Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nosive Luksuzne Umjetnosti

Animal Instinct

Nosive Luksuzne Umjetnosti Nosive luksuzne umjetničke kolekcije umjetnika NYC-a kipara i umjetnika draguljara Christophera Ross-a, Animal Instinct, serija je inspirisanih umjetničkih komada ograničenih izdanja koje je umjetnik posebno dizajnirao od antičkog srebra, 24-karatnog zlata i boemskog stakla. Vješto zamaglivši granice između umjetnosti, nakita, haute couture i luksuznog dizajna, skulpturalni pojasevi stvaraju jedinstvene, provokativne komade izražavanja koji tijelu donose koncept životinjske umjetnosti. Osnažujući, upečatljivi i originalni, bezvremenski iskazi, istražuju ženski životinjski instinkt u skulpturalnom obliku.

Digitalna Transformacija

Tigi

Digitalna Transformacija Jedan od najvažnijih modnih trendova u frizuri sprema se za hrabar korak u digitalnu relevantnost. Preuređenje raspona Professional dot com i Tigi Color Copyright autorskih prava upravljano je kombiniranjem prilagođenih sadržaja, kreiranih od strane umjetnika, uključivanjem suvremenih fotografa i još uvijek neviđenih dizajnerskih izraza u digitalnom obliku. Fini, ali oštri kontrasti između tehnike i zanata. Konačno vođenje Tigija kroz zdrav korak po korak pristup istinskoj digitalnoj transformaciji od 0 do 100.

Svijest I Reklamna Kampanja

O3JECT

Svijest I Reklamna Kampanja Kako će privatni prostor u budućnosti postati vrijedan resurs, rastuća potreba za definiranjem i dizajniranjem ove prostorije pitanje je važnosti u sadašnjem dobu. O3JECT je posvećen proizvodnji i oglašavanju prostora zaštićenom od slavina kao estetski privlačan podsjetnik na nepoznatu budućnost. Ručno rađena, zatvorena i provodljiva kocka izgrađena po principu Faraday kaveza utjelovljuje ikoničnu materijalizaciju naizgled utopijske sobe reklamiranu kroz sveobuhvatni dizajn kampanje.

Projekt Tipografije

Reflexio

Projekt Tipografije Eksperimentalni tipografski projekt koji kombinira odraz na ogledalu s papirnim slovima izrezanim jednom njegovom osi. Rezultat je modularnih kompozicija koje jednom fotografijom sugeriraju 3D slike. Projekat koristi magiju i vizuelnu kontradikciju za tranzit iz digitalnog jezika u analogni svijet. Konstrukcija slova na ogledalu stvara nove stvarnosti sa refleksijom, koje nisu ni istina ni neistina.

Korporativni Identitet

Yanolja

Korporativni Identitet Yanolja je putnička informativna platforma br. 1 koja znači "Hej, igrajmo se" na korejskom jeziku. Logotip je osmišljen san-serif fontom kako bi izrazio jednostavan, praktičan dojam. Korištenje malih slova može pružiti razigranu i ritmičnu sliku u usporedbi s primjenom podebljanih velikih slova. Prostor između pojedinih slova izuzetno je revidiran kako bi se izbjegla optička iluzija i povećala čitljivost čak i kod male veličine logotipa. Pažljivo smo birali žive i svijetle neonske boje i koristili smo komplementarne kombinacije za pružanje izuzetno zabavnih i iskačućih slika.

Knjiga O Poljoprivredi

Archives

Knjiga O Poljoprivredi Knjiga je svrstana u poljoprivredu, životni vijek ljudi, poljoprivredu i sporedne resurse, poljoprivredne finansije i poljoprivrednu politiku. Kao kategorizirani dizajn, knjiga više zadovoljava estetsku potražnju ljudi. Kako bi se dokument mogao bliže, dizajniran je potpuno priloženi omot knjiga. Čitatelji mogu otvoriti knjigu tek nakon što je poderaju. Ta je uključenost omogućila čitateljima da iskuse postupak otvaranja datoteke. Štoviše, neki stari i lijepi poljoprivredni simboli, poput Suzhou koda, te neke tipografije i slike korištene u pojedinim dobima. Bili su rekombinacija i navedena u omotu knjige.