

Light Music

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade Za Light Music, dizajn rezidencijalnog predvorja i loungea, Armand Graham i Aaron Yassin iz New Yorka sa sjedištem A + A Studio željeli su spojiti prostor u dinamično susjedstvo Adams Morgan u Washingtonu, gdje su noćni život i glazbena scena, od jazza do Go-go na punk rock i elektronika su uvijek bili središnji. Ovo je njihova kreativna inspiracija; rezultat je jedinstven prostor koji kombinira vrhunske digitalne metode izrade s tradicionalnim zanatskim tehnikama kako bi stvorio potopni svijet s vlastitim pulsom i ritmom koji odaje počast živoj originalnoj glazbi DC-a.

Sto

Codependent

Sto Suvislo se bori protiv psihologije i dizajna, posebno usredsređujući se na fizičku manifestaciju psihološkog stanja, zavisnost od zavisnosti. Ove dvije isprepletene tablice moraju se oslanjati jedna na drugu kako bi funkcionirale. Dva oblika nisu u stanju da stoje sama, ali zajedno stvaraju jednu funkcionalnu formu. Konačna tablica je moćan primjer čija je cjelina veća od zbroja njenih dijelova.