Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Odjeće

Sidharth kumar

Dizajn Odjeće NS GAIA suvremena je etiketa za žensku odjeću koja potječe iz New Delhija koja je bogata jedinstvenim dizajnom i tehnikama tkanina. Marka je veliki zagovornik pažljive proizvodnje i povećanja bicikla i reciklaže. Važnost ovog faktora ogleda se u stupovima imenovanja, 'N' i 'S' u NS GAIA koji se zalažu za prirodu i održivost. Pristup NS GAIA je „manje je više“. Oznaka igra aktivnu ulogu u usporenom modnom pokretu osiguravajući da je utjecaj na okoliš minimalan.

Korporativni Identitet

film festival

Korporativni Identitet "Cinema, ahoy", bio je slogan za drugo izdanje Festivala evropskog filma na Kubi. To je dio koncepta dizajna usmjerenog na putovanja kao način povezivanja kultura. Dizajn evocira putovanje broda za krstarenje koji putuje od Evrope do Havane natovaren filmovima. Dizajn pozivnica i ulaznica za festival nadahnuo je pasoše i ukrcajne propusnice koje danas putnici širom svijeta koriste. Ideja putovanja kroz filmove potiče javnost na prijemčivu i znatiželjnu kulturnu razmjenu.

Lampica

Little Kong

Lampica Little Kong je niz ambijentalnih svjetiljki koje sadrže orijentalnu filozofiju. Orijentalna estetika posvećuje veliku pažnju odnosu virtualnog i stvarnog, punog i praznog. Sakrivanje LED dioda suptilno u metalni stup ne samo da osigurava praznost i čistoću senki, već i razlikuje Kong od ostalih svjetiljki. Dizajneri su otkrili izvedivu zanat nakon više od 30 puta eksperimenata kako bi savršeno predstavili svjetlost i razne teksture, što omogućava nevjerojatno iskustvo osvjetljenja. Baza podržava bežično punjenje i ima USB priključak. Može se uključiti ili isključiti samo mahanjem rukama.

Hrana Za Užinu

Have Fun Duck Gift Box

Hrana Za Užinu Poklon kutija "Have Fun Duck" posebna je poklon kutija za mlade. Inspirisan igračkama, igrama i filmovima u stilu piksela, dizajn prikazuje „grad hrane“ za mlade sa zanimljivim i detaljnim ilustracijama. IP slika će biti integrirana u gradske ulice, a mladi vole sport, muziku, hip-hop i druge zabavne aktivnosti. Doživite zabavne sportske igre dok uživate u hrani, izrazite mlad, zabavan i sretan stil života.

Paket Hrane

Kuniichi

Paket Hrane Tradicionalna japanska konzervirana hrana Tsukudani nije dobro poznata u svijetu. Pirjano jelo na bazi sojevog umaka, koje kombinira razne morske plodove i zemljišne sastojke. Novi paket uključuje devet naljepnica dizajniranih za modernizaciju tradicionalnih japanskih uzoraka i izražavanje karakteristika sastojaka. Novi logo marke dizajniran je s očekivanjem da će tu tradiciju nastaviti narednih 100 godina.

Med

Ecological Journey Gift Box

Med Dizajn poklon-kutije sa medom inspiriran je "ekološkim putovanjem" Shennongjia s obiljem divljih biljaka i dobrim prirodnim ekološkim okruženjem. Zaštita lokalnog ekološkog okoliša kreativna je tema dizajna. Dizajn prihvaća tradicionalnu kinesku umjetnost lutaka i sjenki kako bi pokazao lokalnu prirodnu ekologiju i pet rijetkih i ugroženih prvoklasnih zaštićenih životinja. Na ambalažnom materijalu koriste se gruba trava i drveni papir, što predstavlja koncept prirode i zaštite okoliša. Vanjska kutija može se koristiti kao izvrsna kutija za odlaganje radi ponovne upotrebe.