Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Skulptura

Atgbeyond

Skulptura Xi'an se nalazi na početnom mjestu Velikog puta svile. U kreativnom istraživačkom procesu umjetnosti oni spajaju modernu prirodu hotelskog brenda Xi'an W, posebnu povijest i kulturu Xijana i prekrasne umjetničke priče dinastije Tang. Pop u kombinaciji sa grafiti umjetnošću postaje umjetnički izraz W hotela koji je imao dubok utjecaj.

Rebranding Ybor Luke

Hak Hi Kong

Rebranding Ybor Luke Prijedlog koristi tri koncepta za obnovu sustava CI za ribarsku luku Yong-An. Prvi je novi logo koji stvara specifične vizualne materijale izvađene iz kulturnih karakteristika zajednice Hakka. Sljedeći korak je preispitivanje zabavnog iskustva, a zatim stvorite dva lika maskote koji će ih predstavljati i pustite ih da se pojave u novim atrakcijama za vođenje turista u luku. Posljednje, ali ne najmanje bitno, planiranje devet mjesta u unutrašnjosti, okruženje zabavnim aktivnostima i ukusnim kuhinjama.

Izložba

Tape Art

Izložba 2019. Tajpej je začarao vizualni party linija linija, komada boja i fluorescencije. Bila je to umjetnička izložba Tape That koja su organizirali FunDesign.tv i Tape That Collective. Različiti projekti s neobičnim idejama i tehnikama predstavljeni su u 8 instalacija umjetničkih vrpca i izložili više od 40 slika na vrpci, zajedno s video zapisima o umjetnikovim radovima u prošlosti. Dodali su i sjajne zvukove i svjetlost kako bi događaj bio imerzivni umjetnički milje, a materijali koje su primijenili uključuju platnene trake, kanalne trake, papirne vrpce, priče za pakiranje, plastične trake i folije.

Frizerski Salon

Vibrant

Frizerski Salon Uhvativši suštinu botaničke slike, stvoren je nebeski vrt na cijelom prolazu, odmah pozdravlja goste da se kupaju ispod, odlazeći od gomile, dočekujući ih iz ulaza. Zavirivši dalje u prostor, suženi izgled se proteže prema gore s detaljnim zlatnim dodirima. Botaničke metafore još uvijek se živo izražavaju u cijeloj sobi, zamjenjujući buku buke koja dolazi sa ulica, a ovdje postaje tajni vrt.

Privatni Boravak

City Point

Privatni Boravak Dizajner je inspiraciju potražio u urbanom pejzažu. Scenografija užurban urbani prostor je na taj način 'proširila' na životni prostor, projekt je okarakterizirao temom Metropolitan. Tamne boje su bile istaknute svetlošću kako bi se stvorili sjajni vizuelni efekti i atmosfera. Usvajanjem mozaika, slika i digitalnih otisaka visokih zgrada utisak modernog grada doveden je u unutrašnjost. Dizajner je uložio veliki napor u prostorno planiranje, posebno usredotočen na funkcionalnost. Ishod je bio moderan i luksuzan dom koji je bio dovoljno prostran da primi 7 ljudi.

Instalacijska Umjetnost

Inorganic Mineral

Instalacijska Umjetnost Inspirisan dubokim osjećajima prema prirodi i iskustvom arhitekta, Lee Chi se fokusira na stvaranje jedinstvenih instalacija botaničke umjetnosti. Razmišljajući o prirodi umjetnosti i istražujući kreativne tehnike, Lee pretvara životne događaje u formalizirana umjetnička djela. Tema ove serije radova je istražiti prirodu materijala i način na koji se materijali mogu rekonstruirati estetskim sustavom i novom perspektivom. Lee također vjeruje da redefinicija i rekonstrukcija biljaka i drugih umjetnih materijala može učiniti prirodni krajolik emocionalnim utjecajem na ljude.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.