Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

calendar 2013 “Module”

Kalendar Modul je koristan tromjesečni kalendar s pojedinačnim komadima koji se mogu kombinirati kao tri modula za slaganje u obliku kocke, tako da ih možete slobodno sastaviti po vašoj želji. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Aplikacije Za Satare

genuse

Aplikacije Za Satare Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine serije su taktova aplikacija posebno osmišljena za uređaj Watch. Aplikacije su originalnog, jednostavnog i estetskog dizajna, od budućeg etničkog, preko sci-fi stila do digitalnog poslovanja. Sva je grafika satova dostupna u 9 boja - odgovara kolekciji boja Watch. Sada je sjajan trenutak za novi način prikazivanja, čitanja i razumijevanja našeg vremena. www.genuse.eu

Zbirka Satnih Površina

TTMM (after time)

Zbirka Satnih Površina ttmm predstavlja kolekciju aplikacija za sat, dizajniranu za pametne satove s crno-bijelim ekranima od 144 × 168 piksela kao što su Pebble i Kreyos. Ovdje ćete pronaći 15 modela jednostavnih, elegantnih i estetskih aplikacija za sat. Budući da su napravljeni od čiste energije, više su poput duhova nego stvarnih stvari. Ovi su satovi najekonomičniji i ekološki najpriznatiji ikada postojali.

Časopis

Going/Coming

Časopis Na osnovu ideje o odlascima i dolascima, ovaj časopis za časopis podijeljen je u dva dijela: Odlazak / dolazak. Gotovo je o evropskim gradovima, iskustvima putovanja i savjetima za odlazak u inostranstvo. Uključuje pasoš slavne ličnosti u svako izdanje. Putovnica „Republic of Travels“ ima lične podatke o toj osobi i njihov razgovor. Dolazim samo zbog ideje da se najbolje od putovanja vraća kući. Govori o ukrašavanju doma, kuhanju, aktivnostima s našom porodicom i članovima da bolje uživamo u svom domu.

Kalendar

calendar 2013 “ZOO”

Kalendar ZOO je komplet za izradu papira za izradu šest životinja, a svaka služi kao dvomjesečni kalendar. Imajte zabavnu godinu sa svojim „malim zoološkim vrtom“! Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".