Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zbirka Satnih Površina

TTMM (after time)

Zbirka Satnih Površina ttmm predstavlja kolekciju aplikacija za sat, dizajniranu za pametne satove s crno-bijelim ekranima od 144 × 168 piksela kao što su Pebble i Kreyos. Ovdje ćete pronaći 15 modela jednostavnih, elegantnih i estetskih aplikacija za sat. Budući da su napravljeni od čiste energije, više su poput duhova nego stvarnih stvari. Ovi su satovi najekonomičniji i ekološki najpriznatiji ikada postojali.

Časopis

Going/Coming

Časopis Na osnovu ideje o odlascima i dolascima, ovaj časopis za časopis podijeljen je u dva dijela: Odlazak / dolazak. Gotovo je o evropskim gradovima, iskustvima putovanja i savjetima za odlazak u inostranstvo. Uključuje pasoš slavne ličnosti u svako izdanje. Putovnica „Republic of Travels“ ima lične podatke o toj osobi i njihov razgovor. Dolazim samo zbog ideje da se najbolje od putovanja vraća kući. Govori o ukrašavanju doma, kuhanju, aktivnostima s našom porodicom i članovima da bolje uživamo u svom domu.

Kalendar

calendar 2013 “ZOO”

Kalendar ZOO je komplet za izradu papira za izradu šest životinja, a svaka služi kao dvomjesečni kalendar. Imajte zabavnu godinu sa svojim „malim zoološkim vrtom“! Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Aplikacija Za Sat

Dominus plus

Aplikacija Za Sat Dominus plus na originalan način izražava vrijeme. Kao točkice na komadima domine predstavljaju tri skupine točkica: sati, desetine minuta i minuta. Vrijeme dana može se očitati iz boje točkica: zelena za AM; žuta za PM. Aplikacija sadrži tajmer, budilicu i zvonjave. Sve funkcije su navigacijske dodirom diskretnih kutnih točaka. Imao je originalan i umjetnički dizajn koji predstavlja stvarno lice 21. vijeka. Dizajniran je u predivnoj simbiozi sa futrolama Apple-ovih prenosnih uređaja. Ima jednostavno sučelje sa samo nekoliko potrebnih riječi za rad.

Kartica S Porukama

Standing Message Card “Post Animal”

Kartica S Porukama Neka komplet za izradu životinjskog papira isporučuje vaše važne poruke. Zapišite svoju poruku u tijelo, a zatim je pošaljite zajedno s ostalim dijelovima unutar koverte. Ovo je zabavna kartica poruka koju primalac može sastaviti zajedno i prikazati. Sadrži šest različitih životinja: patku, svinju, zebru, pingvina, žirafu i jelena. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor.