Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Pebble

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 130 Watchfaces posvećena pametnom satu Pebble 2. Konkretni modeli prikazuju vrijeme i datum, tjedan dana, korake, vrijeme aktivnosti, udaljenost, temperaturu i stanje baterije ili Bluetooth. Korisnik može prilagoditi vrstu informacija i vidjeti dodatne podatke nakon potresanja. TTMM Satovi su jednostavni, minimalni, estetskog dizajna. To je kombinacija cifara i apstraktnih info-grafika savršenih za doba robota.

Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Fitbit

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 21 sata sata posvećena Fitbit Versa i Fitbit Ionic pametnim satima. Lica sata imaju podešavanja komplikacija samo jednostavnim dodirom na ekran. To ih čini vrlo brzim i jednostavnim za prilagodbu boja, podešavanja dizajna i komplikacija preferencijama korisnika. Inspirirana je filmovima poput serije Blade Runner i Twin Peaks.

Aplikacije Za Satni Oblik

TTMM

Aplikacije Za Satni Oblik TTMM je kolekcija satova za pametne satove Pebble Time i Pebble Time Round. Ovdje ćete pronaći dvije aplikacije (za Android i iOS platformu) sa 50 i 18 modela u preko 600 varijacija boja. TTMM je jednostavna, minimalna i estetska kombinacija cifara i apstraktnih infografika. Sada možete odabrati svoj vremenski stil kad god želite.

Vinske Etikete

KannuNaUm

Vinske Etikete Dizajn vinskih etiketa KannuNaUm odlikuje se profinjenim i minimalnim stilom dobivenim pretraživanjem simbola koji mogu predstavljati njihovu povijest. Teritorij, kultura i strast vinogradara Zemlje dugovječnosti objedinjeni su u ove dvije koordinirane oznake. Sve je pojačano dizajnom stogodišnje vinove loze koja je rađena tehnikom zlata izlivenog u 3D. Ikonografski dizajn koji predstavlja historiju ovih vina, a sa njima i povijest zemlje iz koje se rodi, Ogliastra, Zemlja stogodišnjaka na Sardiniji.

Dizajn Naljepnica Za Vino

I Classici Cherchi

Dizajn Naljepnica Za Vino Za povijesnu vinariju na Sardiniji od 1970. godine dizajniran je remestiliranje etiketa za liniju vina Classics. Proučavanjem novih etiketa željeli smo sačuvati vezu s tradicijom koju kompanija slijedi. Za razliku od prijašnjih etiketa, djelovao je dajući eleganciju što je dobro u skladu s visokom kvalitetom vina. Za etikete radi s Brailleovom tehnikom koja unosi eleganciju i stil bez vaganja. Cvjetni uzorak temelji se na grafičkoj obradi obrasca obližnje crkve Santa Croce u Usiniju, a to je i logo kompanije.

Etiketa Za Vino

Guapos

Etiketa Za Vino Dizajn ima za cilj spojiti moderni dizajn i nordijske tendencije u umjetnosti, prikazujući zemlju porijekla vina. Svaki rez ruba predstavlja visinu na kojoj raste svaki vinograd i odgovarajuću boju za sortu grožđa. Kad se sve boce poravnaju, formira oblike pejzaža sjevera Portugala, regije koja rađa ovo vino.