Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Kutija

Jack Daniel's

Poklon Kutija Luksuzna poklon kutija za Whiskey Jack Daniel's Tennessee nije samo obična kutija koja uključuje bocu unutra. Ova jedinstvena konstrukcija paketa razvijena je za sjajne dizajnerske karakteristike, ali i za istovremeno isporučivanje boca. Zahvaljujući velikim otvorenim prozorima koje možemo videti u čitavom okviru. Svjetlost koja dolazi direktno kroz kutiju naglašava originalnu boju viskija i čistoću proizvoda. Iako su otvorene dvije strane kutije, torzijska krutost je odlična. Poklon kutija u potpunosti je izrađena od kartona i puna je mat laminirana vrućim elementima za utiskivanje i utiskivanje.

Komoda

Labyrinth

Komoda Labirint ArteNemusa komoda je čiji je arhitektonski izgled naglašen meandrirajućom stazom svog furnira, koja podsjeća na ulice u gradu. Izvanredna koncepcija i mehanizam ladica dopunjuju njenu podcjenjivačku skicu. Kontrastne boje furnira od javora i crnog ebanovine kao i visokokvalitetna izrada podvlače ekskluzivni izgled Labirinta.

Vizuelna Umetnost

Scarlet Ibis

Vizuelna Umetnost Projekt je slijed digitalnih slika Škrletnog Ibisa i njegovog prirodnog okoliša, s posebnim naglaskom na boju i njihov živahni ton koji se pojačava kako ptica raste. Djelo se razvija među prirodnim okruženjem kombinirajući stvarne i imaginarne elemente koji pružaju jedinstvene osobine. Škrleta ibis je domaća ptica Južne Amerike koja živi na obalama i močvarama sjeverne Venezuele, a živopisna crvena boja predstavlja vizuelni spektakl za gledaoce. Ovaj dizajn ima za cilj da istakne graciozan let oskudnog ibisa i živopisne boje tropske faune.

Logotip

Wanlin Art Museum

Logotip Kako se Muzej umjetnosti Wanlin nalazio u kampusu univerziteta Wuhan, naša kreativnost trebala je odražavati sljedeće karakteristike: Središnje mjesto susreta za studente kojima se poštuje i cijeni umjetnost, a pritom su prikazani aspekti tipične umjetničke galerije. To se takođe moralo smatrati „humanističkim“. Kako studenti stoje na početnoj liniji svog života, ovaj muzej umjetnosti djeluje kao uvodno poglavlje za uvažavanje umjetnosti studenata, a umjetnost će ih pratiti cijeli život.

Logotip

Kaleido Mall

Logotip Tržni centar Kaleido pruža mnogobrojna mjesta za zabavu, uključujući trgovački centar, pješačku ulicu i pješačku ulicu. Dizajneri su u ovom dizajnu koristili uzorke kaleidoskopa, s labavim, obojenim predmetima poput perlica ili šljunka. Kaleidoskop potječe od starogrčkog καλός (lijepa, ljepota) i εἶδος (ono što se vidi). Zbog toga različiti obrasci odražavaju različite usluge. Obrasci se mijenjaju stalno, pokazujući da Mall nastoji iznenaditi i očarati posjetitelje.

Komoda

Black Labyrinth

Komoda Crni labirint Eckharda Begera za ArteNemus je vertikalni komoda s 15 ladica koje crpe svoju inspiraciju iz azijskih medicinskih ormara i Bauhaus stila. Njezin mračni arhitektonski izgled oživio je kroz svijetle marketističke zrake s tri žarišta koja se zrcale oko strukture. Koncept i mehanizam vertikalnih ladica s rotirajućim odjeljkom prenose predmet intrigantan izgled. Drvena konstrukcija je prekrivena crnim obojenim furnirom, dok je izrada plaketa u plamenom javoru. Furnir je podmazan kako bi se postigao satenski sloj.