Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Web Stranica

Trionn Design

Dizajn Web Stranica Bijelo platno pruža idealnu pozadinu za nadogradnju. Slatka kombinacija slatke boje pruža savršen element privlačenja pažnje koji privlači gledaoce. Kombinacija serif i sans serif fontova i težine i boja čine istančan spoj koji nameće gledaoca da dalje istražuje. Web lokacija za animaciju HTML5 Parallax sa Respovable, imamo vlastiti dizajn vektorskih znakova za osoblje. njegov jedinstveni dizajn ikad sa svijetlom bojom s lijepim i glatkim animacijama.

Swatchevi Boja Piva

Beertone

Swatchevi Boja Piva Beertone je prvi Pivski referentni vodič temeljen na različitim bojama piva, predstavljen u ventilatoru od staklene forme. Za prvo izdanje prikupili smo informacije iz 202 različita švajcarska piva, koja putuju po zemlji, od istoka ka zapadu, od sjevera do juga. Čitav taj proces trajao je mnogo vremena i detaljna logistika da bismo ga ostvarili, ali rezultat ove dvije strasti zajedno nas čini vrlo ponosnim i daljnja izdanja su već planirana. Živjeli!

Identitet Marke

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identitet Marke BIA je simbol ptica lokalnog ptica Atlantskog neba koji leti nad mislima i snovima nad zemljama, pilot prirode koji prevozi ljude, sjećanja, posao i kompanije. Na SATA, BIA će uvek simbolizirati uniju devet otoka Arhipelaga u jednom atlantskom izazovu: poneti ime Azori na svijet i poneti svijet na Azore. BIA - Plava ostrva Açor - izumljena ptica azora, pravocrtna, nadahnuta futurizmom prototipova, izgrađena na svom jedinstvenom genetskom kodu, asimetričnom, izrazitom i obojenom kao devet otoka Azora.

Digitalni Interaktivni Časopis

DesignSoul Digital Magazine

Digitalni Interaktivni Časopis Časopis Filli Boya Design Soul na svoj drugačiji i ugodniji način objašnjava važnost boja u našem životu. Sadržaj Design Soul sadrži široko područje od mode do umjetnosti; od ukrašavanja do lične njege; od sporta do tehnologije pa čak i od hrane i pića do knjiga. Pored poznatih i zanimljivih portreta, analiza, najnovijih tehnologija i intervjua, časopis uključuje i zanimljive sadržaje, video zapise i muziku. Magazin Filli Boya Design Soul objavljuje se kvartalno na iPadu, iPhoneu i Androidu.

Kanta Za Cigarete / Gume

Smartstreets-Smartbin™

Kanta Za Cigarete / Gume Višestruki patentirani kanti za smeće s jedinstvenim mogućnostima, Smartbin ™ dopunjava postojeću uličnu infrastrukturu koja se postavlja kao dvostruko, naopako oko bilo koje veličine ili oblika lampione ili natpisa ili u solo formatu na zidove, ograde i podloge. Ovo oslobađa novu, neočekivanu vrijednost postojećih uličnih dobara kako bi stvorio mrežu zgodnih, predvidljivo smještenih kanti za cigarete i gume koje su uvijek nadohvat ruke, bez dodavanja nereda na uličnoj sceni. Smartbin transformira njegu na ulicama u gradovima širom svijeta omogućavajući efikasan odgovor na smeće cigareta i guma.

Web Stranica

Illusion

Web Stranica Časopis Scene 360 pokreće Illusion 2008. godine i brzo postaje njegov najuspješniji projekt s preko 40 milijuna posjeta. Web stranica je posvećena neverovatnim kreacijama u umjetnosti, dizajnu i filmu. Od hiperrealističnih tetovaža do zapanjujućih pejzažnih fotografija, odabir postova često će čitatelje činiti „WOW!“