Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

calendar 2013 “Safari”

Kalendar Safari je kalendar sa papirnim životinjama. Jednostavno pritisnite dijelove, preklopite i učvrstite da biste ih dovršili. Neka 2011. bude godina susreta sa divljim životinjama! Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Ulazni Sto

organica

Ulazni Sto ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz bilo kojeg organskog sistema u kojem su svi dijelovi međusobno povezani da bi egzistirali. Dizajn se temeljio na složenosti ljudskog tijela i ljudskog pred koncepcije. Gledatelja vodi u uzvišeno putovanje. Prolazi za ovo putovanje su dva masivna drvena oblika koja se percipiraju kao pluća, zatim aluminijumska osovina s priključcima koji nalikuju kralježnici. Gledalac može pronaći iskrivljene šipke koje liče na arterije, oblik koji se može interpretirati kao organ, a finale je prelijepo staklo od šablona, snažno ali krhko, baš kao i ljudska koža.

Kalendar

calendar 2013 “Farm”

Kalendar Farma je kalendar sa životinjskim kitom. Potpuno sastavljen čini simpatičnu minijaturnu farmu sa šest različitih životinja. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Kalendar

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalendar Stolica za ljuljanje je samostojeći stolni kalendar u obliku minijaturne stolice. Slijedite vodič kako biste sastavili stolicu za ljuljanje koja se ljulja naprijed-nazad poput prave. Prikažite trenutni mjesec na naslonu stolice, a sljedeći mjesec na sjedalu. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Kalendar

calendar 2013 “Town”

Kalendar Grad je komplet za izradu papira sa dijelovima koji se mogu slobodno sastaviti u kalendar. Sastavite zgrade u različitim oblicima i uživajte u stvaranju svog sopstvenog malog grada. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".