Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Infografika S Animiranim Gifom

All In One Experience Consumption

Infografika S Animiranim Gifom Projekt „Sve u jednom iskustvu“ je Infograf s velikim podacima koji prikazuje informacije poput svrhe, vrste i potrošnje posjetitelja složenih trgovačkih centara. Glavni se sadržaj sastoje od tri reprezentativna uvida koja su izvedena iz analize velikih podataka, a oni su raspoređeni odozgo prema dolje prema redoslijedu važnosti. Grafika je rađena pomoću izometrijskih tehnika i grupirana je u reprezentativnu boju svakog predmeta.

Filmski Poster

Mosaic Portrait

Filmski Poster Umjetnički film "Mozaik portret" objavljen je kao konceptni plakat. Uglavnom priča priču o djevojci koja je bila seksualno napadnuta. Bijeli obično ima metaforu smrti i simbol čednosti. Ovaj plakat odabire sakriti poruku "smrti" iza djevojčinog tihog i nježnog stanja, kako bi se istakla jača emocija iza tišine. Istovremeno, dizajner je u sliku integrirao umjetničke elemente i sugestivne simbole, izazivajući opsežnije razmišljanje i istraživanje filmskih djela.

Skulptura S Kristalnom Svjetlošću

Grain and Fire Portal

Skulptura S Kristalnom Svjetlošću Ova skulptura od organskog svjetla, sastavljena od drveta i kvarcnog kristala, koristi trajno izdvojeno drvo iz rezervnog zaliha ostarelog drveta tikovine. Drvljeno desetljećima suncem, vjetrom i kišom, drvo se zatim ručno oblikuje, brusi, spaljuje i završava u posudi za držanje LED rasvjete i korištenje kvarcnih kristala kao prirodnog difuzera. 100% prirodni nepromijenjeni kristali kvarca koriste se u svakoj skulpturi i stari su oko 280 miliona godina. Koriste se različite tehnike dorade drva, uključujući Shou Sugi Ban metod upotrebe vatre za očuvanje i kontrastnu boju.

Mobilna Aplikacija

DeafUP

Mobilna Aplikacija Gluvi pokreće važnost obrazovanja i profesionalnog iskustva za gluvu zajednicu u Istočnoj Europi. Oni stvaraju okruženje u kojem se slušni profesionalci i gluvi studenti mogu sastati i sarađivati. Suradnja će biti prirodan način za osnaživanje i motiviranje gluvih ljudi da postanu aktivniji, povećaju svoje talente, nauče nove vještine, naprave razliku.

Web Stranica

Tailor Made Fragrance

Web Stranica Tailor Made Fragrance nastao je iz iskustva italijanske kompanije specijalizirane za razvoj i proizvodnju primarne ambalaže za sektore mirisa, njege kože, kozmetike u boji i kućnih mirisa. Uloga Webgriffe-a bila je podržati poslovnu strategiju kupaca dizajniranjem rješenja koje je pogodovalo informiranosti o robnoj marki i pokretanju nove poslovne jedinice koja se fokusirala na omogućavanje korisnicima da izrade njihov jedinstveni i potpuno prilagođeni parfem, što omogućuje korak širokog procesa industrijskog rasta i segmentacija B2B ponude.

Naljepnica Piva

Carnetel

Naljepnica Piva Dizajn pivske etikete u stilu Art Nouveau. Etiketa piva također sadrži mnoge pojedinosti o postupku kuhanja. Dizajn se takođe uklapa u dve različite boce. To se može učiniti jednostavnim ispisom dizajna na 100-postotnom zaslonu i 70-postotnoj veličini. Naljepnica je povezana s bazom podataka koja osigurava da svaka boca dobije jedinstveni broj punjenja.