Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendar Promotivni kalendar web stranice portala goo (http://www.goo.ne.jp) funkcionalni je kalendar s listom za svaki mjesec pretvarajući se u džep koji vam omogućuje da čuvate i upravljate svojim posjetnicama, bilješkama i primanjima. . Tema je Red String da bi pokazala vezu između goo-a i njegovih korisnika. Oba kraja džepa zapravo se drže crvenim šavovima koji postaju vrhunac dizajna. Kalendar u ugodno izražajnom obliku, baš je pravi 2014. godina.

Etikete

Stumbras Vodka

Etikete Ova Stumbrasova klasična kolekcija votke oživljava stare tradicije izrade litvanske votke. Dizajn čini stari tradicionalni proizvod bliskim i relevantnim za današnjeg potrošača. Zelena staklena boca, datumi važni za izradu litvanske votke, legende temeljene na istinitim činjenicama i ugodni, upečatljivi detalji - uvijeni izrez podsjeća na stare fotografije, nagnutu šipku na dnu koja nadopunjava klasičnu simetričnu kompoziciju, a slova i boje koje prenose identitet svakog pod-brenda - sve čine tradicionalnu kolekciju votke neradnom i zanimljivom.

Kalendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendar Gradimo gradove s tobom. Poruka koju prenosi NTT East Japan Corporate Sales Promotion nalazi se u ovom kalendaru stola. Gornji dio listova kalendar izrezan je raznobojnim zgradama, a preklapajući se listovi čine jedan sretan grad. To je kalendar koji možete uživati u promjeni krajolika linija zgrada svakog mjeseca i ispunjava vas osjećajem da budite sretni cijelu godinu.

Kalendar

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendar Ovo je stolni kalendar s izrezanim dizajnom koji sadrži sezonske motive na izvrsnom utiskivanju. Vrhunac dizajna je kada se prikazuje, sezonski motivi postavljeni pod kutom od 30 stepeni za najbolje gledanje. Ovaj novi oblik izražava novi roman NTT COMWARE za stvaranje novih ideja. Misao se daje kalendarskoj funkcionalnosti s dovoljno prostora za pisanje i linijama koje vladaju. Dobar je za brzo pregledavanje i jednostavan za upotrebu, što je uokviruje originalnošću koja ga izdvaja od ostalih kalendar.

Posuda Za Prašinu I Metlu

Ropo

Posuda Za Prašinu I Metlu Ropo je koncept prašine i metle sa vlastitom ravnotežom, koji nikada ne pada na pod. Zahvaljujući maloj težini rezervoara za vodu smješten u donjem odjeljku prašine, Ropo se prirodno uravnotežuje. Nakon što lako obriše prašinu uz pomoć uske šupljine, korisnici mogu spajati metlu i posudu zajedno i odložiti je kao jednu jedinicu, a da briga više ne padne. Moderni organski oblik ima cilj unijeti jednostavnost u unutarnje prostore, a značajka ljuljajućeg veselog kolebanja želi zabaviti korisnike tijekom čišćenja poda.

Etiketa Za Vino

5 Elemente

Etiketa Za Vino Dizajn „5 Elemente“ rezultat je projekta, gde je klijent poverio dizajnersku agenciju sa potpunom slobodom izražavanja. Vrhunac ovog dizajna je rimski znak „V“, koji oslikava glavnu ideju proizvoda - pet vrsta vina isprepletene u jedinstvenu mješavinu. Posebni papir koji se koristi za etiketu, kao i strateško postavljanje svih grafičkih elemenata izazivaju potencijalnog potrošača da uzme bocu i spusti je u ruke, dodirne je, što svakako ostavlja dublji dojam i čini dizajn pamtljivijim.