Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Centar

Ad Jinli

Prodajni Centar Ovim projektom obnovljene su stare zgrade u urbanističkoj parceli i daje se nova funkcionalna misija zgradama da udovolje novim funkcionalnim zahtjevima. Dizajneri pokušavaju navesti ljude da prihvate moderan stil u četveroslojnom gradu, od transformacije fasade do dizajna uređenja interijera, kako bi se osigurala cjelovitost implementacije projekta.

Ured

Phuket VIP Mercury

Ured Na temelju teme otvorenosti i dubinskog istraživanja marke, istražio je dizajn i stvorio vizualnu integraciju vizualne proširivosti i priče o robnoj marki s planetom kao glavnim kreativnim elementom. Planom su riješena sljedeća tri problema s novim vizualnim razmišljanjima: Ravnoteža otvorenosti prostora i funkcija; Podjela i kombinacija funkcionalnih područja prostora; Pravilnost i promjena osnovnog prostornog stila.

Izložba

LuYu

Izložba Umjetnost utječe na život i život donosi duboku refleksiju i interpretaciju umjetnosti. Udaljenost između umjetnosti i života može biti svakodnevno na putu. Ako pažljivo jedete svaki obrok, svoj život možete pretvoriti u umjetnost. Dizajnerska kreacija je također umjetnost koja se proizvodi vlastitim mislima. Tehnike su alati, a izrazi rezultati. Samo s mislima bit će zaista dobrih djela.

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade

Light Music

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade Za Light Music, dizajn rezidencijalnog predvorja i loungea, Armand Graham i Aaron Yassin iz New Yorka sa sjedištem A + A Studio željeli su spojiti prostor u dinamično susjedstvo Adams Morgan u Washingtonu, gdje su noćni život i glazbena scena, od jazza do Go-go na punk rock i elektronika su uvijek bili središnji. Ovo je njihova kreativna inspiracija; rezultat je jedinstven prostor koji kombinira vrhunske digitalne metode izrade s tradicionalnim zanatskim tehnikama kako bi stvorio potopni svijet s vlastitim pulsom i ritmom koji odaje počast živoj originalnoj glazbi DC-a.

Komercijalni Interijer

Nest

Komercijalni Interijer Riječ dijele dva jedinstvena stručnjaka - zagovornici i arhitekti koji pozivaju na različite hijerarhijske redoslijede. Izbor i detaljno opisivanje elemenata nastojalo je održati cjelokupni izgled uzemljenim, zemljanim i oživjeti lokalnu umjetnost i građevinski materijal. Smjesa i primjena ekološki prihvatljivih materijala, veličina otvora, pokrenuta je podsjećanjem na lokalnu klimu kako bi se stvorilo ugodno okruženje koje će ponovno pobuditi izgubljene prakse i zajedno oblikovati održivu praksu.

Hotel

LiHao

Hotel Povratak prirodi, gradskoj kulturnoj stanici. Stvorite rafinirani način života. Isključivo uživajte u tišini i tišini. Hotel je smješten u užurbanom području razvojne zone visoke tehnologije Baoding. Dizajner redefinira gradski hotelski ljetovalište holističkim razmišljanjem kroz ponovno kombiniranje okolnog okruženja, arhitekture, krajolika i unutrašnjosti kako bi stvorio sofisticirani, prirodan i udoban hotelski prostor. Neka se poslovni putnici osjećaju prosperitetno u tišini, kradući poludnevni odmor.