Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Moderna Haljina Na Haljinu

Le Maestro

Moderna Haljina Na Haljinu Le Maestro revolucionira haljinu cipele ugrađujući titanijsku matricu s matricom s direktnim metalnim sinterom (DMLS). 'Matrična peta' smanjuje vizuelnu masu dijela pete i pokazuje strukturnu cjelovitost cipela haljine. Da bi upotpunila elegantan vamp, od visokog zrna kože koristi se izraziti asimetrični dizajn gornjeg dijela. Integriranje dijela pete u gornji dio sada je sastavljeno u glatku i profinjenu siluetu.

Istraživačko Markiranje

Pain and Suffering

Istraživačko Markiranje Ovaj dizajn istražuje patnju u različitim slojevima: filozofskim, društvenim, medicinskim i naučnim. Iz mog osobnog gledišta da patnja i bol dolaze u mnogim licima i oblicima, filozofskim i znanstvenim, kao svoju osnovu odabrao sam humanizaciju patnje i boli. Proučavao sam analogije između simbiotske prirode i simbiotske u ljudskim odnosima i iz ovog istraživanja stvorio sam likove koji vizuelno predstavljaju simbiotske odnose između patnje i patnje i između bola i onoga koji boluje. Ovaj je dizajn eksperiment, a gledatelj je tema.

Digitalna Umjetnost

Surface

Digitalna Umjetnost Eterična priroda djela rađa nešto opipljivo. Ideja dolazi iz upotrebe vode kao elementa koji prenosi koncept na površini i površini. Dizajner je fasciniran stvaranjem našeg identiteta i uloge koju oni oko nas imaju u tom procesu. Za njega se „površimo“ kada pokažemo nešto od sebe.

Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim čašama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše sa izlivom izljeva i raste iz tijela posebno je dobar podloga. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine strše u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji sa srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom sa sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Filtrirani nehrđajući čelik ugrađen je unutra. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šoljica: 9 x 12 x 7,5 cm.

Sat

Zeitgeist

Sat Sat odražava zeitgeist, koji je povezan s pametnim, tehnološkim i izdržljivim materijalima. Visokotehnološko lice proizvoda predstavljeno je polu-torus karbonskim prikazom i vremenskim prikazom (rupe u svjetlu). Ugljik zamjenjuje metalni dio, kao relikt prošlosti i naglašava funkcijski dio sata. Odsustvo središnjeg dijela pokazuje da inovativna LED indikacija zamjenjuje klasični satni mehanizam. Meko pozadinsko osvjetljenje može se podesiti u skladu s omiljenom bojom njihovog vlasnika, a senzor svjetla će pratiti jačinu osvjetljenja.

Robotsko Vozilo

Servvan

Robotsko Vozilo To je projekt uslužnog vozila za ekonomiju zasnovanu na resursima, formirajući mrežu s drugim vozilima. Jedinstveni sistem omogućava međusobnu komunikaciju, što povećava efikasnost prevoza putnika, kao i povećanje efikasnosti zbog kretanja u cestovnom vlaku (smanjenje FX faktora, udaljenost između vozila). Automobil ima bespilotnu kontrolu. Vozilo je simetrično: jeftino za proizvodnju. Ima četiri okretna motocikla i mogućnost obrnutog pokreta: manevar s velikim dimenzijama. Ukrcavanje u vis poboljšava komunikaciju putnika.