Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Maloprodajni Dizajn Interijera

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloprodajni Dizajn Interijera Klijent traži kreativan dizajn koji dobro predstavlja marku. Naziv 'Hiveometric' formiran je od dvije riječi 'košnica' i 'geometrijska', što jednostavno govori o glavnom konceptu i vizualizira dizajn. Dizajn je inspiriran proizvodom heroja marke, električnom kuhalištem u obliku saća. Zamišljen kao skupina saća, zidnih i stropnih karakteristika u urednim finišama neprimjetno spajaju i prepliću složene geometrijske oblike. Linije su osjetljive i čiste, što rezultira elegantnim suvremenim izgledom koji simbolizira beskonačnu maštu i kreativnost.

Koncept Korporativne Arhitekture

Pharmacy Gate 4D

Koncept Korporativne Arhitekture Kreativni koncept zasnovan je na kombinaciji materijalnih i nematerijalnih komponenti, koje zajedno stvaraju medijsku platformu. Središnju točku ove platforme karakterizira predimenzionirana zdjela kao simbol apstraktnog alhemijskog pehara iznad kojeg se projicira holografski dijagram plutajuće DNK niti. Ovaj DNK hologram, koji zapravo predstavlja slogan „Obećanje za život“, rotira se polako i sugerira lakoću života ljudskog organizma bez simptoma. Rotirajući DNK hologram ne predstavlja samo tok života već i odnos svjetla i samog života.

Kalendar

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendar Botanički život je kalendar koji u jednom listu ističe prelep život biljaka. Otvorite listu i postavite na podnožje da uživate u raznim biljnim skočnim prozorima. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Kartica S Porukama

Pop-up Message Card “Leaves”

Kartica S Porukama Lišće je razglednica s motivima skočnih listova. Osvijetlite svoje poruke izrazitim dodirom sezonskog zelenog. Dolazi u setu od četiri različite kartice s četiri koverte. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Broš

Chiromancy

Broš Svaka osoba je jedinstvena i originalna. To se vidi i po obrascima na našim prstima. Nacrtane linije i znakovi naših ruku također su prilično originalni. Uz to, svaka osoba ima niz kamenja, koji su im po kvaliteti bliski ili povezani sa ličnim događajima. Sve ove karakteristike daju promatraču koji razmišlja, toliko poučnih i atraktivnih, što omogućava stvaranje personaliziranog nakita na osnovu ovih linija i znakova pojedinih stvari. Ova vrsta ukrasa i nakita - čini vaš lični umjetnički kod

Kalendar

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendar Komplet za izradu papira za ZOO jednostavan je za sastavljanje. Nije potrebno ljepilo ili makaze. Sastavite se tako što ćete zajedno spojiti dijelove s istom oznakom. Svaka životinja će imati dvomjesečni kalendar. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.