Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Pollen

Prsten Svaki je komad interpretacija fragmenta prirode. Priroda postaje izgovor za pružanje života draguljima, igrajući se svjetlima tekstura i sjenki. Cilj je pružiti dragulju s interpretiranim oblicima jer bi ih priroda dizajnirala svojom osjetljivošću i senzualnošću. Svi su komadi ručno dovršeni kako bi poboljšali teksture i posebnosti dragulja. Stil je čist da dostigne biljnu životinjsku supstancu. Rezultat daje komad jedinstven i bezvremenski duboko povezan s prirodom.

Pojedinačni Kućni Termostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Pojedinačni Kućni Termostat Termostat za pametni telefon predstavlja minimalistički, elegantan dizajn, u suprotnosti s tradicionalnim dizajnom termostata. Prozirna kocka u trenu prelazi iz bijele u boju. Sve što morate učiniti je nanijeti jedan od 5 međusobno izmjenjivih filmskih boja na stražnjoj strani uređaja. Meka i lagana, boja donosi osjetljiv dodir originalnosti. Fizičke interakcije svode se na minimum. Jednostavan dodir omogućava promjenu temperature dok su sve druge kontrole izrađene iz korisnikovog pametnog telefona. Zaslon E-tinta izabran zbog svog neusporedivog kvaliteta i minimalne potrošnje energije.

Vizuelna Umetnost

Loving Nature

Vizuelna Umetnost Voljeti prirodu projekt je umjetničkih djela koja aludiraju na ljubav i poštovanje prirode, prema svemu živom biću. Na svakoj slici Gabriela Delgado poseban naglasak stavlja na boju, birajući pažljivo elemente koji se stapaju s harmonijom kako bi se postigla bujna, ali jednostavna završnica. Istraživanje i njena istinska ljubav prema dizajnu daje intuitivnu sposobnost stvaranja živopisnih komada u boji s tačkastih elemenata u rasponu od fantastičnog do genijalnog. Njena kultura i osobna iskustva kompozicije oblikuju u jedinstvene vizualne pripovijesti, koje će zasigurno uljepšati svaku atmosferu prirodom i vedrinom.

Prilagodljivi Nakit

Gravity

Prilagodljivi Nakit Iako je u 21. stoljeću upotreba visokih savremenih tehnologija, novih materijala ili ekstremno novih oblika često nužna inovacija, Gravity dokazuje suprotno. Gravitacija je kolekcija prilagodljivog nakita koja koristi samo urezanje, vrlo staru tehniku i gravitaciju, neiscrpni resurs. Kolekcija je sastavljena od velikog broja srebrnih ili zlatnih elemenata, različitih dizajna. Svaki od njih može se povezati bisernim ili kamenjem niti i privjescima. Kolekcija tako predstavlja beskonačnost različitih dragulja.

Lampica

Schon

Lampica Izvori svetlosti ove jedinstvene sijalice smješteni su u središtu ukupnog oblika, tako da ona osvjetljava mekan i ujednačen izvor svjetla. Lagane površine se mogu odvojiti od glavnog tijela, pa jednostavni oblik karoserije s nižim dijelovima plus ušteda energije zbog male potrošnje električne energije daje dodatnu karakteristiku. Takođe dodirljivo telo za uključivanje ili isključivanje svetla je još jedna moderna karakteristika ovog jedinstvenog svetla. Izraženost dovodi do razlika u osvetljenosti i osvetljenosti lampe je dizajnirana. Najviše svjetla sa lampica, tako da gledalac neće iskoristiti svjetlost, će zaspjeti. Lijepo za život.

Roman

180º North East

Roman "180 ° sjeveroistočno" je avanturistička pripovijest od 90.000 riječi. Priča istinsku priču o putovanju Daniela Kutchera kroz Australiju, Aziju, Kanadu i Skandinaviju u jesen 2009. godine kada mu je bilo 24 godine. Integrirano u glavni dio teksta koji govori o onome što je proživio i naučio tokom putovanja , fotografije, mape, izražajni tekst i video pomažu uvesti čitatelja u avanturu i pružiti bolji osjećaj autorovog osobnog iskustva.