Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

SV Villa

Stambena Kuća Pretpostavka SV Villa je da živi u gradu koji ima privilegije na selu kao i savremenim dizajnom. Lokalitet, s neusporedivim pogledom na grad Barcelonu, planinu Montjuic i Sredozemno more u pozadini, stvara neobične uvjete osvjetljenja. Kuća se fokusira na lokalne materijale i tradicionalne metode proizvodnje, a da pritom održava vrlo visoku razinu estetike. To je kuća koja ima osjetljivost i poštovanje prema svojoj lokaciji

Pakirani Kokteli

Boho Ras

Pakirani Kokteli Boho Ras prodaje upakovane koktele napravljene od najboljih lokalnih indijskih alkoholnih pića. Proizvod nosi boemsku vibraciju koja bilježi nekonvencionalni umjetnički životni stil, a vizualne osobine proizvoda apstraktni su prikaz zujanja koju potrošač dobiva nakon ispijanja koktela. Savršeno je uspio postići sredinu gdje se Global i Local sastaju, gdje se spajaju u Glocal vibru za proizvod. Boho Ras prodaje čistu alkoholnu piće u bocama od 200ml i upakovane koktele u boce od 200ml i 750 ml.

Robot Za Njegu Kućnih Ljubimaca

Puro

Robot Za Njegu Kućnih Ljubimaca Cilj dizajnera bio je riješiti probleme u uzgajanju pasa kućanstava sa 1 osobom. Anksiozni poremećaji pasjih životinja i fiziološki problemi vode se korijeni iz dugog nedostatka njegovatelja. Zbog svojih malih životnih prostorija, njegovatelji su dijelili životno okruženje sa životinjama pratiocima, uzrokujući sanitarne probleme. Dizajniran od tačaka boli, dizajner je smislio robota za brigu koji se 1. igra i komunicira sa životinjama prateći bacajući poslastice, 2. čisti prašinu i mrvice nakon aktivnosti u zatvorenom prostoru i 3. uzima mirise i dlake kada životinje u pratnji uzimaju počivaj.

Koncept Ležaljki

Dhyan

Koncept Ležaljki Dyhan salon koncept kombinira moderan dizajn s tradicionalnim istočnjačkim idejama i principima unutrašnjeg mira povezujući se s prirodom. Koristeći Lingam kao inspiraciju i Bodhi-drvo i japanske vrtove kao osnovu na modulima koncepta, Dhyan (sanskrit: meditira) pretvara istočne filozofije u raznolike konfiguracije, omogućujući korisniku da odabere svoj put do zen / opuštanja. Način rada na jezeru okružuje korisnika vodopadom i ribnjakom, dok vrtni režim okružuje korisnika zelenilom. Standardni način rada sadrži područja za pohranu ispod platforme koja djeluje kao polica.

Stambene Jedinice

The Square

Stambene Jedinice Ideja dizajna bila je proučiti arhitektonske odnose između različitih oblika koji su sastavljeni zajedno kako bi se stvorile poput pokretnih jedinica. Projekt se sastoji od 6 jedinica, od kojih su svaka dva kontejnera pričvršćena jedan na drugi koji čine masu oblika L. Ove jedinice u obliku slova L fiksirane su u preklapajućim pozicijama stvarajući praznine i čvrstoću kako bi se stvorio osjećaj pokreta i osigurao dovoljno dnevne svjetlosti i dobra ventilacija okruženje. Glavni cilj dizajna bio je stvoriti malu kuću za one koji noć provode na ulici bez kuće ili skloništa.

Podcast

News app

Podcast News je aplikacija za intervju za audio informacije. Inspiriran je ravnim dizajnom jabuka iOS s ilustracijama za ilustraciju blokova informacija. Vizualno pozadina ima električno plavu boju kao misiju da se blokovi istaknu. Vrlo je malo grafičkih elemenata, a cilj je učiniti aplikaciju jednostavnom za upotrebu bez ometanja korisnika ili gubitka.