Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Arhitektura Mešovite Upotrebe

Shan Shui Plaza

Arhitektura Mešovite Upotrebe Smješten u povijesnom gradu Xianu, između poslovnog centra i rijeke TaoHuaTan, projekt ima za cilj ne samo povezati prošlost i sadašnjost, već i urbanu i prirodu. Inspirisan proljetnom kineskom pričom o cvjetanju breskve, projekt nudi paradisijansko mjesto za život i rad pružajući bliski odnos s prirodom. U kineskoj kulturi, filozofija planinske vode (Shan Shui) ima suštinsko značenje odnosa između čovjeka i prirode, tako da iskorištavajući vodenasti krajolik lokacije, projekt nudi prostore koji odražavaju filozofiju Shan Shui u gradu.

Izložbeni Prostor

City Heart

Izložbeni Prostor Od gradske arhitekture do indeksa kako bi se razumjela i odvažila ravnoteža dizajna, izraz grada sažet u tri ugla prostora, kroz urbanu izgradnju i razvoj kako bi se promovirala preduzeća, grad i perspektiva ljudi o promjeni grada i urbanih karakteristika i urbanog klimatsko savijanje u zamjenu za izražavanje dizajnerovog razumijevanja grada, više vidi prošlost grada da biste vidjeli njegovu budućnost.

Stolna Lampa

Oplamp

Stolna Lampa Oplamp se sastoji od keramičkog tijela i podloge od punog drveta na koju je postavljen LED izvor svjetlosti. Zahvaljujući svom obliku, dobijenom fuzijom tri čunja, tijelo Oplampa može se okretati u tri različita položaja što stvara različite vrste svjetlosti: visoka stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom, niska stolna lampa sa ambijentalnim svjetlom ili dva ambijentalna svjetla. Svaka konfiguracija konusa lampe omogućava barem jednom snopu svjetlosti prirodnu interakciju s okolnim arhitektonskim postavkama. Oplamp je dizajniran i potpuno izrađen u Italiji.

Podesiva Stolna Lampa

Poise

Podesiva Stolna Lampa Akrobatski izgled Poise, stolne lampe koju je dizajnirao Robert Dabi iz kompanije Unform.Studio pomiče između statičkog i dinamičkog te velikog ili malog držanja. Ovisno o omjeru između njenog osvijetljenog prstena i ruke koja ga drži, dolazi do sjecišta ili tangencijalne linije u krugu. Kada se postavi na višu policu, prsten bi mogao nadviti policu; ili naginjanjem prstena može dodirnuti okolni zid. Namjera ove prilagodljivosti je da se vlasnik kreativno uključi u igru i igra se s izvorom svjetlosti, srazmjerno ostalim objektima koji ga okružuju.

Izložbeni Poster

Optics and Chromatics

Izložbeni Poster Naslov Optika i kromatika odnosi se na raspravu između Goethea i Newtona o prirodi boja. Ova rasprava predstavljena je sukobom dviju kompozicija u obliku slova: jedna je proračunata, geometrijska, s oštrim konturama, druga se oslanja na impresionističku igru šarenih sjenki. 2014. ovaj dizajn služio je kao naslovnica za Pantone Plus Series Cover Cover.

Prsten

Gabo

Prsten Prsten Gabo dizajniran je tako da potakne ljude da ponovo pogledaju razigranu stranu života koja se obično izgubi kada dođe u odraslu dob. Dizajnerka je bila nadahnuta uspomenama kako je promatrala svog sina kako se igra s njegovom šarenom čarobnom kockom. Korisnik se može igrati prstenom rotiranjem dva nezavisna modula. Na taj se način skupovi boja dragog kamenja ili položaj modula mogu podudariti ili nepodudariti. Pored zaigranog aspekta, korisnik ima mogućnost svakodnevnog nošenja drugačijeg prstena.