Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Keramika

inci

Keramika Ogledalo elegancije; Inci odražava ljepotu bisera s crno-bijelim opcijama i pravi je izbor za one koji žele reflektirati plemenitost i eleganciju u prostore. Inci linije proizvode se u dimenzijama 30 x 80 cm i nose bijelu i crnu klasnost u stambene prostore. Proizvedeno pomoću tehnologije digitalnog štampanja, trodimenzionalni dizajn.

Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni proizvod sa zaslonom osjetljivim na dodir za programiranje i kalibraciju svih digitalnih tahografa prilagođenih komercijalnim vozilima. Fokusiran na brzinu i jednostavnost upotrebe, Optimo kombinira bežičnu komunikaciju, podatke o aplikaciji proizvoda i mnoštvo različitih senzorskih veza u prijenosni uređaj za upotrebu u kabini vozila i radionici. Dizajniran za optimalnu ergonomiju i fleksibilno pozicioniranje, njegovo sučelje usmjereno na zadaće i inovativni hardver drastično poboljšavaju korisnikov doživljaj i uzimaju tahografsko programiranje u budućnost.

Organsko Maslinovo Ulje

Epsilon

Organsko Maslinovo Ulje Maslinovo ulje Epsilon je ograničeni proizvod iz organskih maslinjaka. Čitav proces proizvodnje provodi se ručno, koristeći tradicionalne metode, a maslinovo ulje se flašira nefiltrirano. Dizajnirali smo ovo pakiranje želeći osigurati da će potrošači osjetljive komponente visoko hranjivih proizvoda primiti iz mlina bez ikakvih preinaka. Koristimo bocu Quadrotta zaštićenu omotom, povezanu kožom i stavimo u ručno izrađenu drvenu kutiju, zapečanu brtvenim voskom. Tako potrošači znaju da je proizvod došao direktno iz mlina bez ikakve intervencije.

Laboratorijski Sistem Za Pročišćavanje Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sistem Za Pročišćavanje Vode Purelab Chorus je prvi modularni sistem za pročišćavanje vode dizajniran da odgovara pojedinačnim laboratorijskim potrebama i prostoru. Dostavlja sve stupnjeve pročišćene vode, pružajući skalabilno, fleksibilno prilagođeno rješenje. Modularni elementi mogu se distribuirati u laboratoriji ili se međusobno povezivati u jedinstvenom formatu tornja, minimizirajući trag sistema. Haptičke kontrole nude visoko podesive brzine protoka doziranja, dok oreol svjetla označava Chorusov status. Nova tehnologija čini Chorus najnaprednijim dostupnim sistemom, smanjujući utjecaj na okoliš i tekuće troškove.

Brodski Sustav Upravljanja

GE’s New Bridge Suite

Brodski Sustav Upravljanja GE modularni sistem upravljanja brodom dizajniran je tako da odgovara i velikim i laganim plovilima, pružajući intuitivnu kontrolu i jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, upravljački sustavi motora i nadzorni uređaji omogućavaju precizno upravljanje brodovima u skučenim prostorima, a istovremeno smanjuju stres na operatera jer su složene ručne kontrole zamijenjene novom tehnologijom osjetljivom na dodir. Podesivi ekran smanjuje refleksije i optimizira ergonomiju. Sve konzole imaju integrirane ručke za hvatanje za upotrebu u mračnim morima.