Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendar Botanički život je kalendar koji u jednom listu ističe prelep život biljaka. Otvorite listu i postavite na podnožje da uživate u raznim biljnim skočnim prozorima. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Kalendar

Meet the Chef

Kalendar Kako korporativni kalendar može donijeti više poslovanja u lokalnim restoranima Tajlanda u zemlji? Što je s stvaranjem većeg angažmana s kalendarom pomoću QR koda kako biste vidjeli video zapise „Tajnog recepta“ s jelima s potpisima 12 lokalnih tajlandskih restorana. Isječci će biti preneseni na web lokacije društvene mreže radi lakšeg dijeljenja. Više pregleda pomoći će restoranima da budu poznatiji i može dovesti do veće prodaje. Kao rezultat toga, lokalni individualni poduzetnici mogu stajati samostalno, vodeći svoj odabrani posao, ne moraju napustiti rodni grad.

Kartica S Porukama

Pop-up Message Card “Leaves”

Kartica S Porukama Lišće je razglednica s motivima skočnih listova. Osvijetlite svoje poruke izrazitim dodirom sezonskog zelenog. Dolazi u setu od četiri različite kartice s četiri koverte. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Kalendar

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendar Komplet za izradu papira za ZOO jednostavan je za sastavljanje. Nije potrebno ljepilo ili makaze. Sastavite se tako što ćete zajedno spojiti dijelove s istom oznakom. Svaka životinja će imati dvomjesečni kalendar. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Kalendar

Calendar 2014 “Safari”

Kalendar Safari je kalendar zanatskih životinja. Izvadite i sastavite 6 listova sa 2 mjesečna kalendar sa strana. Preklopite tijelo i dijelove zglobova duž nabora, pogledajte tragove na zglobovima i spojite se kako je prikazano. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Dekor Boca

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Dekor Boca Zlatna votka Zlatna votka. Black Edition ”naslijedio je svoj ekskluzivni izgled iz litvanske narodne umjetnosti. Rombovi i jagodice, kombinirani od malih kvadrata, vrlo su česti obrasci u litvanskoj narodnoj umjetnosti. Iako su reference na ove nacionalne motive dobile modernije oblike - misteriozni prošli odraz pretvorio se u modernu umjetnost. Prevladavajuća zlatna i crna boja naglašavaju izuzetan postupak filtracije votke kroz ugljen i zlatne filtere. To je ono što čini „litvansko votko zlato“. Black Edition ”tako osjetljivo i kristalno jasno.