Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotografija

The Japanese Forest

Fotografija Japanska šuma preuzeta je iz japanske religiozne perspektive. Jedna od japanskih drevnih religija je animizam. Animizam je vjerovanje da i nečovječna bića, mrtva priroda (minerali, artefakti itd.) I nevidljive stvari također imaju namjeru. Fotografija je slična ovoj. Masaru Eguchi snima nešto što stvara osjećaj u temi. Drveće, trava i minerali osjećaju životnu volju. Pa čak i artefakti poput brana koji su u prirodi dugo ostajali osjećaju volju. Baš kao što vidite netaknutu prirodu, budućnost će vidjeti i sadašnju scenografiju.

Kolekcija Kozmetike

Woman Flower

Kolekcija Kozmetike Ova kolekcija inspirirana je pretjeranim stilovima odjeće srednjovjekovnih europskih dama i oblicima ptičje perspektive. Dizajner je izvukao oblike ove dvije i iskoristio ih kao kreativne prototipove i u kombinaciji s dizajnom proizvoda stvorio jedinstveni oblik i modni smisao, pokazujući bogatu i dinamičnu formu.

Dizajn Knjige

Josef Koudelka Gypsies

Dizajn Knjige Josef Kudelka, svjetski poznati fotograf, održao je svoje izložbe fotografija u mnogim zemljama širom svijeta. Nakon dužeg čekanja, u Koreji je napokon održana izložba na Kudelki na cigansku tematiku, a nastala je i njegova foto knjiga. Kako je to bila prva izložba u Koreji, od autora je stigao zahtjev da želi napraviti knjigu kako bi mogao osjećati Koreju. Hangeul i Hanok su korejska slova i arhitektura koja predstavljaju Koreju. Tekst se odnosi na um, a arhitektura znači oblik. Inspirisan tim dvaju elemenata, želio je osmisliti način na koji bi mogao izraziti korejske karakteristike.

Javna Umetnost

Flow With The Sprit Of Water

Javna Umetnost Okruženje zajednice često je zagađeno inter- i unutar-ličnim neskladima njihovih stanovnika što rezultira vidljivim i nevidljivim haosom u okruženju. Nesvesni efekat ovog poremećaja je da stanovnici nazaduju u nemir. Ova uobičajena i ciklička uznemirenost utječe na tijelo, um i duh. Skulpture vodi, njeguje, pročišćava i jača pozitivno "chi" prostora, fokusirajući se na ugodne i mirne ishode. Uz suptilni pomak u svom okruženju, javnost se vodi ka ravnoteži između njihove unutrašnje i vanjske stvarnosti.

Dizajn Brenda

Queen

Dizajn Brenda Prošireni dizajn zasnovan je na konceptu kraljice i šahovnice. S dvije crne i zlatne boje, dizajn želi prenijeti osjećaj visoke klase i preoblikovati vizualnu sliku. Osim metalnih i zlatnih linija koje se koriste u samom proizvodu, element scene izgrađen je kako bi odabrao ratni dojam šaha, a mi koristimo koordinaciju scenske rasvjete za stvaranje dima i svjetlosti rata.

Skulptura

Atgbeyond

Skulptura Xi'an se nalazi na početnom mjestu Velikog puta svile. U kreativnom istraživačkom procesu umjetnosti oni spajaju modernu prirodu hotelskog brenda Xi'an W, posebnu povijest i kulturu Xijana i prekrasne umjetničke priče dinastije Tang. Pop u kombinaciji sa grafiti umjetnošću postaje umjetnički izraz W hotela koji je imao dubok utjecaj.