Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Klima Uređaj

Midea Sensia HW

Klima Uređaj Midea Sensia promovira kvalitetu života i inovativan način eksponiranja predmeta ukrašavanja. Osim efikasnosti protoka zraka i tišine, predstavlja inovativni dodirni panel koji omogućava pristup funkcijama i bojama i intenzitetu munje. Terapija u boji koja pomaže antistresnom procesu, njegujući inovativne proizvode na oba načina, blagostanje i estetiku. Uz različitu estetiku, njeni oblici integriraju kućni interijer i s elegancijom i sa stilom, vrednujući kuću neizravnom svjetlošću.

Sto

Duoo

Sto Duoo radni stol je želja da se izrazi karakter kroz minimalizam oblika. Njegove tanke vodoravne linije i uglate metalne noge stvaraju snažnu vizuelnu sliku. Gornja polica omogućuje vam postavljanje pribora i materijala kako se ne bi ometali tokom rada. Skriveni pladanj na površini za povezivanje uređaja održava čistu estetiku. Stolna ploča izrađena od prirodnog furnira nosi toplinu teksture od prirodnog drveta. Stol održava besprijekornu ravnotežu, zahvaljujući skladno odabranim materijalima, funkcionalnosti i praktičnosti u kombinaciji s estetikom pravilnih i strogih oblika.

Stroj Domaće Tjestenine

Hidro Mamma Mia

Stroj Domaće Tjestenine Hidro Mama Mia je društveno-kulturni spas kroz talijansku gastronomiju. Izuzetno jednostavan za korištenje, lagan je i kompaktan, lagan za skladištenje i transport. Omogućuje sigurnu visoku produktivnost, pružajući porodici ugodan doživljaj kuhanja u svakodnevnoj interakciji sa životom i prijateljima. Motor je u potpunosti integriran u set za prijenos, nudi snagu, robusnost i sigurnu upotrebu, pružajući takođe lako čišćenje i podršku. Tijesto razrezuje različitim debljinama i može pripremiti razna jela: tjesteninu, rezance, lazanje, hljeb, peciva, pice i drugo.

Hiper Automobil

Brescia Hommage

Hiper Automobil U vrijeme visokotehnoloških svih digitalnih naprava, ravnih zaslona na dodir i racionalnih vozila s jednim volumenom, projekt Brescia Hommage stara je školska dvodijelna studija hiper-automobila koja je zamišljena kao slavlje u eri u kojoj elegantna jednostavnost, materijalnost visokog dodira, sirova snaga, čista ljepota i direktna veza čovjeka i stroja bili su pravilo igre. Vrijeme u kojem su hrabri i genijalni ljudi poput Ettorea Bugattija stvarali mobilne uređaje koji su zadivili svijet.

Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Porodični wellness Termalija poslednji je u nizu projekata koje je Enota izgradila u Termama Olimia u poslednjih petnaestak godina i završava potpunu transformaciju banjskog kompleksa. Gledano iz daljine, oblik, boja i razmjera nove nakupljene strukture tetraedarskog volumena nastavak je grozda okolnih seoskih zgrada, vizualno se prostirući u srcu kompleksa. Novi krov djeluje kao velika ljetna nijansa i ne uzurpira bilo koji dragocjeni vanjski prostor.

Automatski Stroj Za Sokovnike

Toromac

Automatski Stroj Za Sokovnike Toromac je posebno dizajniran sa svojim moćnim izgledom da donese novi način konzumiranja svježe cijeđenog soka od naranče. Napravljen za maksimalno ekstrakciju soka, služi za restorane, kafeterije i supermarkete, a vrhunski dizajn omogućuje prijateljsko iskustvo s okusom, zdravljem i higijenom. Ima inovativan sustav koji plod sjecka okomito i rotacijskim pritiskom pritišće polovice. To znači da se postižu maksimalne performanse bez stiskanja ili dodirivanja ljuske.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.