Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Podcast

News app

Podcast News je aplikacija za intervju za audio informacije. Inspiriran je ravnim dizajnom jabuka iOS s ilustracijama za ilustraciju blokova informacija. Vizualno pozadina ima električno plavu boju kao misiju da se blokovi istaknu. Vrlo je malo grafičkih elemenata, a cilj je učiniti aplikaciju jednostavnom za upotrebu bez ometanja korisnika ili gubitka.

3D Kontrola Pristupa Prepoznavanju Lica

Ezalor

3D Kontrola Pristupa Prepoznavanju Lica Upoznajte višestruki sustav kontrole pristupa senzorima i kamerama, Ezalor. Algoritmi i lokalno računanje osmišljeni su za privatnost. Tehnologija protiv spoofiriranja na financijskoj razini sprječava maske protiv lažnih lica. Meka reflektivna rasvjeta donosi udobnost. Korisnici na tren mogu lako pristupiti mjestu koje vole. Autentifikacija bez dodira osigurava higijenu.

Kineski Restoran

Ben Ran

Kineski Restoran Ben Ran je umjetnički skladan kineski restoran koji se nalazi u luksuznom hotelu, Vangohh Eminent, Malezija. Dizajner primjenjuje introvertirane i sažeto tehnike orijentalnog stila kako bi stvorio pravi ukus, kulturu i dušu restorana. To je simbol mentalne jasnoće, napustite uspješne i ostvarite prirodan i jednostavan povratak izvornom umu. Unutrašnjost je prirodna i neukusna. Korištenjem drevnog koncepta sinhronizacija i s imenom restorana Ben Ran, što znači original i priroda. Restoran otprilike 4088 četvornih metara.

Ambalaža Za Korejsku Zdravu Hranu

Darin

Ambalaža Za Korejsku Zdravu Hranu Darin je dizajniran tako da oslobodi moderne ljude od nevoljkosti do korejskih tradicionalnih zdravstvenih prehrambenih proizvoda u društvu od umora, a nude jednostavnu, grafičku jasnoću u isporuci paketa osjetljivosti modernih ljudi, za razliku od neodređenih slika koje su koristile tradicionalne korejske trgovine zdravom hranom . Svi dizajni napravljeni su od motiva krvotoka, vizualizirajući cilj pružanju vitalnosti i zdravlja umornim 20-ima i 30-ima.

Kolekcija Ženske Odjeće

Utopia

Kolekcija Ženske Odjeće Yina Hwang u ovoj se kolekciji uglavnom inspirirala oblicima koji su simetrični i asimetrični s dodirom underground glazbe. Kurirala je ovu kolekciju na temelju svog središnjeg trenutka samoogrljaja, stvarajući kolekciju funkcionalnih, a opet apstraktnih odjevnih predmeta i pribora koji utjelovljuju priču o svom iskustvu. Svaki print i tkanina u projektu su originalni, a za podnožje tkanina uglavnom se koristi PU koža, saten, Power Mash i Spandex.

Kolekcija Namještaja

Phan

Kolekcija Namještaja Kolekcija Phan inspirisana je spremnikom Phan koji je tajlandska kultura kontejnera. Dizajner koristi strukturu Phan posuda kako bi napravio strukturu namještaja koja ga čini jakim. Dizajnirajte formu i detalje koji je čine modernom i jednostavnom. Dizajner je za izradu složenih i jedinstvenih detalja koji se razlikuju od ostalih koristio tehnologijom laserskog rezanja i kombinacijom sklopive metalne ploče s CNC drvetom. Podloga je dovršena sistemom s praškastim slojem kako bi struktura ostala duga, jaka, ali lagana.