Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Srednjovjekovni Kulturni Centar Za Promišljanje

Medieval Rethink

Srednjovjekovni Kulturni Centar Za Promišljanje Srednjovjekovni Rethink bio je odgovor na privatnu komisiju za izgradnju kulturnog centra za malo neotkriveno selo u provinciji Guangdong, koje datira iz 900 godina dinastije Song. Četverospratni razvoj veličine 7000 kvadratnih metara usredsređen je na drevnu kamenu formaciju poznatu pod nazivom Ding Qi Stone, simbol porijekla sela. Koncept dizajna projekta zasnovan je na prikazivanju povijesti i kulture drevnog sela, istodobno povezujući staro i novo. Kulturni centar stoji kao reinterpretacija drevnog sela i pretvaranje u savremenu arhitekturu.

Prodajni Centar

Feiliyundi

Prodajni Centar Dobar dizajn će probuditi emociju ljudi. Dizajner skače iz memorije u tradicionalnom stilu i unosi novo iskustvo u veličanstvenu i futurističku svemirsku strukturu. Uvodna dvorana iskustva o okolišu izgrađena je pažljivim postavljanjem umjetničkih instalacija, jasnim kretanjem prostora i dekorativnom površinom popločenom materijalima i bojama. Biti u njemu nije samo povratak prirodi, već i korisno putovanje.

Napa

Black Hole Hood

Napa Ovaj asortiman kapuljača dizajniran nadahnućem Black Hole-om i Worm Hole-om čini proizvod lijepim i modernim oblikom, što sve izaziva osjećaje i pristupačne cijene. Čine emocionalne trenutke i lako se koriste tijekom kuhanja. Lagana je, jednostavna za ugradnju, lako se čisti i dizajnirana je za moderne iland kuhinje.

Prodajni Centar

HuiSheng Lanhai

Prodajni Centar S oceanskom tematikom scenskog dizajna, zauzmite svemirsku dušu, s kvadratom piksela kao elementom vizualne komunikacije, pustite djecu u igri da istraže otkriće učenja i rasta postanu jezgrom slučaja, slobodno pozicioniranje prostora predstavlja fantasy efekat obrazovanja u zabavi. Od forme, razmjera, mogućnosti boje, strukture do psihološkog osjetilnog iskustva, koncept prostora se nastavlja i obogaćuje kada se svi elementi integriraju i sudaraju.

Zvučnik

Black Hole

Zvučnik Crna rupa dizajnirana je na osnovu moderne inteligentne tehnologije, a u pitanju je Bluetooth prenosni zvučnik. Može se povezati s bilo kojim mobilnim telefonom s različitim platformama, a postoji i USB priključak za povezivanje s vanjskim prijenosnim spremištem. Ugrađena svjetlost mogla bi se koristiti kao stolna svjetlost. Također, privlačan izgled Crne rupe čini da se privlačni kućni pribor može upotrijebiti u dizajnu interijera.

Prenosivi Bluetooth Zvučnik

Black Box

Prenosivi Bluetooth Zvučnik Ovo je Bluetooth prenosni zvučnik. Lagana je i mala i ima emocionalnu formu. Oblikovao sam oblik zvučnika Black Box pojednostavljujući oblik valova. Za slušanje stereo zvuka ima dva zvučnika, levi i desni. Također su ova dva zvučnika svaki dio talasnog oblika. Jedan je pozitivan oblik talasa i jedan negativan oblik talasa. za korištenje ovaj uređaj može povezati par s drugim elektroničkim uređajima poput mobilnog i računara putem Bluetooth-a i reproducirati zvuk. Takođe ima deljenje baterije. Sklapajući dva zvučnika, na stolu se pojavljuje crna kutija kada se ne koristi.