Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakovanje Soka

Pure

Pakovanje Soka Osnova za koncept Čisti sok je emocionalan element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je prema kupčevim osjećajima i osjećajima, oni služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Pakovanje izražava efekte voćnih ekstrakata, šarene obrasce direktno otisnute na staklenoj bočici koja podsjeća na oblik voća. Vizualno naglašava sliku prirodnih proizvoda.

Umjetnička Instalacija

Pretty Little Things

Umjetnička Instalacija Pretty Little Things istražuje svijet medicinskih istraživanja i zamršene slike koje se vide pod mikroskopom, interpretirajući ih modernim apstraktnim obrascima kroz eksplozije živopisne fluoro palete boja. Duga preko 250 metara, sa preko 40 pojedinačnih umetničkih dela, to je instalacija velikog obima koja javnosti predstavlja lepotu istraživanja.

Instalacija

The Reflection Room

Instalacija Inspirisan crvenom bojom, koja simbolizira bogatstvo u kineskoj kulturi, The Reflection Room je prostorno iskustvo koje je u potpunosti stvoreno iz crvenih ogledala kako bi stvorilo beskonačni prostor. Iznutra, tipografija igra ulogu povezivanja publike sa glavnim vrijednostima kineske Nove godine i potiče ljude da razmišljaju o godini koja je bila i pred nama.

Aktivacija Događaja

Home

Aktivacija Događaja Dom obuhvaća nostalgiju nečijeg ličnog doma i spoj je starog i novog. Starinske slike iz 1960. godine prekrivaju stražnji zid, mali su osobni mementi raštrkani po čitavom zaslonu. Zajedno se te stvari isprepliću u mnoštvu niza koji se tvore zajedno kao jedna priča, dok na čekanju gdje gledatelj stoji otkriva poruku.

Umjetnička Instalacija

The Future Sees You

Umjetnička Instalacija Budućnost vam predstavlja ljepotu optimizma koji je prigrlio mlada kreativna odrasla osoba - buduće mislioce, inovatore, dizajnere i umjetnike svog svijeta. Dinamična vizualna priča projicirana kroz 30 prozora na 5 nivoa oči plamte živopisnim spektrom boja, a ponekad izgleda kako prate mnoštvo dok s pouzdanjem gledaju u noć. Kroz ove oči vide budućnost, mislilac, inovator, dizajner i umjetnik: sutrašnji kreativci koji će promijeniti svijet.

Filter Za Cigarete

X alarm

Filter Za Cigarete X alarm, je alarm za pušače da ih nateraju da shvate šta rade sebi dok to rade. Ovaj dizajn je nova generacija filtera za cigarete. Ovaj dizajn može biti dobra zamjena za skupe reklame protiv pušenja i ima veći utjecaj na umove pušača nego bilo koja druga negativna reklama. Ima vrlo jednostavnu strukturu, filtri su otisnuti nevidljivom tintom koja pokriva negativno područje skice i sa svakim nasipom skica će vam se činiti jasnijom pa ćete sa svakim napuhom vidjeti da vam srce postaje tamnije i znate što vam se događa.