Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Set

FRACTURE

Kupaonski Set Jedinstven stil keramičke sanitarne opreme, izvanredan dizajn lomljenih staklenih linija Komentar Dekonstruktivizam ... Lom Dezintegracija integriteta sastavnih dijelova konstrukcije, igre na površinama, kako bi se napravili geometrijski elementi dizajna poput eksterijera proizvoda i pomicanje dekonstruktivističkog stila zasnovano na serija kao primjer Fracture Bien naišla je na jednu od najupečatljivijih serija.

Ormar Za Večeru

Baan

Ormar Za Večeru "baan" je vrsta ormara koji je posebno osmišljen za upotrebu večere. Jedinstven je izgled i snaga narativnog karaktera koji je povezan sa funkcijom. Postoji nekoliko karakteristika sistema kabineta. Različite funkcije i značajke ormara odijeljene pričom kao što su umetak za jelo i Kutija tkiva predstavljeni su kaminom i dimnjakom. Nadalje, čaše za vino predstavljene su lusterom, a stalak za jelo simbolizira stubište. Postoje četiri glavne komponente kuće pomoću kojih se pripovjedačke ideje.

Naočale

Mykita Mylon, Basky

Naočale Kolekcija MYKITA MYLON izrađena je od laganog poliamidnog materijala koji ima izvanrednu individualnu prilagodljivost. Ovaj specijalni materijal stvara se sloj po sloj zahvaljujući tehnici selektivnog laserskog sinterovanja (SLS). Ponovno interpretirajući tradicionalni okrugli i ovalni okrugli oblik panto naočala koji je bio moderan 1930-ih, model BASKY dodaje novo lice ovoj kolekciji naočala koja je prvobitno dizajnirana za upotrebu u sportu.

Knjiga

Brazilian Cliches

Knjiga "Brazilski klišeji" sastavljen je koristeći slike iz starog kataloga brazilskih klišeja sa printom. No, razlog za naslov nije samo klišeji korišteni za kompoziciju njegovih ilustracija. Na svakom koraku stranice nailazimo na druge vrste brazilskih klišeja: povijesne, poput dolaska Portugalaca, katekiziranja domorodačkih Indijanaca, ekonomskih ciklusa kave i zlata ... Uključuje čak i savremene brazilske klišeje, pune prometnih gužvi, dugovi, zatvoreni kondominiumi i otuđenost - prikazano u irelevantnoj suvremenoj vizualnoj naraciji.

Transportno Čvorište

Viforion

Transportno Čvorište Projekt je Prijevozni centar koji povezuje okolna urbana naselja u srcu dinamičnog života na jednostavan i efikasan način generiran spajanjem različitih prometnih sistema poput željezničke stanice, stanice metroa, nile palube i autobusne stanice pored drugih usluga za pretvaranje mjesto koje će biti katalizator budućeg razvoja.

Prenosivi Ultrazvučni Detektor Kvarova

Prisma

Prenosivi Ultrazvučni Detektor Kvarova Prisma je dizajnirana za neinvazivno testiranje materijala u najekstremnijim okruženjima. To je prvi detektor koji je ugradio napredne snimke u stvarnom vremenu i 3D skeniranje, što znatno olakšava interpretaciju kvarova, smanjujući vreme tehničara na licu mjesta. S praktično neuništivim kućištem i jedinstvenim višestrukim načinima pregleda, Prisma može pokriti sve aplikacije za testiranje, od naftovoda do zrakoplovnih komponenti. To je prvi detektor sa integralnim snimanjem podataka i automatskim generiranjem PDF izvještaja. Bežično i Ethernet povezivanje omogućuju lako nadogradnju ili dijagnosticiranje jedinice.