Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Područje cijelog projekta je prilično veliko, troškovi struje i vode za transformaciju i centralno klimatizirani su visoki, kao i ostali kuhinjski hardver i oprema, tako da je raspoloživi proračun uređenja unutarnjeg prostora prilično ograničen, pa dizajneri uzimaju “ ljepota prirode same zgrade ", koja donosi veliko iznenađenje. Krov je modifikovan postavljanjem gornjih svjetala različitih veličina. Tokom dana, sunce sija kroz nebo svjetla, stvara prirodu i harmonizira svjetlosni efekt.

Prsten

Ohgi

Prsten Mimaya Dale, dizajner prstena Ohgi dostavio je simboličnu poruku s ovim prstenom. Njena inspiracija prstena potekla je iz pozitivnih značenja koja imaju obožavatelji japanskog pregiba i koliko su voljeni u japanskoj kulturi. Za materijal koristi 18K žuto zlato i safir, a oni donose luksuznu auru. Štaviše, sklopivi ventilator sjedi na prstenu pod uglom koji daje jedinstvenu ljepotu. Njen dizajn je jedinstvo između istoka i zapada.

Otvarač Za Pisma

Memento

Otvarač Za Pisma Započnite s zahvalnošću. Niz otvarača pisama koji odražavaju zanimanja: Memento nije samo skup alata već i niz predmeta koji iskazuju zahvalnost i osjećaje korisnika. Kroz semantiku proizvoda i jednostavne slike različitih struka, dizajni i jedinstveni načini korištenja svakog Memento komada pružaju korisniku razne iskren doživljaj.

Japanski Restoran I Bar

Dongshang

Japanski Restoran I Bar Dongshang je japanski restoran i bar koji se nalazi u Pekingu, a sastoji se od bambusa u različitim oblicima i veličinama. Vizija projekta bila je stvaranje jedinstvenog okruženja za ručavanje isprepletanjem japanske estetike s elementima kineske kulture. Tradicionalni materijal s jakom vezom za umjetnost i obrt dviju zemalja prekriva zidove i stropove kako bi stvorio intiman ambijent. Prirodni i održivi materijal simbolizira anticurbansku filozofiju u kineskoj klasičnoj priči, Sedam mudraca iz Bambusovog groba, a unutrašnjost evocira osjećaj ručka u šumi od bambusa.

Fotelja

Osker

Fotelja Osker vas odmah poziva da se odmarate i opustite se. Ova fotelja ima vrlo izražen i zakrivljen dizajn koji pruža karakteristične karakteristike kao što su savršeno izrađene drvene stolarije, kožni nasloni za ruke i jastuci. Mnogo detalja i upotreba visokokvalitetnih materijala: kože i punog drveta garantiraju moderan i bezvremenski dizajn.

Kuća

Zen Mood

Kuća Zen Mood je konceptualni projekt fokusiran na tri ključna pokretača: minimalizam, prilagodljivost i estetika. Pojedinačni segmenti su u prilogu stvarajući različite oblike i načine upotrebe: kuće, uredi ili saloni mogu se stvoriti koristeći dva formata. Svaki modul dizajniran je s 3,20 x 6,00m raspoređenim u 19m² unutar 01 ili 02 sprata. Prevoz se obavlja uglavnom kamionima, takođe se može isporučiti i instalirati u samo jednom danu. Jedinstven je, suvremeni dizajn koji stvara jednostavne, živahne i kreativne prostore omogućene čistom i industrijaliziranom konstruktivnom metodom.