Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Led Svjetiljka

Stratas.07

Privjesna Led Svjetiljka Uz visoku standardnu obradu i izvrsnost u svakom detalju nastojimo stvoriti jednostavan, čist i bezvremenski dizajn. Naročito Stratas.07, koji sa svojim savršeno simetričnim oblikom apsolutno slijedi pravila ove specifikacije. Ugrađeni Xicato XSM Artist Series LED modul ima indeks prikazivanja boja> / = 95, svjetlinu 880lm, snagu 17W, temperaturu boje 3000 K - toplo bijelo (2700 K / 4000 K dostupno na zahtjev) . Život LED modula navodi proizvođač sa 50 000 sati - L70 / B50, a boja je konzistentna tokom životnog vijeka (1x2 korak MacAdams tijekom životnog vijeka).

Kalendar

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalendar Stolica za ljuljanje je samostojeći stolni kalendar u obliku minijaturne stolice. Slijedite vodič kako biste sastavili stolicu za ljuljanje koja se ljulja naprijed-nazad poput prave. Prikažite trenutni mjesec na naslonu stolice, a sljedeći mjesec na sjedalu. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Električni Bicikl

ICON E-Flyer

Električni Bicikl ICON i Vintage Electric surađivali su na dizajniranju ovog bezvremenskog električnog bicikla. Dizajniran i izgrađen u Kaliforniji u maloj količini, ICON E-Flyer okuplja vintage dizajn sa modernom funkcionalnošću, kako bi stvorio jasno i sposobno rešenje za lični transport. Značajke uključuju raspon od 35 milja, maksimalnu brzinu od 22 MPH (trkački režim od 35 MPH!) I vrijeme punjenja od dva sata. Vanjski USB priključak i točka za punjenje, regenerativno kočenje i najkvalitetnije komponente širom. www.iconelectricbike.com

Kalendar

calendar 2013 “Town”

Kalendar Grad je komplet za izradu papira sa dijelovima koji se mogu slobodno sastaviti u kalendar. Sastavite zgrade u različitim oblicima i uživajte u stvaranju svog sopstvenog malog grada. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Sat

Ring Watch

Sat Prsten sat predstavlja maksimalno pojednostavljenje tradicionalnog ručnog sata uklanjanjem brojeva i ruku u korist dva prstena. Ovaj minimalistički dizajn pruža i čist i jednostavan izgled koji se savršeno spaja s estetikom privlačnog sata. Kruna njegovog potpisa i dalje pruža efikasno sredstvo za promjenu sata, dok njegov skriveni e-ink ekran pokazuje živopisne trake boja s izuzetnom definicijom, na kraju održavajući analogni aspekt uz istovremeno pružanje dužeg trajanja baterije.

Gradska Klupa

Eternity

Gradska Klupa Dvije sjedeće klupe napravljene od tekućeg kamena. Dvije robusne jedinice pružaju udoban i privlačan doživljaj sjedenja, a istovremeno vode brigu o stabilnosti sistema. Završeci klupe smješteni su na takav način da neutralizira i najmanji pokret. To je klupa koja poštuje postojeću infrastrukturu urbanog okruženja. Uvedena je jednostavna instalacija na licu mjesta. Sidrišta više nema, samo ispustite i zaboravite. Pazite, Vječnost je blizu. oh da.