Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložba Na Cestama

Boom

Izložba Na Cestama Ovo je izložbeni dizajnerski projekt modne revije za modni brend u Kini. Tema ove prezentacije na cestama naglašava potencijal mladih da stiliziraju vlastiti imidž i simbolizira eksplozivnu buku koju je ovaj putni show napravio u javnosti. Oblik cik-caka korišten je kao glavni vizualni element, ali s različitim konfiguracijama kada se primjenjuje na kabinama u različitim gradovima. Sve strukture izložbenih kabina bile su „fabrički pripremljene“, a fabrički su ugrađene u fabriku. Neki dijelovi se mogu ponovo upotrijebiti ili konfigurirati za oblikovanje novog dizajna kabine za slijedeće zaustavljanje prezentacije.

Proboj Grafičkog Dizajna

The Graphic Design in Media Conception

Proboj Grafičkog Dizajna Ova knjiga govori o grafičkom dizajnu; pruža eksplicitni, detaljan pogled na dizajnersku strukturu kao proces koji se koristi za komunikaciju s publikom sa različitim kulturama kroz metode dizajna, uključuje značenje grafičkog dizajna kao uloge, Dizajnerske procese kao tehnike, Brendiranje kao tržišni kontekst, Dizajn ambalaže sa pripremljene predloške i sadrži radove visoko maštovitih kreativaca, koji se koriste za označavanje principa dizajna.

Prodajni Ured

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodajni Ured „Mountain“ je glavna tema ovog prodajnog ureda, koja je inspirirana geografskom pozadinom Chongqinga. Uzorak sivih mramora na podu oblikuje se u trokutastom obliku; a na zidovima sa karakterističnim zidovima i prijemnim šalterima nepravilnog oblika ima puno neobičnih i oštrih uglova i uglova koji demonstriraju koncept „planine“. Pored toga, stepenice koje povezuju podove oblikovane su kao prolaz kroz špilju. U međuvremenu, LED rasvjete obješene su sa plafona, oponašajući prizor kiše u dolini i predstavljaju prirodan osjećaj, kako bi ublažile čitav dojam.

Grafika Za Kuću Za Odmor

SAKÀ

Grafika Za Kuću Za Odmor PRIM PRIM studio kreirao je vizualni identitet za kuću SAKÀ, uključujući: naziv i dizajn logotipa, grafiku za svaku sobu (dizajn simbola, obrasce pozadina, nacrte za slike na zidu, jastučiće i sl.), Dizajn web stranica, razglednice, značke, vizitkade i pozivnice. Svaka soba u pansionu SAKÀ predstavlja drugačiju legendu povezanu s Druskininkajom (turističkim gradom u Litvi u kojem se nalazi kuća) i okolinom. Svaka soba ima svoj simbol kao ključnu riječ iz legende. Te se ikone pojavljuju u unutrašnjoj grafici i drugim objektima formirajući njen vizualni identitet.

Prostirka

Folded Tones

Prostirka Tepisi su inherentno ravni, cilj je bio osporiti ovu jednostavnu činjenicu. Iluzija o trodimenzionalnosti postiže se sa samo tri boje. Raznolikost tonova i dubina prostirke ovisi o širini i gustoći pruga, a ne o velikoj paleti boja koje se mogu uskladiti s određenim prostorom, omogućavajući fleksibilnu upotrebu. Odozgo ili daleko, prostirka podsjeća na presavijeni lim. Međutim, dok sjedite ili leži na njemu, iluzija nabora možda neće biti vidljiva. To dovodi do upotrebe jednostavnih ponavljajućih linija koje se mogu uživati kao apstraktni uzorak izbliza.

Haljina

Nyx's Arc

Haljina Kad svjetlost prodire kroz prozore sa finim nivoom, stvoriće razinu estetske rasvjete, osvjetljenja kako bi ljude dovela u sobu kad je tajnovit i miran um, kao Nyx s misterioznim i tihim, korištenjem laminiranih tkanina i uviti kako bi se zataškalo takvo tumačenje ljepote.