Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Posuda Za Prašinu I Metlu

Ropo

Posuda Za Prašinu I Metlu Ropo je koncept prašine i metle sa vlastitom ravnotežom, koji nikada ne pada na pod. Zahvaljujući maloj težini rezervoara za vodu smješten u donjem odjeljku prašine, Ropo se prirodno uravnotežuje. Nakon što lako obriše prašinu uz pomoć uske šupljine, korisnici mogu spajati metlu i posudu zajedno i odložiti je kao jednu jedinicu, a da briga više ne padne. Moderni organski oblik ima cilj unijeti jednostavnost u unutarnje prostore, a značajka ljuljajućeg veselog kolebanja želi zabaviti korisnike tijekom čišćenja poda.

Etiketa Za Vino

5 Elemente

Etiketa Za Vino Dizajn „5 Elemente“ rezultat je projekta, gde je klijent poverio dizajnersku agenciju sa potpunom slobodom izražavanja. Vrhunac ovog dizajna je rimski znak „V“, koji oslikava glavnu ideju proizvoda - pet vrsta vina isprepletene u jedinstvenu mješavinu. Posebni papir koji se koristi za etiketu, kao i strateško postavljanje svih grafičkih elemenata izazivaju potencijalnog potrošača da uzme bocu i spusti je u ruke, dodirne je, što svakako ostavlja dublji dojam i čini dizajn pamtljivijim.

Ambalaža Bezalkoholnih Pića

Coca-Cola Tet 2014

Ambalaža Bezalkoholnih Pića Stvoriti seriju limenki Coca-Cole koja širi milione Tếta želi širom zemlje. Koristili smo Coca-colin simbol Tết (ptica lastavica) kao uređaj da oblikujemo ove želje. Za svaku limenku stotine ručno izvučenih lastavica izrađene su i pažljivo raspoređene oko prilagođenog scenarija, koji zajedno čine niz smislenih vijetnamskih želja. "An", znači mir. "Tài" znači uspjeh, "Lộc" znači prosperitet. Ove se riječi široko razmjenjuju tijekom cijelog praznika, a tradicionalno se ukrašavaju Tết ukrasa.

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina

Echinoctius

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina Ovaj projekt je jedinstven na više načina. Dizajn je morao odražavati jedinstveni karakter predmetnog proizvoda - ekskluzivno autorsko vino. Osim toga, postojao je zahtjev da se u nazivu proizvoda priopći duboko značenje - superlativ, solsticij, kontrast noći i dana, crno-bijelo, otvoreno i nejasno. Dizajn je imao namjeru da odražava tajnu skrivenu u noći: ljepotu noćnog neba koja nas toliko zadivi i mističnu zagonetku skrivenu u zviježđima i zodijaku.

Knjiga

Brazilian Cliches

Knjiga "Brazilski klišeji" sastavljen je koristeći slike iz starog kataloga brazilskih klišeja sa printom. No, razlog za naslov nije samo klišeji korišteni za kompoziciju njegovih ilustracija. Na svakom koraku stranice nailazimo na druge vrste brazilskih klišeja: povijesne, poput dolaska Portugalaca, katekiziranja domorodačkih Indijanaca, ekonomskih ciklusa kave i zlata ... Uključuje čak i savremene brazilske klišeje, pune prometnih gužvi, dugovi, zatvoreni kondominiumi i otuđenost - prikazano u irelevantnoj suvremenoj vizualnoj naraciji.

Organsko Maslinovo Ulje

Epsilon

Organsko Maslinovo Ulje Maslinovo ulje Epsilon je ograničeni proizvod iz organskih maslinjaka. Čitav proces proizvodnje provodi se ručno, koristeći tradicionalne metode, a maslinovo ulje se flašira nefiltrirano. Dizajnirali smo ovo pakiranje želeći osigurati da će potrošači osjetljive komponente visoko hranjivih proizvoda primiti iz mlina bez ikakvih preinaka. Koristimo bocu Quadrotta zaštićenu omotom, povezanu kožom i stavimo u ručno izrađenu drvenu kutiju, zapečanu brtvenim voskom. Tako potrošači znaju da je proizvod došao direktno iz mlina bez ikakve intervencije.