Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Obnova Starog Dvorca

Timeless

Obnova Starog Dvorca Vlasnik je kupio Crawfordton House u Škotskoj u aprilu 2013. godine, nastojeći vratiti izvorni ukus drevnog škotskog plemstva, a kompatibilan s modernim životom. Karakteristike i povijesna ležišta antičkog dvorca sačuvana su s izvornim okusom. Estetika dizajna i regionalna kultura različitih stoljeća sukobljavaju se s umjetničkim iskrama u istom prostoru.

Fotografije Za Naslovnicu Časopisa

TimeFlies

Fotografije Za Naslovnicu Časopisa Glavna ideja bila je istaknuti se iz mase tradicionalnih časopisa za klijente. Pre svega pomoću neobičnog pokrivača. Prednja naslovnica časopisa TimeFlies za aviokompaniju Nordica sadrži suvremeni estonski dizajn, a naslov časopisa na naslovnici svakog broja napisao je autor istaknutog djela. Moderan i minimalistički dizajn časopisa prenosi bez ikakvih dodatnih riječi kreativnost nove aviokompanije, atraktivnost estonske prirode i uspjeh mladih estonskih dizajnera.

Digitalni Recepti Na Društvenim Mrežama

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitalni Recepti Na Društvenim Mrežama Unilever Food Solutions zadužio je rezidencijalnu kuharicu Heidi Heckmann (regionalni kuhar, Cape Town) da stvori 11 jedinstvenih recepata za mješavine začina koristeći Robertsonsov spektar začina. Kao dio kampanje „Naše putovanje, tvoje otkriće“ ideja je bila stvoriti jedinstvene slike i dizajne koristeći ove sastojke za zabavnu Facebook kampanju. Svake sedmice Chef Heidi jedinstveni začini mješavine objavljivali su se kao medijski bogati Facebook Canvas postovi. Svaki od ovih recepata dostupan je i za preuzimanje iPada na web stranici UFS.com.

Umjetnička Instalacija Dizajn

Kasane no Irome - Piling up Colors

Umjetnička Instalacija Dizajn Instalacijski dizajn Japanskog plesa. Japanci su od davnina gomilali boje da bi izrazili svete stvari. Također, gomilanje papira s kvadratnim siluetama koristi se kao stvar koja predstavlja svetu dubinu. Nakamura Kazunobu dizajnirao je prostor koji mijenja atmosferu promjenom u različite boje s takvim kvadratnim "nagomilavanjem" kao motivom. Ploče koje lete u zraku centrirajuće na plesače prekrivaju nebo iznad prostora pozornice i prikazuju pojavu svjetlosti koja prolazi kroz prostor koji se ne mogu vidjeti bez ploča.

Poklon Pakovanje Za Torte

Marais

Poklon Pakovanje Za Torte Poklon ambalaža za torte (finansijer). Na slici je prikazan okvir veličine 15 torti (Dvije oktave). Obično, poklon kutije jednostavno uredno rasporede sve torte. Međutim, kutije njihovih pojedinačno zamotanih kolača su različite. smanjili su troškove usredsređujući se samo na jedan dizajn i upotrebom svih šest površina uspjeli su ponovo stvoriti svaku vrstu tipkovnice. Pomoću ovog dizajna oni mogu kreirati bilo koju veličinu tastature, od malih klavijatura, do punih klavira od 88 tastera, pa i veće. Na primjer, za jednu oktavu od 13 tipki koriste 8 kolača. A veliki klavir od 88 ključeva bio bi poklon kutija od 52 kolača.

Identitet Marke

SioZEN

Identitet Marke Siozen predstavlja novi revolucionarni higijenski sustav visokog nivoa koji jedinstveno transformira vaše svemirske površine, ruke i zrak u moćan sustav obrane od mikroba / toksičnih zagađenja. Moderne svakodnevne metode gradnje odlične su za pružanje bolje energetske učinkovitosti i udobnosti, ali to je skupo. Čvršće zgrade bez propuha doprinose stvaranju bezbrojnih zagađivača. Čak i ako je ventilacijski sustav zgrade pravilno dizajniran i dobro održavan, zagađenje u zatvorenim prostorima ostaje ozbiljno pitanje. Potrebni su novi pristupi.