Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Pozorišta

Crossing the line

Dizajn Pozorišta Monolog za rasuđivanje uzroka i posljedice, što nas navodi na činjenje akcija, koje ne bismo smatrali mogućim. Postavljajući publiku oko stola sa okruglim stolom, poput suda Evrope, želio sam stvoriti sobu u kojoj publika tokom događanja uključuje, komunicira i razmišlja o svom vlastitom dijelu.

Sjedenje Za Tranzitne Jahače

Door Stops

Sjedenje Za Tranzitne Jahače Door Stops je suradnja između dizajnera, umjetnika, jahača i stanovnika zajednice kako bi se popunili zapušteni javni prostori poput tranzitnih stajališta i praznih parcela, s mogućnostima sjedenja kako bi grad učinio ugodnijim mjestom. Dizajnirane da omoguće sigurniju i estetski ugodniju alternativu onoj koja trenutno postoji, jedinice su prepune velikih prikazivanja javnih umjetnosti naručenih od lokalnih umjetnika, čineći vozačima lako prepoznatljiv, siguran i ugodan prostor za čekanje.

Dizajn I Koncept Frizura

Hairchitecture

Dizajn I Koncept Frizura HAIRCHITECTURE je rezultat povezanosti frizera - Gijo i skupine arhitekata - FAHR 021.3. Motivirani Europskom prijestolnicom kulture u Guimaraesu 2012., oni predlažu ideju za spajanje dviju kreativnih metodologija, Arhitekture i frizure. S temom brutalističke arhitekture rezultat je nevjerojatna nova frizura koja označava transfiguracijsku kosu u apsolutnom zajedništvu s arhitektonskim strukturama. Predstavljeni rezultati su hrabre i eksperimentalne prirode, s jakom savremenom interpretacijom. Timski rad i vještina bili su presudni za stvaranje naizgled obične kose.

Kalendar

NISSAN Calendar 2013

Kalendar Svake godine Nissan proizvodi kalendar pod temom svoje robne marke „Uzbuđenje za razliku od bilo koje druge“. Verzija za 2013. godinu ispunjena je privlačnim i jedinstvenim idejama i slikama kao rezultat saradnje s umjetnikom plesačkog plesa „SAORI KANDA“. Sve slike u kalendaru djela su umjetnika plesnog plesa SAORI KANDA. Svoju inspiraciju dala je Nissan vozilo u svojim slikama koje su direktno crtane na horizontskoj zavesi postavljenoj u studiju.

Brošura

NISSAN CIMA

Brošura ・ Nissan je integrirao sve vrhunske tehnologije i mudrosti, unutrašnje materijale vrhunskog kvaliteta i umjetnost japanske izrade („MONOZUKURI“ na japanskom) kako bi stvorio luksuznu limuzinu neusporedivog kvaliteta - novi CIMA, Nissanov usamljeni vodeći brod. Ova brošura dizajnirana je ne samo da prikaže značajke proizvoda CIMA, već i da nađe publiku na Nissanovo povjerenje i ponos u svojoj umijeću.

Dizajn Pakovanja Žvakaćih Guma

ZEUS

Dizajn Pakovanja Žvakaćih Guma Dizajn paketa za žvakaće gume. Koncept ovog dizajna je "stimulisanje osjetljivosti". Ciljani proizvodi su muškarci u svojim dvadesetim godinama, a oni inovativni dizajni pomažu im da instiktivno pokupe proizvode u trgovinama. Glavni vizuali izražavaju spektakularni pogled na prirodni fenomen koji se povezuje sa svakim okusom. THUNDER SPARK za aromatičan i elektrificirajući okus, SNOW STORM za smrzavanje i jak okus hlađenja, a RAIN SHOWER za aromu vlažnog, sočnog i vodenog smisla.