Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Ambalaža KRYSTAL voda predstavlja bogati luksuz i dobrobit u bočici. Sadrži alkalnu pH vrijednost od 8 do 8,8 i jedinstveni mineralni sastav, voda KRYSTAL dolazi u ikoničnoj četvrtastoj prozirnoj bočici s prizmom koja podsjeća na pjenušava kristal i ne ugrožava kvalitetu i čistoću. Logo marke KRYSTAL suptilno je istaknut na boci, naglašavajući dodatni dodir luksuznog iskustva. Osim vizualnog utjecaja boce, PET i staklene boce u kvadratnom obliku mogu se reciklirati, što optimizira prostor za pakiranje i materijale, čime se smanjuje ukupni trag ugljika.

Vodka

Kasatka

Vodka „KASATKA“ je razvijena kao vrhunska votka. Dizajn je minimalistički, i u obliku boce, i u bojama. Jednostavna cilindrična boca i ograničena paleta boja (bijela, nijanse sive, crne) naglašavaju kristalnu čistoću proizvoda te eleganciju i stil minimalističkog grafičkog pristupa.

Optička Instalacija

Opx2

Optička Instalacija Opx2 je optička instalacija koja istražuje simbiotski odnos prirode i tehnologije. Odnos u kojem obrasci, ponavljanja i ritam opisuju i prirodne formacije i operacije računskih procesa. Isključiva geometrija, trenutna neprozirnost i / ili gustoća slične su fenomenu vožnje uzgajivačkim poljem ili su objašnjene u tehnologiji dok se gleda binarni kod. Opx2 gradi složene geometrije i izaziva percepciju volumena i prostora.

Proboj Grafičkog Dizajna

The Graphic Design in Media Conception

Proboj Grafičkog Dizajna Ova knjiga govori o grafičkom dizajnu; pruža eksplicitni, detaljan pogled na dizajnersku strukturu kao proces koji se koristi za komunikaciju s publikom sa različitim kulturama kroz metode dizajna, uključuje značenje grafičkog dizajna kao uloge, Dizajnerske procese kao tehnike, Brendiranje kao tržišni kontekst, Dizajn ambalaže sa pripremljene predloške i sadrži radove visoko maštovitih kreativaca, koji se koriste za označavanje principa dizajna.

Grafika Za Kuću Za Odmor

SAKÀ

Grafika Za Kuću Za Odmor PRIM PRIM studio kreirao je vizualni identitet za kuću SAKÀ, uključujući: naziv i dizajn logotipa, grafiku za svaku sobu (dizajn simbola, obrasce pozadina, nacrte za slike na zidu, jastučiće i sl.), Dizajn web stranica, razglednice, značke, vizitkade i pozivnice. Svaka soba u pansionu SAKÀ predstavlja drugačiju legendu povezanu s Druskininkajom (turističkim gradom u Litvi u kojem se nalazi kuća) i okolinom. Svaka soba ima svoj simbol kao ključnu riječ iz legende. Te se ikone pojavljuju u unutrašnjoj grafici i drugim objektima formirajući njen vizualni identitet.