Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža

The Fruits Toilet Paper

Ambalaža Mnoge kompanije i trgovine diljem Japana kupcima toaletnog papira daju kupcima kao poklon novosti kako bi pokazali svoju zahvalnost. Voćni toaletni papir dizajniran je kako bi zadivio kupce svojim slatkim stilom, savršenim za takve prigode. Postoje 4 dizajna koji birate između kivija, jagoda, lubenica i naranče. Od najave dizajna i puštanja proizvoda, on je predstavljen u preko 50 medijskih kuća, uključujući TV stanice, časopise i web stranice, u 23 grada u 19 zemalja.

Penjački Toranj

Wisdom Path

Penjački Toranj Rukovodstvo Radionice je odlučilo da nefunkcionalni vodeni toranj obnovi i postane penjački zid. Budući da je najviša tačka oko njega dobro je vidljivo izvan Radionice. Ima prekrasni pogled na jezero Senezh, teritoriju radionice i borovu šumu. Po završetku studija studenti sudjeluju u svečanom usponu na sam vrh kule koji je posmatračka tačka. Spiralno kretanje oko kule simbol je procesa sticanja iskustva. A najviša tačka je simbol životnog iskustva koji se na kraju pretvara u kamen mudrosti.

Pakovanje Kolača Za Šahovske Štapiće

K & Q

Pakovanje Kolača Za Šahovske Štapiće Ovo je dizajn ambalaže za pečenu robu (stick kolači, finansijeri). Sa omjerom duljine i širine od 8: 1, stranice ovih rukava su izuzetno duge i prekrivene su šablonom. Uzorak se nastavlja na prednjoj strani što također ima centralno smješten prozor kroz koji se vidi sadržaj čahure. Kada se svih osam rukava koji se nalaze u ovom poklon setu budu poravnani, otkriva se prekrasni karirani uzorak šahovske ploče. K & amp; Q čini vašu posebnu priliku jednako elegantnom kao i vrijeme čaja kralja i kraljice.

Ambalaža Za Kolače Od Vafla

Miyabi Monaka

Ambalaža Za Kolače Od Vafla Ovo je dizajn pakiranja za torte od vafla punjene džemom od graha. Paketi su dizajnirani s motivima tatamija kako bi evocirali japansku sobu. Oni su pored paketa smislili i dizajn paketa u stilu rukava. To je omogućilo (1) prikazivanje tradicionalnog kamina, jedinstvene karakteristike čajne sobe i (2) stvaranje čajnih soba u 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat i raznim drugim veličinama. Stražnji dio paketa ukrašen je dizajnom drugačijim od motiva tatamija, tako da se mogu zasebno prodavati.

Pakirani Kokteli

Boho Ras

Pakirani Kokteli Boho Ras prodaje upakovane koktele napravljene od najboljih lokalnih indijskih alkoholnih pića. Proizvod nosi boemsku vibraciju koja bilježi nekonvencionalni umjetnički životni stil, a vizualne osobine proizvoda apstraktni su prikaz zujanja koju potrošač dobiva nakon ispijanja koktela. Savršeno je uspio postići sredinu gdje se Global i Local sastaju, gdje se spajaju u Glocal vibru za proizvod. Boho Ras prodaje čistu alkoholnu piće u bocama od 200ml i upakovane koktele u boce od 200ml i 750 ml.