Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Električni Bicikl

ICON E-Flyer

Električni Bicikl ICON i Vintage Electric surađivali su na dizajniranju ovog bezvremenskog električnog bicikla. Dizajniran i izgrađen u Kaliforniji u maloj količini, ICON E-Flyer okuplja vintage dizajn sa modernom funkcionalnošću, kako bi stvorio jasno i sposobno rešenje za lični transport. Značajke uključuju raspon od 35 milja, maksimalnu brzinu od 22 MPH (trkački režim od 35 MPH!) I vrijeme punjenja od dva sata. Vanjski USB priključak i točka za punjenje, regenerativno kočenje i najkvalitetnije komponente širom. www.iconelectricbike.com

Kalendar

calendar 2013 “Town”

Kalendar Grad je komplet za izradu papira sa dijelovima koji se mogu slobodno sastaviti u kalendar. Sastavite zgrade u različitim oblicima i uživajte u stvaranju svog sopstvenog malog grada. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Sat

Ring Watch

Sat Prsten sat predstavlja maksimalno pojednostavljenje tradicionalnog ručnog sata uklanjanjem brojeva i ruku u korist dva prstena. Ovaj minimalistički dizajn pruža i čist i jednostavan izgled koji se savršeno spaja s estetikom privlačnog sata. Kruna njegovog potpisa i dalje pruža efikasno sredstvo za promjenu sata, dok njegov skriveni e-ink ekran pokazuje živopisne trake boja s izuzetnom definicijom, na kraju održavajući analogni aspekt uz istovremeno pružanje dužeg trajanja baterije.

Gradska Klupa

Eternity

Gradska Klupa Dvije sjedeće klupe napravljene od tekućeg kamena. Dvije robusne jedinice pružaju udoban i privlačan doživljaj sjedenja, a istovremeno vode brigu o stabilnosti sistema. Završeci klupe smješteni su na takav način da neutralizira i najmanji pokret. To je klupa koja poštuje postojeću infrastrukturu urbanog okruženja. Uvedena je jednostavna instalacija na licu mjesta. Sidrišta više nema, samo ispustite i zaboravite. Pazite, Vječnost je blizu. oh da.

Izložbeni Dizajn

Multimedia exhibition Lsx20

Izložbeni Dizajn Multimedijalna izložba bila je posvećena 20. godišnjici ponovnog uvođenja nacionalnog novca. Namjena izložbe bila je upoznati okvir trojstva na kojem je počivao umjetnički projekt, a to su novčanice i novčići, autori - 40 izvanrednih latvijskih umjetnika različitih kreativnih žanrova - i njihova umjetnička djela. Koncept izložbe nastao je iz grafita ili olova koji je središnja osovina olovke, uobičajeno oruđe za umjetnike. Grafitna konstrukcija poslužila je kao središnji dizajnerski element izložbe.

Kalendar

calendar 2013 “Module”

Kalendar Modul je koristan tromjesečni kalendar s pojedinačnim komadima koji se mogu kombinirati kao tri modula za slaganje u obliku kocke, tako da ih možete slobodno sastaviti po vašoj želji. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".