Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urbane Skulpture

Santander World

Urbane Skulpture Santander World javni je umjetnički događaj koji čini skupina skulptura koje slave umjetnost i omalovažavaju grad Santander (Španjolska) u pripremi za Svjetsko prvenstvo u jedrenju Santander 2014. Skulpture mjere 4,2 metra, izrađene su od lima i svaka od njih izrađuju različite vizuelne umjetnice. Svaki od komada konceptualno predstavlja kulturu jednog od 5 kontinenata. Značenje je predstavljati ljubav i poštovanje kulturne raznolikosti kao oruđa za mir, kroz oči različitih umjetnika, i pokazati da društvo različitost pozdravlja otvorenim rukama.

Poster

Chirming

Poster Kad je Sook bio mlad, na planini je ugledao lijepu pticu, ali ptica je brzo odletela, iza sebe je ostavila samo zvuk. Podigla je pogled prema nebu kako bi pronašla pticu, ali sve što je mogla vidjeti bile su grane drveća i šuma. Ptica je stalno pjevala, ali nije imala pojma gdje je to. Od malih nogu ptica je bila grana drveća i velika šuma do nje. To je iskustvo učinilo da vizualizuje zvuk ptica poput šume. Zvuk ptica opušta um i telo. Ovo je privuklo njenu pažnju, a ona je to kombinovala sa mandalom, koja vizuelno predstavlja isceljivanje i meditaciju.

Katalog

Classical Raya

Katalog Jedna stvar o Hari Rayu - to je da bezvremenske Raya pjesme prošlosti i danas ostaju bliske srcima ljudi. Koji je bolji način da se to postigne nego sa temom 'Klasična Raya'? Kako bi se stvorila suština ove teme, katalog poklona poklona dizajniran je tako da podsjeća na staru vinil ploču. Cilj nam je bio: 1. Napraviti poseban dizajn, a ne stranice koje se sastoje od vizualnih proizvoda i njihovih cijena. 2. Stvorite nivo uvažavanja za klasičnu muziku i tradicionalnu umetnost. 3. Iznesi duh Hari Raya.

Interaktivna Umjetnička Instalacija

Pulse Pavilion

Interaktivna Umjetnička Instalacija Pulse Pavilion je interaktivna instalacija koja ujedinjuje svjetlost, boje, kretanje i zvuk u multi-senzornom doživljaju. S vanjske strane to je jednostavna crna kutija, ali ulazeći u nju, uronjena je u iluziju da led svjetla, pulsirajući zvuk i živahna grafika stvaraju zajedno. Šareni izložbeni identitet kreiran je u duhu paviljona, koristeći grafiku iz unutrašnjosti paviljona i prilagođeni font.

Komercijalna Animacija

Simplest Happiness

Komercijalna Animacija U kineskom zodijaku 2019. je godina svinje, pa je jen C dizajnirao rezanu svinju, a to je kazna u „mnogim vrućim filmovima“ na kineskom. Srećni likovi u skladu su sa slikom kanala i sa srećnim osećajima koje kanal želi da pruži svojoj publici. Video je kombinacija četiri filma filma. Djeca koja igraju mogu najbolje pokazati čistu sreću i nadaju se da će publika imati isti osjećaj dok gleda film.

Promocija Događaja

Typographic Posters

Promocija Događaja Tipografski plakati zbirka je postera izrađenih tokom 2013. i 2015. Ovaj projekt uključuje eksperimentalnu upotrebu tipografije upotrebom linija, uzoraka i izometrijske perspektive koji stvaraju jedinstveno percepcijsko iskustvo. Svaki od ovih postera predstavlja izazov za komunikaciju s jedinom vrstom upotrebe. 1. Plakat za proslavu 40. godišnjice Felixa Beltrana. 2. Plakat za proslavu 25. godišnjice Gestalt instituta. 3. Plakat u znak protesta zbog nestalih 43 učenika u Meksiku. 4. Poster za dizajnersku konferenciju Passion & Design V. 5. Trinaest zvuka Juliana Carilla.