Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizuelni Identitet

Imagine

Vizuelni Identitet Cilj je bio koristiti oblike, boje i tehnike dizajna inspirirane joga pozama. Elegantno dizajniran enterijer i centar, nudeći posetiocima mirno iskustvo da obnove svoju energiju. Stoga je dizajn logotipa, online medija, grafičkih elemenata i ambalaže slijedio zlatni omjer kako bi imali savršen vizualni identitet kako se i očekivalo da bi posjetiteljima centra pomogli da steknu sjajno iskustvo komunikacije kroz umjetnost i dizajn centra. Dizajnerka je dizajnom utjelovila iskustvo meditacije i joge.

Vješalica Za Odjeću

Linap

Vješalica Za Odjeću Ova elegantna vješalica za odjeću pruža rješenja za neke od najvećih problema - poteškoće umetanja odjeće s uskom kragnom, teškoće vješanja donjeg rublja i izdržljivost. Inspiraciju za dizajn potekla je spajalica koja je neprekidna i izdržljiva, a konačno oblikovanje i izbor materijala zaslužna su za rješenja ovih problema. Rezultat je odličan proizvod koji olakšava svakodnevni život krajnjeg korisnika i ujedno lijep dodatak butik radnje.

Stambena

House of Tubes

Stambena Projekat je spoj dvije zgrade, napuštene iz 70-ih godina sa zgradom iz sadašnjeg doba, a element koji je dizajniran da ih ujedini je bazen. Riječ je o projektu koji ima dvije glavne namjene, prva kao rezidencija za 5-članu porodicu, druga kao muzej umjetnosti, sa širokim prostorima i visokim zidovima za više od 300 ljudi. Dizajn kopira oblik stražnje planine, kultnu planinu grada. Samo 3 završne obrade sa svijetlim tonovima korištene su u projektu kako bi prostori blistali kroz prirodnu svjetlost koja se projektuje na zidove, podove i stropove.

Stočić Za Kafu

Sankao

Stočić Za Kafu Sankao stočić za kafu, "tri lica" na japanskom, elegantan je komad namještaja koji treba da postane važan lik svakog modernog dnevnog boravka. Sankao je zasnovan na evolucionom konceptu koji raste i razvija se kao živo biće. Izbor materijala može biti samo puno drvo sa održivih plantaža. Sankao stočić za kafu podjednako kombinuje najvišu tehnologiju proizvodnje sa tradicionalnom zanatom, čineći svaki komad jedinstvenim. Sankao je dostupan u različitim vrstama masivnog drveta kao što su iroko, hrast ili jasen.

Tws Slušalice

PaMu Nano

Tws Slušalice PaMu Nano razvija "nevidljive u uhu" slušalice prilagođene mladim korisnicima i pogodne za više scenarija. Dizajn se zasniva na optimizaciji podataka o ušima više od 5.000 korisnika, i konačno osigurava da će većina ušiju biti udobna kada ih nosite, čak i dok ležite na boku. Površina kućišta za punjenje koristi specijalnu elastičnu tkaninu da sakrije indikatorsko svjetlo kroz integriranu tehnologiju pakiranja. Magnetno usisavanje olakšava rad. BT5.0 pojednostavljuje rad dok održava brzu i stabilnu vezu, a aptX kodek osigurava viši kvalitet zvuka. IPX6 Vodootpornost.

Tws Slušalice

PaMu Quiet ANC

Tws Slušalice PaMu Quiet ANC je skup pravih bežičnih slušalica s aktivnim poništavanjem buke koje bi mogle efikasno riješiti postojeće probleme sa bukom. Pokreće ga dvostruki Qualcomm vodeći bluetooth i digitalni nezavisni čipset za aktivno poništavanje buke, ukupno prigušenje PaMu Quiet ANC može doseći 40 dB, što bi moglo efikasno smanjiti štetu uzrokovanu šumom. Korisnici se mogu prebacivati između funkcije prolaza i aktivnog poništavanja buke prema različitim scenarijima, bilo u svakodnevnom životu ili u poslovnim prilikama.