Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendar Dizajnirajte sobu, uvedite godišnja doba - u kalendaru Cvijeće dolazi dizajn vaze s 12 različitih cvjetova. Svakog mjeseca uljepšajte život sezonskim cvijetom. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Etikete

Propeller

Etikete Propeller je kolekcija duhova iz raznih dijelova svijeta, povezana s temom zračnih putovanja i pilot-putnikom kao karakterom marke. Značajke svake vrste pića izložene su u brojnim ilustracijama, natpisima nalik zrakoplovnim značkama i skicama koji služe kao recepti za koktele. Višeslojni dizajn upotpunjen je raznim tonovima obojene folije, različitim lakovima, uzorcima i reljefom.

Kalendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendar Promotivni kalendar web stranice portala goo (http://www.goo.ne.jp) funkcionalni je kalendar s listom za svaki mjesec pretvarajući se u džep koji vam omogućuje da čuvate i upravljate svojim posjetnicama, bilješkama i primanjima. . Tema je Red String da bi pokazala vezu između goo-a i njegovih korisnika. Oba kraja džepa zapravo se drže crvenim šavovima koji postaju vrhunac dizajna. Kalendar u ugodno izražajnom obliku, baš je pravi 2014. godina.

Etikete

Stumbras Vodka

Etikete Ova Stumbrasova klasična kolekcija votke oživljava stare tradicije izrade litvanske votke. Dizajn čini stari tradicionalni proizvod bliskim i relevantnim za današnjeg potrošača. Zelena staklena boca, datumi važni za izradu litvanske votke, legende temeljene na istinitim činjenicama i ugodni, upečatljivi detalji - uvijeni izrez podsjeća na stare fotografije, nagnutu šipku na dnu koja nadopunjava klasičnu simetričnu kompoziciju, a slova i boje koje prenose identitet svakog pod-brenda - sve čine tradicionalnu kolekciju votke neradnom i zanimljivom.

Kalendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendar Gradimo gradove s tobom. Poruka koju prenosi NTT East Japan Corporate Sales Promotion nalazi se u ovom kalendaru stola. Gornji dio listova kalendar izrezan je raznobojnim zgradama, a preklapajući se listovi čine jedan sretan grad. To je kalendar koji možete uživati u promjeni krajolika linija zgrada svakog mjeseca i ispunjava vas osjećajem da budite sretni cijelu godinu.

Kalendar

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendar Ovo je stolni kalendar s izrezanim dizajnom koji sadrži sezonske motive na izvrsnom utiskivanju. Vrhunac dizajna je kada se prikazuje, sezonski motivi postavljeni pod kutom od 30 stepeni za najbolje gledanje. Ovaj novi oblik izražava novi roman NTT COMWARE za stvaranje novih ideja. Misao se daje kalendarskoj funkcionalnosti s dovoljno prostora za pisanje i linijama koje vladaju. Dobar je za brzo pregledavanje i jednostavan za upotrebu, što je uokviruje originalnošću koja ga izdvaja od ostalih kalendar.