Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Haleiwa

Stolica Haleiwa tkne održiv ratan u brišuće se obline i baca izrazitu siluetu. Prirodni materijali odaju počast zanatskoj tradiciji na Filipinima, prerađenom u današnje vrijeme. Uparena, ili korištena kao izjava, svestranost dizajna čini da se ova stolica prilagodi različitim stilovima. Stvaranjem ravnoteže između forme i funkcije, gracioznosti i snage, arhitekture i dizajna, Haleiwa je ugodna koliko i lijepa.

Re-Brendiranje Preduzeća

Astra Make-up

Re-Brendiranje Preduzeća Moć marke leži ne samo u njenoj sposobnosti i viziji, već i u komunikaciji. Katalog jednostavan za korištenje ispunjen jakim fotografijama proizvoda; web mjesto usmjereno prema kupcima i privlačno koji pruža on-line usluge i pregled proizvoda marke. Razvili smo i vizualni jezik u predstavljanju senzacije marke uz modni stil fotografije i liniju svježe komunikacije na društvenim medijima, uspostaviti dijalog između kompanije i potrošača.

Dizajn Slova

Monk Font

Dizajn Slova Monk traži ravnotežu između otvorenosti i čitljivosti humanističkih sans serifi i više reguliranog karaktera trga sans serif. Iako je prvobitno zamišljen kao latinični oblik, odlučeno je rano da je potreban širi dijalog kako bi se uvrstila i arapska verzija. I latinski i arapski dizajniraju nas prema istome i ideji zajedničke geometrije. Snaga paralelnog procesa dizajniranja omogućava da dva jezika imaju uravnotežen sklad i gracioznost. I arapski i latinski rade bez ikakvog zajedničkog brojača, debljine stabljike i zakrivljenih oblika.

Zadatak Lampica

Pluto

Zadatak Lampica Pluton zadržava fokus čvrsto na stilu. Njegov kompaktni, aerodinamični cilindar krasi elegantna ručka nad kutnom postoljem, što olakšava pozicioniranje sa mekim, ali fokusiranim svjetlom s preciznošću. Njegov oblik inspirisan je teleskopima, ali umjesto toga, on se želi fokusirati na zemlju, umjesto na zvijezde. Napravljen 3D štampanjem pomoću plastike na bazi kukuruza, jedinstven je, ne samo za industrijske 3D printere, već je i ekološki prihvatljiv.

Ambalaža

Winetime Seafood

Ambalaža Dizajn ambalaže za Winetime Seafood seriju trebao bi pokazati svježinu i pouzdanost proizvoda, treba ga povoljno razlikovati od konkurencije, biti skladan i razumljiv. Korištene boje (plava, bijela i narančasta) stvaraju kontrast, naglašavaju važne elemente i odražavaju pozicioniranje marke. Jedinstveni jedinstveni koncept razlikuje seriju od ostalih proizvođača. Strategija vizualnih informacija omogućila je prepoznavanje raznolikosti proizvoda u serijama, a upotreba ilustracija umjesto fotografija učinila je ambalažu zanimljivijom.

Lampica

Mobius

Lampica Mobius prsten daje inspiraciju za dizajn Mobiusovih svjetiljki. Jedna traka svjetiljke može imati dvije sjene površine (tj. Dvostranu površinu), prednju i obrnutu stranu, koje će udovoljiti sveobuhvatnoj potražnji za osvjetljenjem. Njegov poseban i jednostavan oblik sadrži tajanstvenu matematičku ljepotu. Stoga će se u kućni život vratiti više ritmičke ljepote.