Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Invalidska Kolica

Ancer Dynamic

Invalidska Kolica Ancer, ležište koje onemogućava invalidska kolica, fokusira se ne samo na fluidnost svojih pokreta, već i na udobnost pacijenta, posebno onih koji ga koriste duže vrijeme. Inovativni dizajn, zajedno s dinamičnim zračnim jastukom ugrađenim u jastuk sjedala, i rotirajućom ručicom razlikuje ga od uobičajenog kolica. Uz puno uloženog truda, dizajn invalidskih kolica je dovršen i dokazano pomaže sprečavanju provala. Principi rješenja i dizajna temelje se na rezultatima prikupljenim od korisnika invalidskih kolica, što dovodi do autentičnog korisničkog iskustva.

3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Što se tiče kreativne animacije slova, Jin je započeo s abecedom A. I, kad je u pitanju korak s konceptom, pokušao je vidjeti snažnija raspoloženja koja se odražavaju na njegovu filozofiju koja je prilično aktivna, ali istovremeno i organizirajuća. Uz put je došao do sukobljenih riječi koje su temeljno stajale za njegovu ideju na neki način, kao što je poravnavanje u zrak, što je i naslov ovog projekta. Imajući to u vidu, animacija predstavlja preciznije i nježnije trenutke na prvu riječ. S druge strane, ovo se završava prilično fleksibilnom i labavom vibracijom koja manifestuje posljednje slovo.

Web Dizajn I Ux

Si Me Quiero

Web Dizajn I Ux Web stranica Sí, Me Quiero prostor je koji pomaže biti samim sobom. Za provođenje projekta morali su se voditi intervjui i istraživati socijalni i kulturni kontekst u vezi sa ženama; svoju projekciju u društvu i sa sobom. Zaključeno je da će web biti pratnja i da će se provoditi pristupom pomaganja u ljubavi prema sebi. U dizajnu se ogleda jednostavnost s neutralnim tonovima pomoću crvenih kontrasta da se skrene pažnja na određene akcije, boje marke marke koje je objavio klijent. Inspiracija je potekla iz umjetnosti konstruktivizma.

Dizajn Etiketa Za Vino

314 pi

Dizajn Etiketa Za Vino Eksperimentiranje s kušanjem vina neprekidan je proces koji vodi do novih staza i raznoraznih aroma. Beskonačni niz pi, iracionalni broj s beskonačnim decimalama bez poznavanja posljednjeg od njih, bio je inspiracija za ime ovih vina bez sulfita. Dizajn ima za cilj staviti karakteristike 3,14 vinskih serija u središte pažnje, umjesto da ih sakrije među slikama ili grafikama. Slijedeći minimalistički i jednostavan pristup, naljepnica pokazuje samo stvarne karakteristike tih prirodnih vina kakve se mogu primijetiti u bilježnici enologa.

Energetsko Aktiviranje Brzih Mostova

Solar Skywalks

Energetsko Aktiviranje Brzih Mostova Svjetske metropole - poput Pekinga - imaju veliki broj pješačkih mostova koji obilaze prometne arterije. Često su neprivlačni, umanjujući ukupni urbani dojam. Ideja dizajnera za oblaganje mostova za nogavice estetskim, fotonaponskim fotonaponskim modulama i njihovo pretvaranje u atraktivna gradska mjesta nije samo održiva, već stvara skulpturalnu raznolikost koja postaje privlačna za oči u gradskom pejzažu. Stanice za punjenje e-automobila ili E-bicikla ispod mostova koriste solarnu energiju izravno na licu mjesta.

Knjiga

ZhuZi Art

Knjiga Nanjing Zhuzi Art Museum objavljuje seriju izdanja knjiga za sakupljena djela tradicionalne kineske kaligrafije i slike. Svojom dugom istorijom i elegantnom tehnikom, tradicionalne kineske slike i kaligrafija njeguju se zbog svoje visoko umetničke i praktične privlačnosti. Pri dizajniranju kolekcije korišteni su apstraktni oblici, boje i linije za stvaranje dosljedne senzualnosti i isticanje praznog prostora u skici. Napor se poklapa s umjetnicima u tradicionalnim stilovima slikanja i kaligrafije.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.