Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol, Trestirnica, Postolje

Trifold

Stol, Trestirnica, Postolje Oblik Trifolda obavještava kombinacija trokutastih površina i jedinstvenog slijeda presavijanja. Ima minimalistički, ali složen i kiparski dizajn, iz svakog ugla otkriva jedinstvenu kompoziciju. Dizajn se može prilagoditi različitim namjenama bez ugrožavanja njegove strukturne cjelovitosti. Trifold je prikaz digitalnih metoda izrade i korištenja novih proizvodnih tehnologija poput robotike. Proizvodni proces razvijen je u saradnji s robotskom kompanijom za proizvodnju, specijalizovanom za savijanje metala sa 6-osnim robotima.

Nakit-Minđuše

Eclipse Hoop Earrings

Nakit-Minđuše Postoji jedna pojava koja kontinuirano hara nad našim ponašanjem, zaustavljajući nas mrtvima u svojim tragovima. Astrološki fenomen pomračenja Sunca zaintrigirao je ljude iz najranijih doba čovječanstva. Od iznenadnog potamnjenja neba i mrlje sunca bacila je dugu sjenu straha, sumnje i čuda na maštare Sjajna priroda pomračenja Sunca ostavlja trajan dojam na sve nas. 18K minđuše od belog zlata sa dijamantskim pomračenjem inspirisane su pomračenjem Sunca iz 2012. godine. Dizajn pokušava uhvatiti tajanstvenu prirodu i ljepotu sunca i mjeseca.

Organski Namještaj I Skulptura

pattern of tree

Organski Namještaj I Skulptura Prijedlog particije koja efikasno koristi četinarske dijelove; to jest vitki dio gornje polovine debla i nepravilno oblikovan dio korijena. Obratila sam pažnju na organske godišnje prstenove. Preklapajući se organski obrasci particije stvorili su udoban ritam u neorganskom prostoru. S proizvodima rođenim iz ovog ciklusa materijala, organski prostorni pravac postaje mogućnost za potrošača. Nadalje, jedinstvenost svakog proizvoda daje im puno veću vrijednost.

Igračka

Movable wooden animals

Igračka Životinjske igračke raznolikosti kreću se na različite načine, jednostavno, ali zabavno. Apstraktni životinjski oblici apsorbiraju djecu kako bi ih zamislili. U grupi ima 5 životinja: svinja, patka, žirafa, puž i dinosaur. Duckina glava pomiče se s desna na lijevo kada ga podignete sa stola, čini se da vam kaže "NE"; Giraffeova glava može se kretati odozdo i dolje; Svinjski nos, puževe i Dinosaurove glave pomiču se iznutra prema van kada okrenete repove. Svi pokreti usmeravaju ljude i tjeraju djecu da se igraju na različite načine, poput vučenja, guranja, okretanja itd.

Sveučilišni Kafić

Ground Cafe

Sveučilišni Kafić Novi kafić 'Ground' služi ne samo stvaranju socijalne kohezije među profesorima i studentima inženjerske škole, već i potiče interakciju između i između članova drugih odjela na Univerzitetu. U svom dizajnu uključili smo neobičan uliven-betonski volumen bivše seminarske sobe polaganjem palete orahovih dasaka, perforiranog aluminija i rascjepanog plavog kamena po zidovima, podu i plafonu prostora.