Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuhinjska Stolica

Coupe

Kuhinjska Stolica Ova je stolica dizajnirana kako bi vam pomogla u održavanju neutralnog položaja u sjedećem položaju. Promatrajući svakodnevno ponašanje ljudi, tim dizajnera ustanovio je potrebu da ljudi kraće vrijeme sjede na stolicama, poput sjedenja u kuhinji za brzi odmor, što je inspirisalo tim da stvori ovu stolicu posebno da se prilagodi takvom ponašanju. Ova je stolica dizajnirana s minimalnim dijelovima i strukturama, čineći stolicu pristupačnom i isplativom za kupce i prodavače, uzimajući u obzir produktivnost proizvođača.

Remen Za Pranje Rublja

Brooklyn Laundreel

Remen Za Pranje Rublja Ovo je pojas za pranje rublja za unutrašnju upotrebu. Kompaktno kućište manje od japanske meke korice izgleda kao mjerač vrpce, glatke završne površine bez vijaka na površini. Remen dužine 4 m ima ukupno 29 rupa, svaka rupa može držati i držati vješalicu za kaput bez pernica, djeluje za brzo sušenje. Remen izrađen od antibakterijskog i protiv plijesni poliuretana, siguran, čist i jak materijal. Maksimalno opterećenje je 15 kg. 2 pseća kuka i okretno tijelo omogućuju višestruku upotrebu. Mala i jednostavna, ali ovo je vrlo korisna stvar za pranje u zatvorenom prostoru. Jednostavan rad i pametna instalacija odgovarat će svim vrstama prostorije.

Kauč

Shell

Kauč Kauč Shell pojavio se kao kombinacija obrisa morskih školjki i modnih trendova oponašanja tehnologije egzoskeleta i 3D ispisa. Cilj je bio stvoriti kauč s učinkom optičke iluzije. To bi trebao biti lagan i prozračan namještaj koji se može koristiti i kod kuće i na otvorenom. Da bi se postigao učinak lakoće, korištena je mreža najlonskih konopa. Tako se tvrdoća trupa uravnotežuje tkanjem i mekoćom linija siluete. Čvrsta baza ispod ugaonih dijelova sjedala može se koristiti kao bočni stolovi, a meka nadstrešnica i jastuci dovršavaju kompoziciju.

Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelja izrađen je upravo na naslonu. To je referenca simbola beskonačnosti - obrnuta brojka od osam. Kao da mijenja svoj oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon je povučen zajedno s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizme za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje baš kao što to čine stezaljke.

Rasvjeta

Capsule

Rasvjeta Oblik lampe Kapsula ponavlja oblik kapsula koji su toliko rasprostranjeni u modernom svijetu: lijekovi, arhitektonske strukture, svemirski brodovi, termoze, epruvete, vremenske kapsule koje više desetljeća prenose poruke potomcima. Može biti dvije vrste: standardna i izdužena. Svjetiljke su dostupne u nekoliko boja s različitim stupnjem prozirnosti. Vezanje s najlonskim konopcima daje lampi ručni radni efekt. Njegov univerzalni oblik bio je određivanje jednostavnosti izrade i masovne proizvodnje. Ušteda u procesu proizvodnje svjetiljke njegova je glavna prednost.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naručuje Sinan Mansions u Šangaju za proslavu Kineske Nove godine 2017. Sastoji se od privremenog paviljona plus interaktivnog LED svjetla "rezoneta" pričvršćenog na unutrašnjoj površini. Koristi Low-Fi tehnike za vizualizaciju rezonantnih frekvencija svojstvenih prirodnom okruženju, kroz interakciju javnosti i okolnih elemenata otkrivenih LED mrežom. Paviljon osvjetljava javno područje kao odgovor na vibracijske stimulanse. Osim što posetioci mogu doći da naprave želje prolećnog festivala, može se koristiti i kao predstava.