Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kapela

Coast Whale

Kapela Bionički oblik kita postao je jezik ove kapele. Kita nasukao na obali Islanda. Čovjek može ući u svoje tijelo putem niskog ribljeg mesa i iskusiti perspektivu kita koji gleda u ocean gdje je čovjeku lakše razmišljati o zanemarivanju propadanja okoliša. Noseća konstrukcija pada na plažu kako bi se osigurala minimalna šteta u prirodnom okruženju. Prirodni i okolišni materijali čine ovaj projekt turističkom destinacijom koja zahtijeva zaštitu okoliša.

Svjetli Portal Budući Željeznički Grad

Light Portal

Svjetli Portal Budući Željeznički Grad Light Portal je glavni plan Yibin Highspeed Rail City-a. Reforma životnog stila preporučuje se svim uzrastima tokom cijele godine. Pored željezničke stanice za brzu brzinu Yibin, koja je funkcionirala od juna 2019. godine, Yibin Greenland Center sastoji se od 160 metara visokih tornjeva Twin Towers s mješovitom uporabom koji integriraju arhitekturu i prirodu s pejzažnim bulevarom dugim 1 km. Yibin ima povijest dugu više od 4000 godina, skupljajući mudrost i kulturu baš kao što je sediment u rijeci obilježio razvoj Yibina. Kule-blizanci služe kao lagani portal za vođenje posjetilaca kao i orijentir za okupljanje stanovnika.

Stomatološka Ordinacija

Clinique ii

Stomatološka Ordinacija Clinique ii je privatna ortodontska klinika za voditelja mišljenja i lumina koji primjenjuje i istražuje najnaprednije tehnike i materijale u svojoj disciplini. Arhitekti su zamislili koncept implantata zasnovan na tipičnoj ortodontskoj upotrebi medicinskih uređaja visoke preciznosti kao principa dizajna u cijelom prostoru. Unutarnje zidne površine i namještaj neprimjetno se spajaju u bijelu školjku sa mrljom žutog korijena gdje su implantirane vrhunske medicinske tehnologije.

Srednjovjekovni Kulturni Centar Za Promišljanje

Medieval Rethink

Srednjovjekovni Kulturni Centar Za Promišljanje Srednjovjekovni Rethink bio je odgovor na privatnu komisiju za izgradnju kulturnog centra za malo neotkriveno selo u provinciji Guangdong, koje datira iz 900 godina dinastije Song. Četverospratni razvoj veličine 7000 kvadratnih metara usredsređen je na drevnu kamenu formaciju poznatu pod nazivom Ding Qi Stone, simbol porijekla sela. Koncept dizajna projekta zasnovan je na prikazivanju povijesti i kulture drevnog sela, istodobno povezujući staro i novo. Kulturni centar stoji kao reinterpretacija drevnog sela i pretvaranje u savremenu arhitekturu.

Prodajni Centar

Feiliyundi

Prodajni Centar Dobar dizajn će probuditi emociju ljudi. Dizajner skače iz memorije u tradicionalnom stilu i unosi novo iskustvo u veličanstvenu i futurističku svemirsku strukturu. Uvodna dvorana iskustva o okolišu izgrađena je pažljivim postavljanjem umjetničkih instalacija, jasnim kretanjem prostora i dekorativnom površinom popločenom materijalima i bojama. Biti u njemu nije samo povratak prirodi, već i korisno putovanje.

Prodajni Centar

HuiSheng Lanhai

Prodajni Centar S oceanskom tematikom scenskog dizajna, zauzmite svemirsku dušu, s kvadratom piksela kao elementom vizualne komunikacije, pustite djecu u igri da istraže otkriće učenja i rasta postanu jezgrom slučaja, slobodno pozicioniranje prostora predstavlja fantasy efekat obrazovanja u zabavi. Od forme, razmjera, mogućnosti boje, strukture do psihološkog osjetilnog iskustva, koncept prostora se nastavlja i obogaćuje kada se svi elementi integriraju i sudaraju.