Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Ogrlica I Minđuša

Ocean Waves

Set Ogrlica I Minđuša Ogrlica od oceanskih valova prekrasan je komad suvremenog nakita. Temeljna inspiracija dizajna je ocean. Prostranost, vitalnost i čistoća ključni su elementi projicirani u ogrlici. Dizajner je upotrijebio dobar balans plave i bijele boje da predstavi viziju prskanja talasa okeana. Ručno je izrađen od 18K bijelog zlata i obložen dijamantima i plavim safirom. Ogrlica je prilično velika, a opet nježna. Dizajnirana je tako da se uklapa u sve oblike odjeće, ali više je prikladna uparena s dekolteom koji se neće preklapati.

Izložba

City Details

Izložba Izložba dizajnerskih rješenja za hardscape elemente City Details održavala se od 3. do 5. listopada 5. 2019. u Moskvi. Na površini od 15 000 kvadratnih metara predstavljeni su napredni koncepti elemenata hardscape, sportskih i igrališta, rasvjetna rješenja i funkcionalni urbani umjetnički predmeti. Inovativno rješenje korišteno je za organiziranje izložbenog prostora, gdje je umjesto ujednačenih reda izlagačkih kabina izgrađen radni minijaturni model grada sa svim specifičnim komponentama, poput gradskog trga, ulica, javne bašte.

Atrij

Sberbank Headquarters

Atrij Švajcarski ured za arhitekturu Evolution Design u partnerstvu s ruskim arhitektonskim studijom T + T architects dizajnirao je prostrani multifunkcionalni atrij u novom korporativnom sjedištu Sberbank u Moskvi. Dnevna svjetlost preplavila je atrij kuće raznolikih prostora za rad s kavanama i kafe bara, a suspendirana dvorana za sastanke u obliku dijamanta bila je žarište unutrašnjeg dvorišta. Odraz ogledala, zastakljena unutarnja fasada i upotreba biljaka dodaju osjećaj prostranosti i kontinuiteta.

Uredski Dizajn

Puls

Uredski Dizajn Njemačka inženjerska kompanija Puls preselila se u nove prostorije i iskoristila ovu priliku za vizualizaciju i poticanje nove kulture suradnje unutar kompanije. Novi dizajn ureda pokreće kulturne promjene, a timovi izvještavaju o značajnom porastu interne komunikacije, posebno između istraživanja i razvoja i drugih odjela. Kompanija je također zabilježila porast spontanih neformalnih sastanaka, za koje se zna da su jedan od ključnih pokazatelja uspjeha u istraživačkim i razvojnim inovacijama.

Stambena Zgrada

Flexhouse

Stambena Zgrada Flexhouse je obiteljska kuća na jezeru Zürich u Švicarskoj. Izgrađena na izazovnoj trokutastoj zemljišnoj parceli, uguranoj između željezničke pruge i lokalnog pristupnog puta, Flexhouse je rezultat prevladavanja mnogih arhitektonskih izazova: ograničenih graničnih udaljenosti i volumena građevine, trokutastog oblika parcele, ograničenja u vezi s lokalnom vernakularom. Rezultirajuća zgrada sa svojim širokim staklenim zidovima i bijelom fasadom nalik vrpci toliko je lagana i pokretna da nalikuje futurističkom brodu koji je uplovio iz jezera i pronašao prirodno mjesto za pristajanje.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub Postavljen među planinama i jezerima u živopisnoj središnjoj Švicarskoj, 6280.ch coworking hub je odgovor na rastuću potrebu za fleksibilnim i pristupačnim radnim prostorima u ruralnim područjima Švicarske. Nudi lokalnim freelancerima i malim poduzećima suvremeni radni prostor s interijerima koji crpe inspiraciju iz mjesta bukolika mjesta i odaju počast svojoj industrijskoj prošlosti, istovremeno čvrsto prihvaćajući prirodu radnog vijeka 21. stoljeća.